Dobre wyniki dla Juve - kolejka 3.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
eeeeee tam super postawa Parmy i naszych Milańskich kolegów :twisted: szkoda tylko że nie naklupaliśmy Romskim bo byśmy siedli na fotel lidera i już do końca z niego nie zeszli

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Reggie
- Juventino
Fajnie, że wciąż mamy tyle punktów co lider (czyli Roma :evil: ), ale bardziej bym się cieszył z 3 pkt.
Tylko wkurza mnie ta kontuzja Alexa, mam nadzieję, że to nic poważnego, tylko dziennikarze wyolbrzymiają sprawę.
Tylko wkurza mnie ta kontuzja Alexa, mam nadzieję, że to nic poważnego, tylko dziennikarze wyolbrzymiają sprawę.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- juve21
- Juventino
Dokładnie,była okazja zostać samotnym liderem i spartolilśmy tojuveluck pisze:Cala liga zagrala pod nas a my nie potrafilismy tego wykorzystac. Co za wstyd. Jestem bardzo rozgoryczony postawa Juve.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Juventinha
- Qualità Juventina
no niestety tego remisu mozna sie bylo spodziewac..... zauwazyliscie ze w takich meczach na szczycie prawie zawsze pada wynik 2-2?!