Serie A (15): JUVENTUS 2-1 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 12:51

Pocieszmy się tym, że dna już siegnęliśmy, może być tylko lepiej.
W pamięci staje mi mecz z Realem w Turynie w poprzedniej edycji CL.
Wtedy wygraliśmy po serii fatalnych spotkań. Sytuacja jest w tym momencie niemal identyczna.

Wszystko w nogach piłkarzy.
I głowie Ferrary.

Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 13:05

deszczowy pisze:Jeden po kontuzji, drugi cień siebie, ale co tam, niech grają.... Oj ludzie, czy wy czasem myślicie, czy tak tylko tak gadacie, aby gadać....?
No tak, lepiej niech gra boski Amauri.

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 13:39

Ja jak każdy kibic wierze w zwycięstwo Juve.

Mimo naszych porażek, Juve stać na wygraną!. To przecież Inter...a z Interem zawsze graliśmy dobrze. Walka była zawsze na całego i teraz też tak będzie. Zgraniamy 3 punkty, mocny kopniak w cztery litery i ścigamy ten Inter.

Może i Juve nie pokazuje się teraz z dobrej strony, ale dalej mamy szanse na Scudetto i wygramy je ; ).

Wiara Czyni cuda, a Juve też. ; )!

fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 13:47

deszczowy pisze:Jeden po kontuzji, drugi cień siebie, ale co tam, niech grają.... Oj ludzie, czy wy czasem myślicie, czy tak tylko tak gadacie, aby gadać....?
Jakieś alternatywy ??

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 16:01

Sytuacja jest niewesoła. Deszczowy Wam tylko uświadamia, że jeśli będziemy wiązać nadzieje, z graczami po kontuzji to już lepiej się powieść. I ma rację. Treze na dzisiaj jest może gotowy na 10, 20 minut. Jeśli Del Piero nie będzie grał w napadzie to również nie oczekujmy cudów od niego. Każda inna pozycja jest dla niego mało naturalna. Ja bym spróbował zagrać w 4-2-3-1 pod warunkiem, że Giovinco gra pełne 90 minut po lewej stronie. W każdej innej sytuacji podpisuję się po taktyką 4-3-1-2.

Nic innego nam nie pozostaje jak tylko, jeszcze raz, uwierzyć w Juventus.

Obrazek
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 17:00

Ja, chciałbym zobaczyc Juve w formacji 4-3-3. Ciekiawie by to wyglądało... Buffon - Grosso, Chiellini, Canna, Cecares - Marchisio / Melo, Sissoko, Camor - Giovincio, Treze, Diego. Trochę do tej formacji nie pasuje mi Diego, ale jeśli w środku pola nie może się przebic do przodu to może z boku by troche poszarżował :think: ...Dla Gio natomiast musimy znaleźc miejsce w naszym składzie, nie wiem czy to przypadek, ale kiedy nie było go na boisku to Juve przegrywało ( mówie o ostatnich dwóch spotkaniach ). Ciekawe jak w tej formacji poradziłby sobie Camor, moim zdaniem całkiem nieźle. FORZA JUVE !!! Czeka nas trudny mecz z Interem, musimy zagrac dobrze technicznie i z zapałem. :prochno: Stawiam na 3:2 dla Juve po pięknym meczu. Bramki Del Piero, Diego i Cannavaro.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2009, 17:28 przez Giovani, łącznie zmieniany 1 raz.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 17:25

To samo mógłbym napisać o twoim poście. Ktoś grać musi. Wolisz na inter w jedenastce Immobile czy Del Piero na skrzydle ? Od tego jest forum i ten pokój żeby pisać o swoich przeczuciach co do wyniku, ale i potencjalnym składzie jaki chcieli byśmy zobaczyć. Ja chyba chciałbym zobaczyć (w zależności od dyspozycji do gry)
---Amauri------Del Piero--
-----------Diego-------------
--------Melo----Poulsen
-----------Sissoko------
To chyba max...
stahoo pisze:Dobrze, że Trezeguet nie jest kontuzjowany, bo byś nie zobaczył najstarszej pary napastników Juve. 8)

ćlićk
Nie wiem czy dobrze wyczytałem aluzję, ale dobrze Stahoo że newsy monitorujesz na bieżąco 8)
ćlićk2

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 17:51

Wiem, wiem, przegapiłem coś :> W takim wypadku licze na zobaczenie 1/2 pary Trezeguet-Del Piero. Amauri nie błyszczy, więc wracający David może byc tym, kogo nam potrzeba. Chociaż szczerze mówiąc, sam nie wierzę w to co napisałem ;) Wydaje mi się też, że Cziro nie wystawi Treze w pierwszej 11 z powodu jego niedawnej kontuzji ;)

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 18:00

Wiecej dobrych wiesci dla was.

Po tym jak Sneijder sie nie wykurowal na mecz i na pewno nie zagra, odrzucona dzis zostala apelacja dotyczaca Maicona, wiec i on nie zagra.

Dokladajac do tego kontuzje Quaresmy riki-tiki, ktory zagral najlepsze zawody ostatnio odkad przyszedl do Interu, wasze szanse na osiagniecie korzystnego rezultatu rosna.

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 19:31

Nie popadajmy w hurraoptymizm. Sneijder niezłym zawodnikiem jest, ale to wcale nie sprawia, że Inter będzie jakoś zdecydowanie łatwiejszy do ugryzienia. To chyba oczywiste.

Obrazek
fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 19:36

zoff pisze:Nie popadajmy w hurraoptymizm. Sneijder niezłym zawodnikiem jest, ale to wcale nie sprawia, że Inter będzie jakoś zdecydowanie łatwiejszy do ugryzienia. To chyba oczywiste.
Oczywiście jest Motta ,Cambiasso, Stankovic .Tego ostatniego obawiam się jakoś szczególnie...

Jednak jest Maicon powołany ,ktoś to może zweryfikować ?? http://www.fcinter.pl/?nid=6413 :D :D :D

Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 19:39

fallweiss pisze: Jednak jest Maicon powołany ,ktoś to może zweryfikować ?? http://www.fcinter.pl/?nid=6413
Jest powołany, ponieważ powołania na mecz były podawane przed rozstrzygnięciem apelacji. Mourinho liczył, że odwołanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Maicon nie zagra.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 19:56

Akurat brak Ryśka Q. to wzmocnienie Interu ;) Gdby wybiegł na boisko, to gralibyśmy 10 na 10 (my mamy Grygerę).

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2009, 22:29

u siebie nie przegramy, to że nie jesteśmy w formie nie znaczy, że nie jesteśmy w stanie wygrać

wyjdą zmotywowani na ten mecz niesamowicie

2-0

Chiellini, Del Piero

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2009, 10:33

Luker pisze:Wiecej dobrych wiesci dla was.

Po tym jak Sneijder sie nie wykurowal na mecz i na pewno nie zagra, odrzucona dzis zostala apelacja dotyczaca Maicona, wiec i on nie zagra.

Dokladajac do tego kontuzje Quaresmy riki-tiki, ktory zagral najlepsze zawody ostatnio odkad przyszedl do Interu, wasze szanse na osiagniecie korzystnego rezultatu rosna.
nie bój żaby, tak czy siak te szanse się nie zmieniają. Chyba nie powiesz po ewentualnym remisie/przegranej interu, że to przez brak tych piłkarzy padł taki wynik.
Liczę tylko na zwycięstwo, niech Juventus pokaże interowi gdzie ich miejsce, przynajmiej na własnym stadionie:)

Marzę o przebudzeniu DP i Diego.
Forza Juve

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Zablokowany