LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Radek_88
- Qualità Juventino
W sumie niewiele to zmienia, bo ostatni odjezdza z dworca 23:15, czyli 2min pozniej niz 13. No coz, postaramy sie na niego zdazyc, jesli nie, to pozostanie opcja z buta.CzarnyZkultury pisze:150. wysiadasz na "lipowa cmentarz"Radek_88 pisze: PS. Czym procz 13 mozna dojechac z dworca PKP do Tifosi?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z buta nie jest daleko, jakby nie kawalek pod gorke to nie oplacaloby sie w ogole na mpk czekac 
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Bukol87
- Juventino
U mnie się wszytsko popieprzyło doszczętnie. Na biforze nie będę:/, a w sobotę będę pewnie na samym meczu i to wszystko. Katastrofa, ale tak to jest jak się dziewczynie zachce robić urodzinowe niespodzianki w najmnniej odpowiednim momencie:/
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Bukol87
- Juventino
Problem w tym, że uprzedziłem, ale jak ona zaczęła planować tą niespodziankę urodzinową to jeszcze wtedy nie miała świadomości tak ważnego wydarzenia. Kicha, nie chce mi się nawet o tym gadać:/
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- CzarnyZkultury
- Juventino
to niech przeniesie niespodzianke na niedziele 8) jak kocha to zrozumie skale wydarzenia
- Radek_88
- Qualità Juventino
No to sytuacja awaryjna.. Jednak nie mamy miejsc u Bukola, wiec apeluje jeszcze raz, czy u kogos znajda sie jeszcze jakies wolne miejsca na podlodze? Na razie mamy ich ~4, a potrzebujemy drugie tyle.. :? Nieciekawa sytuacja..
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tylko wejdę do tego tematu to same złe wiadomości. Starczy już :roll:
Pamietajcie, że się dziś widzimy w tifosi, z tego co się orientuję z Lublina będzie może z 5 osób :roll: Dziwne... ogarnijcie się. 8)
Pamietajcie, że się dziś widzimy w tifosi, z tego co się orientuję z Lublina będzie może z 5 osób :roll: Dziwne... ogarnijcie się. 8)

- DYZIO_STW
- Juventino
Ja wpadne ale tylko na 2-3 godzinki bo muszę być na 24 w akademikuDragon pisze:Tylko wejdę do tego tematu to same złe wiadomości. Starczy już :roll:

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wlasnie dostalem info, ze dziewczyny jednak z nami dzis nie jada.. Bedzie wiec nas tylko 5 sztuk, wiec o miejsca bedzie jednak latwiej. Sorry za zamieszanie, ale sami widzicie jak to jest z kobietami :doh:
- KUZMA
- Juventino
Mam pytanko Nie wiedziałem gdzie się zgłosić..... A Ze impreza u Was...
Turniej w fife jest przed czy po meczu ??
no drugie pytanko Prośba NIe wiem czy są wśród was gracze Pokerowi ale może wziął by ktoś żetony i karty i pogralibyśmy trochę w pokera po meczu.......??nawet na małe stawki albo turniej jakiś JuveHoldemCup :p
Turniej w fife jest przed czy po meczu ??
no drugie pytanko Prośba NIe wiem czy są wśród was gracze Pokerowi ale może wziął by ktoś żetony i karty i pogralibyśmy trochę w pokera po meczu.......??nawet na małe stawki albo turniej jakiś JuveHoldemCup :p
JUVE the best i love football
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
zajedwabisty q pomysl, o ile mozna grac w tifosi to jesli ktos dysponuje sprzetem ja sie piszeKUZMA pisze:NIe wiem czy są wśród was gracze Pokerowi ale może wziął by ktoś żetony i karty i pogralibyśmy trochę w pokera po meczu.......??nawet na małe stawki albo turniej jakiś JuveHoldemCup :p
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?