Gůrny Ślůnsk rusza na Lublin!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jesli sie myle to prosze o sprostowanie ;>Juventinha pisze:Radek_88 pisze:PS. Jedzie jeszcze kolezanka Marty, a obie beda dosiadac sie do nas w Kielcach.![]()
dobrze wiedziec
Sie lepiej martw zeby wodki nie braklo.Kuri pisze:czyli ilu dokladnie nas jedzie? bo jedna podłoga to moze być za mało;p

- Juventinha
- Qualità Juventina
u mnie sie zmiescicie ;D
ostatnio na imprezie na lozku spalo 4 osoby
(zeby nie bylo, jest niewielkie ;D)
bo my generalnie raczej bedziemy w sobote zapodawac, tak czy inaczej.
ostatnio na imprezie na lozku spalo 4 osoby

bo my generalnie raczej bedziemy w sobote zapodawac, tak czy inaczej.
- Radek_88
- Qualità Juventino
No to jezeli nie chcecie z nami jechac w piatek :snooty: to pojedzie nas tylko 6 osob, a szkoda. A do Ciebie i tak predzej czy pozniej wbijemy na akademik i sprawdzimy, czy te wszystkie rzeczy o ktorych piszesz to prawda 
Lepiej dosiadzcie sie w pt w Kielcach

Lepiej dosiadzcie sie w pt w Kielcach

- Juventinha
- Qualità Juventina
ale jest maly problem, bo nie mieszkam juz w akademiku 

- Kuri
- Juventino
Po 0,5 na łeb będzie już ostro, wyjście z pociągu w takim stanie moze byc cięzkie a co dopiero szukanie noclegu:)
skoro koleżanka Juventinha tak nas gorąco zaprasza i oferuje lokum to moze warto sie zastanowic nad opcją krakowską;P?
skoro koleżanka Juventinha tak nas gorąco zaprasza i oferuje lokum to moze warto sie zastanowic nad opcją krakowską;P?
- Juventinha
- Qualità Juventina
ale widzisz, ze kolega Radek robi wszystko (pewnie nawet stanie na rekach w pociagu i sie napije z tej okazji
), zeby nie jechac ze mna 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Ja tam sie krakowskiej nie ruszam, stawiam na jakoscKuri pisze:moze lepiej zamiast wyborowej bedziemy pic krakowską;P?

A tak powaznie to w sumie bylo tak, ze wszyscy zainteresowani pisali, ze im wszystko jedno jak pojada. W temacie cisza, malo kto wyrazal swoje zdanie. Wczoraj z kouba (ktory tez na poczatku chcial jechac przez Krakow, ja zreszta takze) doszlismy do wniosku, ze po nocnym piciu w Krakowie moze byc pozniej ciezko z checiami rannego jechania do Lublina i tam kontynuowania imprezy. Postanowilismy wiec, ze jednak lepiej bedzie jechac od razu do celu.

- Juventinha
- Qualità Juventina
zwariuje przez Was 
znow mi namotaliscie na ex..po

znow mi namotaliscie na ex..po

przypomnij mi z laski swojej na zywo to za 5zl Ci wyjasnieKuri pisze: co to jest to cholerne ex.po?!?!

- Kuri
- Juventino
Panowie, jest problem i to poważny...
Właśnie przegladałem swój zasób naczyń do użytku piwowódafaja i okazało się, że nie mam żądnych kieliszków na stanie, wszystko potłukły się jakiś czas temu i o tym zapomnałem...
Miałby ktos pozyczyć jakies 0,25/0,50 ml?
Właśnie przegladałem swój zasób naczyń do użytku piwowódafaja i okazało się, że nie mam żądnych kieliszków na stanie, wszystko potłukły się jakiś czas temu i o tym zapomnałem...
- Radek_88
- Qualità Juventino
To w sumie chyba nie ma sensu jechac... :?Kuri pisze:Panowie, jest problem i to poważny...
Ja biore tylko jeden kieliszek (z podobnych powodow..), kouba jest znanym starym alkoholikiem, wiec moze wezmie wiecej
- kouba
- Qualità Juventino
ty sie lepiej pilnuj zebyś telefon ze sobą przywiozl :lol:Radek_88 pisze:(...)kouba jest znanym starym alkoholikiem, wiec moze wezmie wiecej
przeciez z jednego bedziemy pic, wiec po co milion kieliszkow? :> fakt, moze sie stluc, ale nie wszystkie