Gůrny Ślůnsk rusza na Lublin!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Oczywiscie to juz w dwie strony. W Twoim wypadku wyjdzie to ok 105-115zl.Kuri pisze:to 70-75 zł za bilet to w jedną strone? ja niestety nie mam juz znizki i to jest wlasnie najwiekszy bol wydac 200zł dla pieprzonego, komunistycznego i żałosnego PKP...
Ok lista osob jadacych:
1. kouba
2. Kuri
3. pinturicchia
4. juverm
5. Radek_88
6. SebaStianS
Krakow
7. Juventinha
Kogos pominalem? Co by nie mowic frekwencja nie powala, ale moglo tez byc gorzej..
PS. Wszyscy wplacili kase?
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tak jak juz pisalem wyzej, niech kazdy wypowie sie za jaka jest opcja podrozy i wybierzemy demokratycznie, innej opcji nie widze.
Ja jednak chyba zostane przy podrozy piatkowym wieczorem do Lublina. Jednak dzien wiecej imprezowania w takim towarzystwie jest bezcenny, a mysle, ze z noclegiem bysmy sobie jakos poradzili
Ja jednak chyba zostane przy podrozy piatkowym wieczorem do Lublina. Jednak dzien wiecej imprezowania w takim towarzystwie jest bezcenny, a mysle, ze z noclegiem bysmy sobie jakos poradzili

- Radek_88
- Qualità Juventino
O ile uda nam sie zalatwic jakies noclegi w Lublinie to jedziemy tam juz w piatek! Jeszcze dzis dam znac jak wyglada sprawa z noclegami. Tak wiec szykowac sie juz do podrozy 
Moja propozycja dotyczaca alkoholu to niech kazdy wezmie poloweczke zmrozonej wyborowej, nie powinno sie nic zmarnowac
ktos ma jakies inne pomysly?
PS. Jedzie jeszcze kolezanka Marty, a obie beda dosiadac sie do nas w Kielcach.

Moja propozycja dotyczaca alkoholu to niech kazdy wezmie poloweczke zmrozonej wyborowej, nie powinno sie nic zmarnowac

PS. Jedzie jeszcze kolezanka Marty, a obie beda dosiadac sie do nas w Kielcach.
- Kuri
- Juventino
jak się nie uda załatwić to jedzmy i tak, na miejscu cos na bank skolujemy;p
woduczystu do pociagu czy na wieczór? i jak z biletami? kupujemy wczesniej czy zaraz przed odjazdem? bo ja jutro po poludniu jestem w robocie wiec raczej nic juz nie zdarze zalatwic...
woduczystu do pociagu czy na wieczór? i jak z biletami? kupujemy wczesniej czy zaraz przed odjazdem? bo ja jutro po poludniu jestem w robocie wiec raczej nic juz nie zdarze zalatwic...
- Radek_88
- Qualità Juventino
Bilety kupimy przed pociagiem, ustawimy sie odpowiednio wczesnie, wiec nie bedzie problemu.
Zmrozona wyborowa oczywiscie na pociag, zeby zdazyc wchlonac zanim sie rozmrozi.
Jakies kieliszki, kubeczki wskazane, soki w zaleznosci od potrzeb.
Co do noclegu to w akademikach niestety miejsca nie ma.. Dostalem info od Bukola, ze moze da rade zalatwic nam jakas podloge u siebie w akademiku, ewentualnie jakies wygodniejsze legowiska dla plci slabszej (jesli plec ta bedzie sie odpowiednio dobrze sprawowac)
Ale to jeszcze bede z nim ustalal, a Wy nie musicie sie tym martwic. Jak to ktos powiedzial, cos sie znajdzie, oby
Szykowac juz forme na piatek!
Ktos, cos? Jakies pytania, watpliwosci?
Zmrozona wyborowa oczywiscie na pociag, zeby zdazyc wchlonac zanim sie rozmrozi.

Co do noclegu to w akademikach niestety miejsca nie ma.. Dostalem info od Bukola, ze moze da rade zalatwic nam jakas podloge u siebie w akademiku, ewentualnie jakies wygodniejsze legowiska dla plci slabszej (jesli plec ta bedzie sie odpowiednio dobrze sprawowac)

Ktos, cos? Jakies pytania, watpliwosci?
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Czyli ostateczna wersja jest taka, że jedziemy do Lublina wersją :

dobrze zrozumiałam??
Ma się rozumieć.
W kazdym razie ja się wyłącznie dobrze sprawuję 
O której sie spotykamy na dworcu w Katosach? Jak mozesz Radek to napisz mi smsem, bo niestety dalej latam po sąsiadach
i potem podłoga u Bukolabezpośrednie polaczenie z Katowic mamy jedno. Pociag pospieszny, wyrusza z Dworca PKP w Katowicach o 17:05, w Lublinie jest 22:40. W takim wypadku trzeba by miec na miejscu jakis nocleg zeby miec gdzie 'odpoczac';

dobrze zrozumiałam??
ewentualnie jakies wygodniejsze legowiska dla plci slabszej (jesli plec ta bedzie sie odpowiednio dobrze sprawowac)![]()
Ma się rozumieć.

O której sie spotykamy na dworcu w Katosach? Jak mozesz Radek to napisz mi smsem, bo niestety dalej latam po sąsiadach

- Radek_88
- Qualità Juventino
Dobrze wszystko zrozumialas, ale z tym spaniem na lozku nie do konca 
No ja mysle zeby sie spotkac 16:30 pod zegarem wewnatrz dworca. Pewnie bede juz tam wczesniej, no ale o tej 16:30 wypadaloby zeby juz wszyscy byli zeby na spokojnie kupic bilety.

No ja mysle zeby sie spotkac 16:30 pod zegarem wewnatrz dworca. Pewnie bede juz tam wczesniej, no ale o tej 16:30 wypadaloby zeby juz wszyscy byli zeby na spokojnie kupic bilety.
- Juventinha
- Qualità Juventina
hehe, to moze jednak zapodacie w piatek do mnie?:P
dobrze wiedziec
Radek_88 pisze:PS. Jedzie jeszcze kolezanka Marty, a obie beda dosiadac sie do nas w Kielcach.

dobrze wiedziec