Ogólnopolskie spotkanie kibiców w Lublinie (5 grudnia)
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Wczoraj juveluck nie chcial mi powiedziec co za plik kasy chowal w torbie, teraz wszystko jasnejuveluck pisze:Na chwilę obecną zgłosiło sie prawie 80 osób, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony:)

Naprawde uwierzyliscie ze te 10 PLN bedzie na darmowe picie?
- matis13
- Juventino
ja na pewno nigdzie nie śpięwaldi11 pisze:dobrze wiedziećjuveluck pisze:Na pewno nie zostaniesz w nocy sam:Pwaldi11 pisze:czy ktoś z was będzie szedł gdzieś na nocleg.. bo jeżeli tak to może z kimś bym się zabrał, no chyba że w lokalu możemy zostac do rana ???![]()
ale jednak wolałbym mieć pewność co do tego ;p

------------------
80*10 = 800 ;d no to całkiem ładny pliczek uzbierał;d
- charles
- Juventino
JuveLethal pisze:Wczoraj juveluck nie chcial mi powiedziec co za plik kasy chowal w torbie, teraz wszystko jasnejuveluck pisze:Na chwilę obecną zgłosiło sie prawie 80 osób, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony:)![]()
kolega JuveLethal żartuje oczywiście:P a Ty się ogarnij bo nie wszyscy maja poznańskie poczucie humoru 8) wpłacać oby nas było jak najwięcej :!:
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Swakos_2001
- Juventino
Noo ja niesty odpadam ;/ bo muszę jechać do szpitala ;/ Więc już teraz życzę Pany dobrej zabawy !
- juveluck
- Juventino
Zabawa nie warta świeczki, nawet jak się zgłosi 100 osób, to będzie tylko 1000 zł. Te pieniądze co widziałeś to była moja ciężko wypracowana na wymuszeniach i okupach wypłata za ostatnie 2 tygodnie.JuveLethal pisze:Wczoraj juveluck nie chcial mi powiedziec co za plik kasy chowal w torbie, teraz wszystko jasnejuveluck pisze:Na chwilę obecną zgłosiło sie prawie 80 osób, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony:)![]()

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Barnabhinio
- Juventino
wlasnie wplacilem wiec tez bede 

- juveluck
- Juventino
Proszę o niedokonywanie już wpłat na spotkanie w Lublinie, ponieważ osoby, których pieniądze dotrą do nas jutro i tak nie znajdą się na liście, było wystarczająco czasu na wpłaty. Dzisiaj po godzinie 15, ostatnie księgowanie na koncie JPC, na stronach Stowarzyszenia, pojawi się informacja z ilością osób, które się zgłosiły, bez listy.

- juveluck
- Juventino
Nie będzie listy nazwisk osób, które się zgłosiły. Będzie podana tylko ich liczba. Jeżeli ktoś chce mieć pewność, że jego pieniądze wpłynęły, może wysłać maila na club@juvepoland.com. Choć nie ma takiej opcji, żeby wykonany przelew nie dotarł._STAN_ pisze:bez listy???
Jak ktoś będzie wiedział czy jego przelew doszedł?
EDIT:
Sorki czytanie ze zrozumieniem chyba nie jest moją najlepszą stroną

- juveluck
- Juventino