AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane
- Mateo
- Juventino
- faja69
- Juventino
poza datami które wcześniej podawałem:
22.05 - finał LM
29.05. - 25 rocznica tragedii na Heysel
1.11. - 113-te urodziny Juventusu
15.12. - 13-te urodziny JuvePoland
i dzięki uprzejmości juvelucka który dodał kilka swoich moim zdaniem bardzo trafnych stworzyliśmy małe kalendarium które postaram się umieścić w kalendarzu:
05.05 finał Coppa Italia
12.05 finał Ligi Europejskiej
16.05 ostatnia kolejka Serie A
01.06 Początek Mistrzostw Świata w RPA
11.07 finał Mistrzostw Świata w RPA
ja jeszcze spytam się ile tych dat możemy dodać, ale myślę że nie będzie problemu.
22.05 - finał LM
i dzięki uprzejmości juvelucka który dodał kilka swoich moim zdaniem bardzo trafnych stworzyliśmy małe kalendarium które postaram się umieścić w kalendarzu:
05.05 finał Coppa Italia
12.05 finał Ligi Europejskiej
ja jeszcze spytam się ile tych dat możemy dodać, ale myślę że nie będzie problemu.

- Andrew09
- Juventino
Wg powinny być tylko najważniejsze daty czyli daty śmierci najważniejszych osób związanych z Juventusem j.w. a także można jeszcze podciągnąć daty finałów rozgrywek .
Co do terminarza rozgrywek serie A to lepiej to pominąć bo będzie za bardzo 'naciapane' :lol: i lepiej zrobić kalendarium bardziej przejrzyste .. takie jest moje zdanie.
Co do grafik to znając z własnego doświadczenia im większy wybór tym trudniej wybrać a poza tym będziemy tylko tracić czas na dyskusje
Wg mnie te grafiki które znajdują się w 1 poście powinny zostać (Momo oczywiście v1)
Strona tytułowa jak najbardziej na tak.
I pora zastanowić się już jaka grafika dla jakiego miesiąca, a także pokombinować z ostatecznym projektem bo później może braknąć czasu
Pozdro
Co do terminarza rozgrywek serie A to lepiej to pominąć bo będzie za bardzo 'naciapane' :lol: i lepiej zrobić kalendarium bardziej przejrzyste .. takie jest moje zdanie.
Co do grafik to znając z własnego doświadczenia im większy wybór tym trudniej wybrać a poza tym będziemy tylko tracić czas na dyskusje

Wg mnie te grafiki które znajdują się w 1 poście powinny zostać (Momo oczywiście v1)
Strona tytułowa jak najbardziej na tak.
I pora zastanowić się już jaka grafika dla jakiego miesiąca, a także pokombinować z ostatecznym projektem bo później może braknąć czasu

Pozdro
TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
- Michael900
- Juventino
A co to ma wspólnego z Juventusem? :roll:faja69 pisze: 12.05 finał Ligi Europejskiej
- cerb
- Juventino
Zgadzam się z przedmówcą aby nie przesadzać z niezwiazanymi datamiMichael900 pisze:A co to ma wspólnego z Juventusem? :roll:faja69 pisze: 12.05 finał Ligi Europejskiej
i tylko wstawiać daty związane z Juve.. jeśli juz to np. rocznica zdobycia ostatniej Ligi Mistrzow przeciwko Ajaxowi.
Aczkolwiek nie przeceniałbym naszych szans w LM.. bo z taką grą i bez napastników poki co to Liga Europejska jest calkiem możliwa..
i nie wiem czy by to nie byl lepszy pomysl bo w nastepnej fazie ligi mistrzow grać bedzie Juve z druzyną z 1 miejsca - barca real chelsea MU i pewnie przygoda z LM skonczy sie na tym etapie w LE sa szanse na wiecej meczów.
- Brutalo
- Juventino
:shock: Ty tak poważnie ? Jeśli tak, to może lepiej z góry odpuścić sobie rozgrywki europejskie. Po co brać w nich udział, skoro i tak przegramy z barcą czy chelsea... :lol: Powiedz że żartujesz, proszęcerb pisze:
Aczkolwiek nie przeceniałbym naszych szans w LM.. bo z taką grą i bez napastników poki co to Liga Europejska jest calkiem możliwa..
i nie wiem czy by to nie byl lepszy pomysl bo w nastepnej fazie ligi mistrzow grać bedzie Juve z druzyną z 1 miejsca - barca real chelsea MU i pewnie przygoda z LM skonczy sie na tym etapie w LE sa szanse na wiecej meczów.

Sorry że nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać.
- faja69
- Juventino
witajcie, nie było mnie na forum parę dni, bo byłem na rozjazdach, dzisiaj lub jutro umieszczę gotowy projekt, jak to wygląda już z grafikami i datami, tak jak wcześniej ustaliliśmy będą to takie daty:
22.05 - finał LM
05.05 finał Coppa Italia
22.05 - finał LM
05.05 finał Coppa Italia

- zebol
- Juventino
A to spoko.Do kiedy zbierasz zapisy?faja69 pisze:możemy dodać maksymalnie 8 własnych dat, i tyle już jest.
8 dat z urodzinami chyba nie wstawimy?:)
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- faja69
- Juventino
jutro powinien być już gotowy projekt jaki ma iść do druku, przyślą mi i wrzucę na forum, i pewnie od chwili wrzucenia będę już zbierał pieniądze, oczywiście będzie można się jeszcze w tym czasie zapisywać, ale warunkiem będzie szybka wpłata.zebol pisze:A to spoko.Do kiedy zbierasz zapisy?faja69 pisze:możemy dodać maksymalnie 8 własnych dat, i tyle już jest.
8 dat z urodzinami chyba nie wstawimy?:)