Serie A (14): Cagliari 2-0 JUVENTUS
- Taszen
- Juventino
z całym szacunkiem dla Ciro wydaje mi sie ze nie jest odpowiednia osoba na tym stanowisku...
zero mobilizacji ,bicie głowa o mur i tyle : /
ps. inter oczywiscie bramka z karnego

ps. inter oczywiscie bramka z karnego
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2009, 16:50 przez Taszen, łącznie zmieniany 1 raz.
- zebol
- Juventino
Kur.a co ten Cannavaro to zrobił staruszek
.Legro musi grać. Mamy 8pkt straty.Jeszcze Bayern nam przyjedzie do Turynu picem strzeli tam jakiś Ribery albo Robben i koniec sezonu dla nas.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- January
- Juventino
wstyd
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- deszczowy
- Juventino
Gratulacje, panowie, gratulacje.... Brawo, bravissimo!! Oby tak dalej! Jeszcze będziemy żałować, że wyleźliśmy z Serie B.
Chyba w końcu pora to powiedzieć: FERRARA WYPAD!
Chyba w końcu pora to powiedzieć: FERRARA WYPAD!
- Filip
Poulsen - dno, Cannavaro - dno, Diego - wydaje mi się że nie potrafi strzelać inaczej niż po ziemii, Amauri - nic nie zrobił, jedyne co potrafi to narzekać że nie dostał dobrej piłki. Molinaro - żenada...
Cieszy mnie gra Del Piero - chyba zaczyna sie rozgrywać - parę ładnych zagrać i wolny, którego nie wykorzystał Chiellini.
Apropo - Chiellini twardo, z rozwalonym nosem ale grał i to dobrze
Cacares - bardzo fajny mecz w jego wykonaniu, reszta nic nadzwyczajnego.
Ogólnie mieliśmy szanse, ale ich nie wykorzystaliśmy i tym samym wyprzedzi nas dzisiaj prawdopodobnie Milan ;]
Cieszy mnie gra Del Piero - chyba zaczyna sie rozgrywać - parę ładnych zagrać i wolny, którego nie wykorzystał Chiellini.
Apropo - Chiellini twardo, z rozwalonym nosem ale grał i to dobrze

Cacares - bardzo fajny mecz w jego wykonaniu, reszta nic nadzwyczajnego.
Ogólnie mieliśmy szanse, ale ich nie wykorzystaliśmy i tym samym wyprzedzi nas dzisiaj prawdopodobnie Milan ;]
- MaHeR
- Juventino
Jest gorzej niż myślałem, dwie z rzędu kompromitujące porażki 2 - 0. Scudetto nam odjeżdża o Champion League nawet nie wspomnę. Marzenia o ponownym panowaniu w Italii, trzeba znów odłożyć na przyszły sezon. Smutne, po "zakupach" wydawało mi się, że teraz wygrać ligę już musimy, myliłem się - szkoda.
Prawda jest taka, że nasza gra wygląda jeszcze marniej jak nasze wyniki.
Prawda jest taka, że nasza gra wygląda jeszcze marniej jak nasze wyniki.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2009, 16:55 przez MaHeR, łącznie zmieniany 1 raz.
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
Moja irytacja sięga zenitu.... Wyglądaliśmy jak banda amatorów, którzy spotkali się 5 min przed meczem po raz pierwszy. Zero organizacji, nikt nie wiedział co ma robić na boisku w ogóle zero wszystkiego. Dopiero z DP i Gio pod koniec coś tam stworzyliśmy. Szkoda słów, nigdy chyba tak słabego Juve nie widziałem.....
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Bosiontko
- Juventino
4 mecze z rzędu bez strzelonego gola, 11pt straty do Interu, spore szanse na wypad z podium. Myślałem, że Ferrara nie schrzani przed świętami na tyle żeby go wywalać w 2009, ale chyba będzie trzeba. Tylko że nie znajdziemy trenera innego i tak.