LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- agape82
- Juventino
jeśli chodzi o Juventus to nigdy nie żartujęDragon pisze: Żartujesz? :shock:
nie będę robić rozpiski jak Dyzio na ile procent (nie) będę ani pisać o powodach; po prostu życie tak zakręciło, a jak będzie to się okaże za tydzień

- CzarnyZkultury
- Juventino
ktos Ty? :lol:kuba90 pisze:wpłacone
- juveluck
- Juventino
Jeszcze raz przypominam o wpłatach. Wszystkie informacje tutaj. Pieniądze muszą być u nas do czwartku. Nie będziemy mieli możliwości edytowania listy obecności w piątek. W związku z czym jeżeli pieniądze od kogoś dojdą po czwartku, nie będzie mógł uczestniczyć w spotkaniu.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
Co prawda nie znam wszystkich osób z nazwisk, ale tak ogólnie przeglądając listę, to średnio z tymi Waszymi wpłatami, do 20 na razie na pewno nie dobiliście
. Więc może rzeczywiście przydała by się jakas kampania przypominająca tym zapominalskim.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
JaPs pisze:Dragon, jakis atak na priv by sie przydal
Nie ma mowy, to poprostu wstyd, rozumiem na mecz, ale na takie wydarzenie nawet nie bedę się fatygował. Jestem szczerze zawiedozny postawą niektórych, miło będzie im powiedzieć, że nie mogą wejść i obejrzeć meczu z nami :roll:juveluck pisze: Więc może rzeczywiście przydała by się jakas kampania przypominająca tym zapominalskim.
Ogarnijcie się naprawdę, bo chyba miejsce spotkania odegrało jakąś rolę w głowach niektórych. Sprawa jest wszędzie tak naglośniona, że nie wierzę, że ktoś jeszcze nie wie lub nie pamięta :doh:

- juveluck
- Juventino
A ja nie wiem czy będzie to takie miłe i wolał bym nie robić zbędnego zamieszania. Więc jeżeli możesz to mimo wszystko im przypomnij. Taka już natura niektórych, że czasami bez ponaglenia nic nie zrobi człowiek samemu. Sam przypominam i ponaglam gdzie się da.Dragon pisze:JaPs pisze:Dragon, jakis atak na priv by sie przydalNie ma mowy, to poprostu wstyd, rozumiem na mecz, ale na takie wydarzenie nawet nie bedę się fatygował. Jestem szczerze zawiedozny postawą niektórych, miło będzie im powiedzieć, że nie mogą wejść i obejrzeć meczu z nami :roll:juveluck pisze: Więc może rzeczywiście przydała by się jakas kampania przypominająca tym zapominalskim.
Ogarnijcie się naprawdę, bo chyba miejsce spotkania odegrało jakąś rolę w głowach niektórych. Sprawa jest wszędzie tak naglośniona, że nie wierzę, że ktoś jeszcze nie wie lub nie pamięta :doh: