Serie A (14): Cagliari 2-0 JUVENTUS
- stahoo
- Juventino
Jak będa wybory na prezydenta Juventusu masz mój głos!juventusprzemek pisze: Trzeba spróbować bez defensoli albo i nawet trzema pomocnikami
( camor, salihamidzic,diego) a w ataku Alex,Giovinco i jak da radę Amauri!

Ja też!!!VIVA Juventus KOCHAM ten klub i się tego nie wstydzę!
Powiedizałbym, że rozumieja sie jak ojciec i syn! 8)juventusprzemek pisze: Tu jest dobrze napisane, że Alex i Giovinco dobrze współpracują.
co do tematu:
Liczę na dobra grę Diego do pary z Tiago, którzy powinni wyłączyc środek pola Kaljari. A Giovinco z Del Piero i Camorem rozniosą w pył ich defensywę.
Oby bez głupich kartek przed Interem!
- Bobeknaklo
- Juventino
Którego nie mamy terazŁukasz pisze:cofnięty napastnik winien grać z typową "9" u boku, zawodnikiem silnym, dobrze grającym głową, skutecznym.
- Łukasz
- Juventino
Kolega stahoo zastosował wobec Ciebie, młody kolego ironię, czyli zrobił sobie z Ciebie inteligentne jaja.juventusprzemek pisze: W sumie masz rację czy w każdym meczu musimy się bać i trzeba defensywnymi grać? Trzeba spróbować bez defensoli albo i nawet trzema pomocnikami( camor, salihamidzic,diego) a w ataku Alex,Giovinco i jak da radę Amauri!
VIVA Juventus KOCHAM ten klub i się tego nie wstydzę!
Immobile na wysuniętym?Corcky pisze: Buffon
Caceres - Cannavaro - Chiellini - Grosso(Molinaro)
Sissoko - Poulsen
Camor Diego Giovinco
Immobile
Alex nie biega, Giovinco w ataku wygląda w Juve kiepsko. Poza tym takie próby niektórzy pamiętają. I to nie najlepiej.Corcky pisze: Ktoś może zarzucić, że dwóch niskich piłkarzy w ataku o podobnej charakterystyce. Tylko, że Alex z Giovinco dobrze współpracują. A poza tym warto kiedyś spróbować zagrać taką niską, świetną technicznie dwójką z przodu i sprawdzić czy naprawdę nie można. Lepszej okazji nie będzie.
Nawet mimo indolencji strzeleckiej wiadomo kogo - i tak bym osobiście nań postawił.Bobek1991 pisze:Którego nie mamy terazŁukasz pisze:cofnięty napastnik winien grać z typową "9" u boku, zawodnikiem silnym, dobrze grającym głową, skutecznym.
- Bobeknaklo
- Juventino
Aaa, czyli jednak może. Myślałem, że jego 4 litery jednak mu nie pozwolą wystąpić
- juventusprzemek
- Juventino
Dzięki za głosy na prezesa, jak nim zostanę... to macie już posadę w zarządzie i razem zbudujemy potęgę z JUVENTUSU na wiele lat a nasi klubowi lekarze wymyślą eliksir młodości - Alex i spółka będą grali jak za dawnych lat np w 2003r.
No wreszcie ktoś myśli jak ja. Defensywni pomocnicy są tylko na mecze z równymi sobie drużynami.
Oj jakby ktoś z nas był trenerem albo prezesem...
Ale się rozmarzyłem...
Pozdrowienia dla wszystkich ale to wszystkich Miłośników JUVE oraz dla Administratorów.
"Juvenus zesłał Bóg na Ziemię by siał zamęt i zniszczenie"
No wreszcie ktoś myśli jak ja. Defensywni pomocnicy są tylko na mecze z równymi sobie drużynami.
Oj jakby ktoś z nas był trenerem albo prezesem...
Ale się rozmarzyłem...
Pozdrowienia dla wszystkich ale to wszystkich Miłośników JUVE oraz dla Administratorów.
"Juvenus zesłał Bóg na Ziemię by siał zamęt i zniszczenie"
- stahoo
- Juventino
CO TY GADASZŁukasz pisze:Kolega stahoo zastosował wobec Ciebie, młody kolego ironię, czyli zrobił sobie z Ciebie inteligentne jaja.juventusprzemek pisze: W sumie masz rację czy w każdym meczu musimy się bać i trzeba defensywnymi grać? Trzeba spróbować bez defensoli albo i nawet trzema pomocnikami( camor, salihamidzic,diego) a w ataku Alex,Giovinco i jak da radę Amauri!
VIVA Juventus KOCHAM ten klub i się tego nie wstydzę!

Ja też. Bo Amauri w końcu musi się przełamać. Nie jest możliwe, żeby przez rok zatracił wszystkie swoje cechy. Ale patrząc na to co sie dzieje z Diego, Melo, nawet Chiellinim to nie wiem co oni robią na treningach...Nawet mimo indolencji strzeleckiej wiadomo kogo - i tak bym osobiście nań postawił.Bobek1991 pisze:Którego nie mamy terazŁukasz pisze:cofnięty napastnik winien grać z typową "9" u boku, zawodnikiem silnym, dobrze grającym głową, skutecznym.
Mi by wystarczyło sklonowanie Alexa, nawet z taka gra jak teraz.juventusprzemek pisze:Dzięki za głosy na prezesa, jak nim zostanę... to macie już posadę w zarządzie i razem zbudujemy potęgę z JUVENTUSU na wiele lat a nasi klubowi lekarze wymyślą eliksir młodości - Alex i spółka będą grali jak za dawnych lat np w 2003r.
jedenastka marzeń sezonu 2020/2021
------------------------Buffon----------------------
Del Piero----Chiellini---------Del Piero----Del Piero
-----------------Sissoko-----Del Piero------------
---------Del Piero-----Diego------Del Piero-------
-----------------------Del Piero---------------------
E tam, nie panikujmyNo wreszcie ktoś myśli jak ja. Defensywni pomocnicy są tylko na mecze z równymi sobie drużynami.

Noo, ja też. To by przed Juve była świetlana przyszłość, poszóstna korona co rok!Oj jakby ktoś z nas był trenerem albo prezesem...
Ale się rozmarzyłem...
Łubu dubu! Łubu dubu! Niech nam żyje juventusprzemek, przyszły prezes naszego klubu!"Juvenus zesłał Bóg na Ziemię by siał zamęt i zniszczenie"

A i nie słuchaj Łukasza! On taki złośliwy jest :evil:
PS. Jako, ze rozwaliłem meczowy temat, to dodam jeszcze coś- kliknijcie w link w moim podpisie!

- juventusprzemek
- Juventino
Może się uda!
A gdyby tak wszyscy przed meczem 29.11. zostawili jakiś wpis od siebie...w tym dziale.
Niech to będzie jakiś cytat albo słowa otuchy dla JUVE.
Mogą to być np słowa : "Juve kocham Juve sławie Juve nigdy nie zostawie! FORZA JUVE!"
Albo: "Zawsze wierni swojemu klubowi Juventusowi-Fani"
:-D
Każdy może mieć swój koncept...
Ważne abyśmy zawsze razem byli z naszym klubem!
A gdyby tak wszyscy przed meczem 29.11. zostawili jakiś wpis od siebie...w tym dziale.
Niech to będzie jakiś cytat albo słowa otuchy dla JUVE.
Mogą to być np słowa : "Juve kocham Juve sławie Juve nigdy nie zostawie! FORZA JUVE!"
Albo: "Zawsze wierni swojemu klubowi Juventusowi-Fani"
:-D
Każdy może mieć swój koncept...
Ważne abyśmy zawsze razem byli z naszym klubem!
- Yachu_
- Juventino
stahoo pisze:patrząc na to co sie dzieje z Diego, Melo, nawet Chiellinim to nie wiem co oni robią na treningach....
Co się dzieje z Kielonem? Ostatnio niektórzy na niego narzekają (nie mówie, że to ty), ale tego nie czaje, moim zdaniem spisuje się świetnie
- juventusprzemek
- Juventino
Dzięki Stahoo!
Klikam każdego dnia w tego pajaca trzeba pomagać!
Prawdziwi kibice zawsze będą tym dwunastym zawodnikiem a jakby tu nas podliczyć no to dość dużych rozmiarów byłby ten zawodnik!

Klikam każdego dnia w tego pajaca trzeba pomagać!
Prawdziwi kibice zawsze będą tym dwunastym zawodnikiem a jakby tu nas podliczyć no to dość dużych rozmiarów byłby ten zawodnik!

- stahoo
- Juventino
Gra cały mecz dobrze, czyści jak za najlepszych meczy, a nagle w pewnym momencie, w jakimś zamieszaniu w polu akrnym staje, sie patrzy, nie wie co zrobić.
Ostatni mecz z BATE- przy paradzie Buffona gdy po obronieniu 1na1 wyciągał piłke "zza siebie" Chiellini stał w miejscu i wogole nie reagował na to co sie dzieje.
Mecz z Udinese- 90 minuta, Caceres wybija piłke z linii, a sekunde wcześniej koles odwrócony do bramki plecami, z Kielonem na plecach (wybaczcie 2x plecy
) oddaje strzał po oobróceniu się i ograniu Giorgio.
Coś jest nie tak...
Ostatni mecz z BATE- przy paradzie Buffona gdy po obronieniu 1na1 wyciągał piłke "zza siebie" Chiellini stał w miejscu i wogole nie reagował na to co sie dzieje.
Mecz z Udinese- 90 minuta, Caceres wybija piłke z linii, a sekunde wcześniej koles odwrócony do bramki plecami, z Kielonem na plecach (wybaczcie 2x plecy

Coś jest nie tak...
- juventusprzemek
- Juventino
Prawdziwi kibice...
Czyli wszyscy zgodni Giovinco i Alex, syn i ojciec w ataku?
To musi być show! Ojciec rzeźnik z Serie A będzie dawał synowi Sebastianowi praktyki jak to się masakrę na boisku robi a syn mu odpowie tym samy strzeli gola!
Chciałbym z Wami obejrzeć Inter-Juventus ale przed chwilą sprawdziłem mapy w googlach i mnie zatkało:
Sugerowane trasy
Trasa 10
398 km 5 godz. 56 min
Trasa 12
408 km 6 godz. 13 min
Trasa 10 i E372
441 km 6 godz. 45 min
Bardzo daleko mam z mojego miasta i dojazd też nie bardzo...
Czyli wszyscy zgodni Giovinco i Alex, syn i ojciec w ataku?
To musi być show! Ojciec rzeźnik z Serie A będzie dawał synowi Sebastianowi praktyki jak to się masakrę na boisku robi a syn mu odpowie tym samy strzeli gola!
Chciałbym z Wami obejrzeć Inter-Juventus ale przed chwilą sprawdziłem mapy w googlach i mnie zatkało:
Sugerowane trasy
Trasa 10
398 km 5 godz. 56 min
Trasa 12
408 km 6 godz. 13 min
Trasa 10 i E372
441 km 6 godz. 45 min
Bardzo daleko mam z mojego miasta i dojazd też nie bardzo...
- Corcky
- Juventino
Nie wyrywaj z kontekstu. Przecież napisałem, że przy założeniu, ze Amauri nie będzie do dyspozycji trenera. Widzisz lepszego kandydata w takim razie? Albo inne ustawienie?Łukasz pisze:Immobile na wysuniętym?Corcky pisze: Buffon
Caceres - Cannavaro - Chiellini - Grosso(Molinaro)
Sissoko - Poulsen
Camor Diego Giovinco
Immobile
PS. Ale jajca :lol:

Alessandro Del Piero ole!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
juventusprzemek, już wystarczy. Wiemy, że kochasz Juventus i że kibice Juventusu są najlepsi na świecie. Ale to nie znaczy, że trzeba to rozgłaszać w każdym poście a już na pewno nie w taki sposób.
Nie mamy napastników. Zagrajmy bez nich...
Dobrze, że napisałeś "praktyki...", bo jak zacząłem czytać to zdanie to w pewnym momencie się przestraszyłem.juventusprzemek pisze:To musi być show! Ojciec rzeźnik z Serie A będzie dawał synowi Sebastianowi praktyki jak to się masakrę na boisku robi a syn mu odpowie tym samy strzeli gola!
Nie mamy napastników. Zagrajmy bez nich...
- rezal
- Juventino
Może dziwnie to zabrzmi, i nie weźmiecie mnie poważnie, jednak ja wróciłbym do 4-4-2.
----------------Buffon---------------
-Krakers-Kielon-Canna-Grosso-
------Poulsen----Sissoko----------
-Giovinco-----------De Ceglie-----
------------------Del Piero----------
----------Immobile-----------------
----------------Buffon---------------
-Krakers-Kielon-Canna-Grosso-
------Poulsen----Sissoko----------
-Giovinco-----------De Ceglie-----
------------------Del Piero----------
----------Immobile-----------------