Ogólnopolskie spotkanie kibiców w Lublinie (5 grudnia)
- juveluck
- Juventino

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
- Madzia:)
- Juventino
Z tego co wiem to jeszcze Brutalo się wybiera :-DSysiek pisze:czyżbym miał być jedyną osobą z Torunia w Lublinie.?
do zobaczenia wszystkim 5 grudnia.
Trochę osób będzie już w piątek, można się zgrać na mieście na piwko :-DRadek_88 pisze:Nocuje jakas ekipa w nocy z piatku na sobote w akademikach?
- STAN
- Juventino
i to nie jednoMadzia:) pisze:Z tego co wiem to jeszcze Brutalo się wybiera :-DSysiek pisze:czyżbym miał być jedyną osobą z Torunia w Lublinie.?
Trochę osób będzie już w piątek, można się zgrać na mieście na piwko :-DRadek_88 pisze:Nocuje jakas ekipa w nocy z piatku na sobote w akademikach?

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
z tego co mi wiadomo kilku osobników z Krakowa wybiera się w piatek z rana....i podobno preferują wódke bo mowia ze szkoda im gardla na taką ciecz jaką jest browar...ale to tak tylko mowie co słyszalem na meczu z bordo jak sie umawiali...
- juveluck
- Juventino
A, że niby ciebie nie będzie?juvepiotr18 pisze:z tego co mi wiadomo kilku osobników z Krakowa wybiera się w piatek z rana....i podobno preferują wódke bo mowia ze szkoda im gardla na taką ciecz jaką jest browar...ale to tak tylko mowie co słyszalem na meczu z bordo jak sie umawiali...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
zarcik oczywiscie z miłą chęcia tam jade zobaczyć wasze pijackie mordy... :C
- gosciu_Muranista
- Juventino
i zakup fajki bym mógł cię opalaćjuvepiotr18 pisze:zarcik oczywiscie z miłą chęcia tam jade zobaczyć wasze pijackie mordy... :C

Jarson ciebie też to się tyczy

- Brutalo
- Juventino
Bardzo chętnie bym się wybrał, ale na obecną chwilę niestety nie będę. Mimo wszystko postaram się i napiszę ostatecznie na początku przyszłego tygodnia.Madzia:) pisze:Z tego co wiem to jeszcze Brutalo się wybiera :-DSysiek pisze:czyżbym miał być jedyną osobą z Torunia w Lublinie.?
Edit. No dobra, raczej jadę :lol: ***** debet na koncie :lol:
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2009, 18:37 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Abi
- Juventino
paszly dziengi
I prosiłbym wszystkich, żeby jednak nie przesadzić z alkoholem, bo po pierwsze, to nic fajnego że się człowiek upije, bo potem się rano pić chce i boli głowa, a po za tym musimy trzymać forme żeby grać w tego pesa czy coś tam, a później po meczu prowadzić głębokie dyskusje o dośrodkowaniach Grosso.
I prosiłbym wszystkich, żeby jednak nie przesadzić z alkoholem, bo po pierwsze, to nic fajnego że się człowiek upije, bo potem się rano pić chce i boli głowa, a po za tym musimy trzymać forme żeby grać w tego pesa czy coś tam, a później po meczu prowadzić głębokie dyskusje o dośrodkowaniach Grosso.
- Abi
- Juventino
http://img209.imageshack.us/img209/2349 ... rygera.jpg
Czy jest ktoś, kto będzie WRACAŁ w niedzielę do Gdańska czy innej Gdyni?
Czy jest ktoś, kto będzie WRACAŁ w niedzielę do Gdańska czy innej Gdyni?