AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane
- faja69
- Juventino
ale czy ja ci zabraniam podawać dat? jak chcesz aby znalazły się w kalendarzu to podaj i ja nie widzę problemu.Skoro jest data śmierci Scirei to dlaczego nie ma Fortunato, albo Neriego i Ferramosci?
no chyba że takich dat jak daty śmierci nie będziemy umieszczać.
a co do tych dat ligowych spotkań, to sprawdzałem na kilku stronach i się zgadza, także myślę że są prawdziwe.

- Michael900
- Juventino
22 maja 1996 - Juventus zdobywa Puchar Ligi Mistrzow.
- juveluck
- Juventino
Nie są znane. Nie pisz bzdur! Wszystkie mecze w Serie A są automatycznie wpisywane na niedzielę (poza kolejkami w środku tygodnia) na godzinę 15. Potem Lega Calcio dokonuję weryfikacji i jedno spotkanie przesuwane jest na sobotę na 18 drugie na 20:45, trzecie na niedziele na 20:45, reszta pozostaje o 15 w niedzielę. Na razie rozpisane są tylko spotkania do końca rundy jesiennej, więc mecze, który wypisałeś nie mają jeszcze pewnych dat!faja69 pisze: a co do tych dat ligowych spotkań, to sprawdzałem na kilku stronach i się zgadza, także myślę że są prawdziwe.
Jeżeli jest data śmierci Scirei, to powinny też być
Fortunato 25.04.1995
Neriego i Ferramoci 15.12.2006
Choć tak na prawdę daty śmierci są zbędne, jedyne co powoduje, że powić by się mogły akurat te, to fakt, że były to śmierci tragiczne.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- stahoo
- Juventino
Nie, nie, Cannavaro jest! Źle patrzyłeś 8) . I ten jest, no, Zlatan, bo tez był lepszy od AmauriegoHemp Gru pisze: i chyba brakuje Cannavaro lepiej on niż ten słaby Amauri

PS. Ja bym olał daty śmierci na kalendarzu.
- zebol
- Juventino
Jeszcze nie wiem czy wezmę ale powiem że fajnie było by też mieć na takim kalendarzu daty urodzin naszych piłkarzy pierwszej drużyny i osób związanych z Juve np.Secco,Blanc.faja69 pisze:ok, daty śmierci możemy pominąć. mecze ligowe również odpadają:/ pozostaje :
22.05 - finał LM
29.05. - 25 rocznica tragedii na Heysel
1.11. - 113-te urodziny Juventusu
15.12. - 13-te urodziny JuvePoland
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!