tatuaże
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
proszę Cię, nie kalecz sięsisman pisze:Coś w stylu "nie ma nic lepszego niz Juventus'.

Swoją drogą to neiciekawie, że chcesz sobie zrobić tatuaż a nie masz pomysłu. poszukaj po różnych forach z dziarami, nie tylko Juventusu, może znajdziesz jakiś fajny motyw, który wpadnie Ci w oko.

- sisman
- Juventino
To było pierwsze lepsze zdanie, które wleciało mi do głowy. Dziara napewno będzie dotyczyła Juventusu, Coraz bardziej obstaje nad napisem Juventus zrobionym jakąś fajną czcionką. Uważasz że motyw z tatuażem na temat Juve jest zły?
Day after day I'm getting better and better.
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
tyle dałem dla przykładu za herb...

- Trunxik
- Juventino
jakis czas temu zrobilem sobie druga sesje plecow.
pare osob prosilo o wrzucanie efektu na bierzaco i zapomnialem o tym.
zdjecie zrobione 2 dni po zrobieniu wiec opuchniete jeszcze
oto i on http://img62.imageshack.us/img62/7652/dsc0003mk.jpg
pare osob prosilo o wrzucanie efektu na bierzaco i zapomnialem o tym.
zdjecie zrobione 2 dni po zrobieniu wiec opuchniete jeszcze
oto i on http://img62.imageshack.us/img62/7652/dsc0003mk.jpg

- Trunxik
- Juventino
4h 500zl
niestety tanio nie jest ale warto ze wzgledu na wykonanie.
Ta kobieta co to robi zajela teraz 1sze miejsce na konwencie tatuazu czarno-bialego.
niestety wolno idzie robienie bo to same cieniowanie i szczegoly wiec troche tego bedzie
niestety tanio nie jest ale warto ze wzgledu na wykonanie.
Ta kobieta co to robi zajela teraz 1sze miejsce na konwencie tatuazu czarno-bialego.
niestety wolno idzie robienie bo to same cieniowanie i szczegoly wiec troche tego bedzie

- mb_1897
- Juventino
to będzie wyczesane tattoo!
kozak pomysł!
czekam na efekt końcowy;]
ile masz tych sesji?
kozak pomysł!
czekam na efekt końcowy;]
ile masz tych sesji?
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- mb_1897
- Juventino
mój kuzyn za całe plecki dał 5tyś.
A ja z innej beczki. Co raz bardziej chodzi mi po głowie tattoo związane z Juve. Myślałem o napisie, ale teraz myślę nad chłopcami z Drughi.
jak myślicie, jak będzie to postrzegane przez innych kibiców? wszystkie opinie mile widziane:D
A ja z innej beczki. Co raz bardziej chodzi mi po głowie tattoo związane z Juve. Myślałem o napisie, ale teraz myślę nad chłopcami z Drughi.
jak myślicie, jak będzie to postrzegane przez innych kibiców? wszystkie opinie mile widziane:D
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- Rafi1934
- Juventino
Mysle że w Polsce raczej nic Ci się złego nie stanie, jednak patrząc na to że Juve ma zgode z Legią to będąc nad morzem, w Gdyni czy Gdańsku nie zdziw się kiedy kilku kolesi z Arki czy Lechii będzie chciało z Tobą pogadać. Większym hardcorem jest zrobienie sobie tatuażu dotyczącego klubu polskiego, wtedy ręcze Ci że w większości miast będziesz miał ciepło.tzuggen pisze:mój kuzyn za całe plecki dał 5tyś.
- mb_1897
- Juventino
Mieszkam pod Wrocławiem i mimo, że życzę WkS'owi jak najlepiej to nie utożsamiam się z tym zespołem.
W prawdzie nie kibicuje żadnemu polskiemu zespołowi. No chyba, że miejscowemu KS Długołęka 2000:D
Sytuacja z życia wzięta. Byłem na wakacjach na Korsyce. Spotkałem tam kilku-osobową grupę Turyńskich ultrasów z Viking Juve. (mieli tattoo na prawym ramieniu) Podszedłem, ale że ani ja ani oni nie za bardzo po angielsku to nie była to zajmująca rozmowa
i teraz, jak zareagowali by gdybym miał na plecach chłopaków z Drughi?
jak myślicie?
W prawdzie nie kibicuje żadnemu polskiemu zespołowi. No chyba, że miejscowemu KS Długołęka 2000:D
Sytuacja z życia wzięta. Byłem na wakacjach na Korsyce. Spotkałem tam kilku-osobową grupę Turyńskich ultrasów z Viking Juve. (mieli tattoo na prawym ramieniu) Podszedłem, ale że ani ja ani oni nie za bardzo po angielsku to nie była to zajmująca rozmowa

i teraz, jak zareagowali by gdybym miał na plecach chłopaków z Drughi?
jak myślicie?
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- gregor_g4
- Juventino
zdarli by Ci skore z plecow, wygarbowali a nastepnie wywiesili do gory kolami na nastepnym meczu.tzuggen pisze:i teraz, jak zareagowali by gdybym miał na plecach chłopaków z Drughi?
jak myślicie?