LM (gr. A) [05]: Bordeaux 2-0 JUVENTUS
- kameleon512
- Juventino
- Buffon_fan
- Juventino
Liczę na 3 punkty Del Piero od pierwszej minuty. Chciałbym zobaczyć szybką i ciekawą grę Juve.
Mam taki mały problem. Chciałbym obejżeć mecz na onecie za 6 zl. lecz gdy wchodze na film testowy wyskakuje mi ramka z takim napisem:
A security upgrade is required to play this file. Do you want downald this upgrade? i są 3 opcje : Learn more, Yes i No. Gdy klikne Learn more wyskakuje mi ze nie znaleziono adresu, jak klikne Yes ic sie nie dzieje, to samo z No. Ofdrazu mówię że mam wszystkie wymagania spelnione aby obejzec ten flim. Prosze o szybką odpowiedź jak zrobic aby obejzec mecza ;p
Forza JUVE
Mam taki mały problem. Chciałbym obejżeć mecz na onecie za 6 zl. lecz gdy wchodze na film testowy wyskakuje mi ramka z takim napisem:
A security upgrade is required to play this file. Do you want downald this upgrade? i są 3 opcje : Learn more, Yes i No. Gdy klikne Learn more wyskakuje mi ze nie znaleziono adresu, jak klikne Yes ic sie nie dzieje, to samo z No. Ofdrazu mówię że mam wszystkie wymagania spelnione aby obejzec ten flim. Prosze o szybką odpowiedź jak zrobic aby obejzec mecza ;p
Forza JUVE
- eslk
- Juventino
Wg gazzetta.it zagramy tak:
Buffon - Caceres, Lego, Chiellini, Grosso - Sissoko, Poulsen - Camoranesi, Diego, Giovinco - Amauri.
Z kolei Bordeaux: Carrasso - Charme, Ciani, Planus, Tremoulinas - Diarra, Menegazzo, Plasil, Gouffran, Wendel - Chamakh.
Buffon - Caceres, Lego, Chiellini, Grosso - Sissoko, Poulsen - Camoranesi, Diego, Giovinco - Amauri.
Z kolei Bordeaux: Carrasso - Charme, Ciani, Planus, Tremoulinas - Diarra, Menegazzo, Plasil, Gouffran, Wendel - Chamakh.
- Gość
ja mieszkam na śląsku dokładnie w pszczynie i niestety nie mam CT2tabo89 pisze:Więc jeśli mieszkacie na południu i się postaracie to może też znajdziecie.

a co do meczu to myśle że wygramy diego i del piero dzisiaj przypomni sobie jak sie strzela rzuty wolne !!!
- mb_1897
- Juventino
Co do transmisji na CT2 to nie byłbym taki pewien. Co roku oglądałem LM na tym kanale bo polskie stacje lecą w... kulki, ale w tym sezonie podobno czeska 2 sprzedała transmisje jakiemuś kanałowi sport a'la TVP SPORT. i faktycznie w pierwszy wtorek LM nie było meczu:/. W programie też nie ma meczu. Moja teoria może być błędna gdyż:
1) Może transmitują tylko w środę (tak jak nasza 2)
2) częste pomyłki w programie.
No, nic. Zobaczymy ok. 20.30.
Miłego widowiska bracia!
FORZA JUVE!
1) Może transmitują tylko w środę (tak jak nasza 2)
2) częste pomyłki w programie.
No, nic. Zobaczymy ok. 20.30.
Miłego widowiska bracia!
FORZA JUVE!
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2009, 19:18 przez mb_1897, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli 25 mln. wreszcie na ławce :lol: Szczerze, cały czas na niego liczę, ale zasłużył sobie w pełni na ławę.
Ponadto skład mamy praktycznie optymalny. Aby wyłaczyć z gry Chamakha i dziś możemy świętować awans d o1/8 w co bardzo mocno wierzę/
Do roboty!! :twisted:
Ponadto skład mamy praktycznie optymalny. Aby wyłaczyć z gry Chamakha i dziś możemy świętować awans d o1/8 w co bardzo mocno wierzę/
Do roboty!! :twisted:

- Vincitore
- Juventino
Taka ławka dla Melo może podziałać jak najbardziej motywująco. Wszyscy znamy jego wielki charakter i jak ambitnym jest piłkarzem, dlatego gdy dzisiaj wejdzie na boisko, a wiem że wejdzie to liczę że da z siebie 120 %. U mnie Melo ma ogromne votum zaufania, tym bardziej że już nie jeden i nie dwa razy udowodnił że potrafi grać bardzo dobrze. Ostatni mecz z Udinese w jego wykonaniu to katastrofa, ale wiadomo że słabsze mecze również się zdarzają i tak było w tym przypadku.
Co do dzisiejszego meczu to jestem jak najbardziej dobrej myśli. Dysponujemy silnym składem i mam nadzieję że dzisiaj trafimy z formą. Cieszy mnie brak Gourcuffa, niewątpliwa strata dla Bordeaux.
Co do dzisiejszego meczu to jestem jak najbardziej dobrej myśli. Dysponujemy silnym składem i mam nadzieję że dzisiaj trafimy z formą. Cieszy mnie brak Gourcuffa, niewątpliwa strata dla Bordeaux.
- eslk
- Juventino
Z tym, ze akurat Melo w wiekszosci spotkan grał bardzo dobrze. Oczywiscie zdarzaly sie sytuacje, kiedy mu wyraznie nie szło - vide spotkanie z Udinese. Ale z drugiej strony, to jakby spojrzec na to wszystko szerzej, to bardziej ława by się należała Diego, bo w moim odczuciu Melo jak do tej pory gra lepiej od Ribasa.
Przy okazji, gazzetta w tej chwili do pierwszej 11 awizuje Del Piero zamiast Giovinco. Bez komentarza.
Przy okazji, gazzetta w tej chwili do pierwszej 11 awizuje Del Piero zamiast Giovinco. Bez komentarza.
- Kicek7
- Juventino
JUVENTUS (4-2-3-1): Buffon; Martin Caceres, Legrottaglie, Chiellini, Grosso; Felipe Melo, Sissoko; Camoranesi, Diego, Del Piero; Amauri.
wg goal.com
Czyli jednak 25 mln nie wypada na ławce posadzić, a szkoda. I znów w LM mamy Legro zamiast Canny, ale to w miarę zrozumiałe, że Canna nie jest w stanie w tym wieku grać co 3 dni.
wg goal.com
Czyli jednak 25 mln nie wypada na ławce posadzić, a szkoda. I znów w LM mamy Legro zamiast Canny, ale to w miarę zrozumiałe, że Canna nie jest w stanie w tym wieku grać co 3 dni.
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ehhh z czego Legro, Melo, Amauri i Del Piero w obecnej dyspozycji nie wnosza nic dobrego do zespolu... Miejmy nadzieje, ze mimo wszystko uda sie dzisiaj wygrac - wtedy mozna sie na spokojnie zastanawiac jak rozsadnie wykorzystac zimowe okienko.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2009, 23:18 przez belial, łącznie zmieniany 2 razy.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Biadolicie, jeszcze się mecz nie zaczął. Bardzo dobrze, że zagra Melo, jestem zdecydowanie spokojniejszy, gdy gra on, a nie Poulsen. Del Piero raczej nie zagra całego spotkania, a Giovinco nie raz pokazał, że potrafi dobrze wejść z ławki.
Zobaczymy jak się to wszystko ułoży. Cannavaro w meczu z Udinese miał kilka razy grymas na twarzy. Może dlatego nie ryzykują. Legrottaglie powinien sobie poradzić.
Forza Juve!
Zobaczymy jak się to wszystko ułoży. Cannavaro w meczu z Udinese miał kilka razy grymas na twarzy. Może dlatego nie ryzykują. Legrottaglie powinien sobie poradzić.
Forza Juve!
- Dybala 4ever
- Juventino
http://www.juventus.com/site/ita/MATCH_livematch.asp
Oficjalne składy obu drużyn, czemu Seba i Canna ława
jak Melo da (__) znowu to Poulsen niech wejdzie .
Oficjalne składy obu drużyn, czemu Seba i Canna ława