AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane
- Winner
- Juventino
Moim zdaniem zamienianie zawodników nie ma sensu bo każdy ma swoich ulubieńców i wszystkich nie zadowolisz. Jedyne nad czym można się teraz zastanawiać to kalendarium i okładka choć ta jest raczej mało istotna.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- faja69
- Juventino
no może i masz racje, ale czasem znajdzie sie fajniejsze zdjęcie i można zmienic,
aha dowiedziałem się co do własnych dat i jest to możliwe, dodamy kilka ważnych dat, np kiedy juve gra mecze, finał Ligi Mistrzów czy MŚ świata,
fajnie jak by ktoś z adminów powiedział czy jest już może data na następny zlot, czy jakieś uroczytsości organizowane przez JP to też by sie umieściło.
nie wiem czy chcecie aby były imieniny czy pozostanie tak jak jest?
aha dowiedziałem się co do własnych dat i jest to możliwe, dodamy kilka ważnych dat, np kiedy juve gra mecze, finał Ligi Mistrzów czy MŚ świata,
fajnie jak by ktoś z adminów powiedział czy jest już może data na następny zlot, czy jakieś uroczytsości organizowane przez JP to też by sie umieściło.

- faja69
- Juventino
dobra szanowni państwo, musimy się dogadać co do grafiki, bo szkoda czasu,
amauri zostaje w wersji 1-szej czy drugiej? zmienić diego? bo z nim to będzie najmniejszy problem.
tak jak już wcześniej wspominałem zretuszuję te niedoskonałości butów,
zatwierdzimy grafikę i przejdziemy do ustalania dat.
w dalszym ciągu zachęcam do zapisywania się mamy już ok 35szt zarezerwowanych, także większą część.
amauri zostaje w wersji 1-szej czy drugiej? zmienić diego? bo z nim to będzie najmniejszy problem.
tak jak już wcześniej wspominałem zretuszuję te niedoskonałości butów,
zatwierdzimy grafikę i przejdziemy do ustalania dat.
w dalszym ciągu zachęcam do zapisywania się mamy już ok 35szt zarezerwowanych, także większą część.

- juveluck
- Juventino
Zlot jak co roku będzie zapewne przebiegał przez drugi weekend lipca, czyli 10-14.07. Jednak nie jest to jeszcze zatwierdzona data. Co do innych imprez wyjazdów czy spotkań, nie jestem w stanie podać ich dat z takim wyprzedzeniem.faja69 pisze:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- michal_os
- Juventino
Wstępnie chciałbym się zapisać na jedną sztukę.
Co do zdjęcia Diego to byłbym za tym aby jednak je zmienić, a Amauri bardziej przypada mi do gustu ten pierwszy.
choć ten drugi też jest spoko. A następna sprawa to imieniny przy każdym dniu, będą podane czy zostaje tak jak jest?? Jeśli miałbym głosować to wybrałbym opcje z imionami. A i czy będzie trzeba za takie coś dopłacić ewentualnie.
A jeszcze przykład okładki który podałeś jest ok

Co do zdjęcia Diego to byłbym za tym aby jednak je zmienić, a Amauri bardziej przypada mi do gustu ten pierwszy.

A jeszcze przykład okładki który podałeś jest ok