JUVE? NIE, TO SIENA!!!
- 3d_man
- Juventino
ze wszystkich zawodnikow akurat tego @#$@#$%$ :evil: chiese :evil: musiales wkleic ?? grrrrrrJotbe pisze:Siedzę sobie w późny niedzielny wieczór przed telewizorem oglądając Sport + na Canale. Najpierw lecą skróty z Premiership a potem Durda zapowiada Serie A. Pierwszy mecz Sampdorii zaraz potem Juve, Inter, Lazio i...znowu Juve? Nie to mecz Perugii z Sieną. O co chodzi. Otóż sponsorem technicznym Sieny jest Lotto a koszulki wyglądają identycznie jak te, w których grał Juventus w sezonie 2002/03. Praktyczni wszystkie elementy oprócz sponsora i herbu są identyczne! Nawet jajowaty krój odzwierciedlający herb Juve, dosłownie wszystko. Patrząc na herb Sieny rzeczywiście można dostrzec podobieństwo albo po prostu ludziom od design'u w Lotto skończyły sie pomysły.
Herb:
Koszulki:
![]()
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- 3d_man
- Juventino
nie mam do niego pretensji o to ze odszedl z Lazio, ale o to w jaki sposob odszedl...
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
- Alexxxxx
- Juventino
E tam mogą miec takie koszulki. Ale i tak im nie nie pomoże, bo i tak wiadomo, ze nie koszulki, a umiejętnosci piłkarskie decydują o wynikach meczów. Mi się wydaje, że to Siena chciała miec takie koszulki. Bo chcą udwac najlepsza drużynę 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Reggie
- Juventino
Przeglądałem ostatnio stronę o serie A, akurat to były herby drużyn i ku mojemu zdziwieniu w serie a grają 2 juventusy :shock:
Nie jednak to tylko siena, pomijając stroje to ten herb to całkowity plagiat :evil:
To tak jakby w herbie mu zamiast diabła dać np.: krowę, i napis manchester zmienić na warszawa.
Przecież to czysty plagiat :!:
Nie jednak to tylko siena, pomijając stroje to ten herb to całkowity plagiat :evil:
To tak jakby w herbie mu zamiast diabła dać np.: krowę, i napis manchester zmienić na warszawa.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Johnny777
- Juventino
Wiesz ale Siena to chyba nie jest klubem założonym w tym roku i pewno już długo mają takie logo więc ma to pewno jakieś historyczne uzasadnienie i o plagiacie raczej nie ma mowy. Co nie zmienia faktu że są strasznie podobne choć z ich rozpoznaniem nie mam jakoś problemówRysiek pisze:Przeglądałem ostatnio stronę o serie A, akurat to były herby drużyn i ku mojemu zdziwieniu w serie a grają 2 juventusy :shock:

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
szok!!!!!!!!!
faktyscznie ktoś se jaj robi czy co??
No bo po co nam Juve w trochę gorszej wersji to tak jak płyty z grami kupione ne targu Straszne co sie z tym światem dzieje
:twisted:
faktyscznie ktoś se jaj robi czy co??
No bo po co nam Juve w trochę gorszej wersji to tak jak płyty z grami kupione ne targu Straszne co sie z tym światem dzieje

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- @@@Łuk@sz@@@
- Juventino
oni mogli by miec nawet takie same nazwiska na koszulkach a i tak i tak nie dorównaja najlepszemu klubowi na swiecie jakim jest BIANCONERI
zobaczymy w meczu pomiedzy nami i siena ile brakuje im do nas oprócz koszulek i herbu (a jest to cała przepaść)
zobaczymy w meczu pomiedzy nami i siena ile brakuje im do nas oprócz koszulek i herbu (a jest to cała przepaść)
JUVE 4-ever