JUVE? NIE, TO SIENA!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2003, 02:07

Jotbe pisze:Siedzę sobie w późny niedzielny wieczór przed telewizorem oglądając Sport + na Canale. Najpierw lecą skróty z Premiership a potem Durda zapowiada Serie A. Pierwszy mecz Sampdorii zaraz potem Juve, Inter, Lazio i...znowu Juve? Nie to mecz Perugii z Sieną. O co chodzi. Otóż sponsorem technicznym Sieny jest Lotto a koszulki wyglądają identycznie jak te, w których grał Juventus w sezonie 2002/03. Praktyczni wszystkie elementy oprócz sponsora i herbu są identyczne! Nawet jajowaty krój odzwierciedlający herb Juve, dosłownie wszystko. Patrząc na herb Sieny rzeczywiście można dostrzec podobieństwo albo po prostu ludziom od design'u w Lotto skończyły sie pomysły.
Herb:

Koszulki:
Obrazek
ze wszystkich zawodnikow akurat tego @#$@#$%$ :evil: chiese :evil: musiales wkleic ?? grrrrrr

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2003, 17:15

A co 3d_man nie lubisz Chiesy?? Dlatego że odszedł z Lazio?? Jeśli dlatego to sie nie pytaj niektórych czemu nie lubią Inzaghiego :wink: A jeśli to inny powód to ja nie wiem jaki :)

srali muszki będzie wiosna
3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2003, 22:48

nie mam do niego pretensji o to ze odszedl z Lazio, ale o to w jaki sposob odszedl...

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2003, 16:51

3d_man pisze:nie mam do niego pretensji o to ze odszedl z Lazio, ale o to w jaki sposob odszedl...
A w jaki odszedl :?: . Jakos nie za bardzo wiem.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 15:24

E tam mogą miec takie koszulki. Ale i tak im nie nie pomoże, bo i tak wiadomo, ze nie koszulki, a umiejętnosci piłkarskie decydują o wynikach meczów. Mi się wydaje, że to Siena chciała miec takie koszulki. Bo chcą udwac najlepsza drużynę :D

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 22:05

Przeglądałem ostatnio stronę o serie A, akurat to były herby drużyn i ku mojemu zdziwieniu w serie a grają 2 juventusy :shock:
Nie jednak to tylko siena, pomijając stroje to ten herb to całkowity plagiat :evil:
To tak jakby w herbie mu zamiast diabła dać np.: krowę, i napis manchester zmienić na warszawa.
Przecież to czysty plagiat :!:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 01:15

Rysiek pisze:Przeglądałem ostatnio stronę o serie A, akurat to były herby drużyn i ku mojemu zdziwieniu w serie a grają 2 juventusy :shock:
Nie jednak to tylko siena, pomijając stroje to ten herb to całkowity plagiat :evil:
To tak jakby w herbie mu zamiast diabła dać np.: krowę, i napis manchester zmienić na warszawa.
Przecież to czysty plagiat :!:
Wiesz ale Siena to chyba nie jest klubem założonym w tym roku i pewno już długo mają takie logo więc ma to pewno jakieś historyczne uzasadnienie i o plagiacie raczej nie ma mowy. Co nie zmienia faktu że są strasznie podobne choć z ich rozpoznaniem nie mam jakoś problemów :D

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 14:27

szok!!!!!!!!!
faktyscznie ktoś se jaj robi czy co??
No bo po co nam Juve w trochę gorszej wersji to tak jak płyty z grami kupione ne targu Straszne co sie z tym światem dzieje :D :twisted:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
@@@Łuk@sz@@@

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 11:36

oni mogli by miec nawet takie same nazwiska na koszulkach a i tak i tak nie dorównaja najlepszemu klubowi na swiecie jakim jest BIANCONERI
zobaczymy w meczu pomiedzy nami i siena ile brakuje im do nas oprócz koszulek i herbu (a jest to cała przepaść)

JUVE 4-ever
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 11:46

Tylko że to my mamy wie gwiazdki :D

Artur

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 13:59

nawet koszulki mistrzów słabiakom nie pomogą!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ