Serie A (13): JUVENTUS 1-0 Udinese
- bendzamin
- Redaktor
Ściągnij sobie aplikację Magical Glass i tym powiększajJuve for ever! pisze:Może mi ktoś powiedzieć czy na www.bet365.com da się powiększyć to okienko z relacją meczu na żywo?
- binio
- Juventino
Nie ma co komentować, nudny mecz, mało ładnych akcji, jedynie na + dobra gra obrony i duetu Momo - Poulsen w 2 połowie.
To czego nam brakuje to napadu, Inter wcale ładniej nie gra, ani widowiskowo ani składnie ale napastincy jak już piłkę dostaną to wykorzystują znacznie częściej niż nasi. Niestety.
To czego nam brakuje to napadu, Inter wcale ładniej nie gra, ani widowiskowo ani składnie ale napastincy jak już piłkę dostaną to wykorzystują znacznie częściej niż nasi. Niestety.
- Eric6666
- Juventino
z tego meczu należy jedynie pamiętać:
Poulsen - najlepszy mecz w Juve!! Tak jakby nie on ! ludzie chyba nie miał ani jednego złego podania ,a i jego przerzuty były wysokiej klasy
jeżeli takie są jego efekty ciężkiej pracy to niech zostaje będzie bardzo przydatny
Chiellini: jak zawsze pewny, przeciwnicy się go boją i dobrze:D
Momo: widać ,że mimo wielu kontuzji i przerwy nadal gra swoje
3 pkt: to 3pkt nie ważne jaki wynik
mam nadzieję ,że trener nie ma takiego zdania jak ja w ost. zdaniu i przyciśnie piłkarzy ,aby dali z siebie więcej
Poulsen - najlepszy mecz w Juve!! Tak jakby nie on ! ludzie chyba nie miał ani jednego złego podania ,a i jego przerzuty były wysokiej klasy
jeżeli takie są jego efekty ciężkiej pracy to niech zostaje będzie bardzo przydatny
Chiellini: jak zawsze pewny, przeciwnicy się go boją i dobrze:D
Momo: widać ,że mimo wielu kontuzji i przerwy nadal gra swoje
3 pkt: to 3pkt nie ważne jaki wynik
mam nadzieję ,że trener nie ma takiego zdania jak ja w ost. zdaniu i przyciśnie piłkarzy ,aby dali z siebie więcej
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wymęczone te 3 punkty, ale ważne, że są. Miało być 6:0, dlatego nie czuję się usatysfakcjonowany. Nie wiem co o tym myśleć!? Powrót do ligowych rozgrywek po dwóch tygodniach przerwy, ważny mecz w Lidze Mistrzów w środę... Wymęczone to zwycięstwo. I ładna akcja naszych bocznych obrońców, bo o Poulsenie nie wspomnę. Melo dziś mnie rozczarował, zresztą nie tylko on. Mnóstwo niedokładnych podań, takiego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> holowania piłki, które kończy się stratą w okolicy środka boiska i groźną akcją ze strony przeciwnika. Za wysoko wychodzą do ataku, gdy rozpoczynamy akcje od bramki i jest puste pole w środku boiska...
Najlepszy na boisku w całym meczu Sissoko.
Forza Juve!
Najlepszy na boisku w całym meczu Sissoko.
Forza Juve!
- Sajan
- Juventino
Gorsze od gry były komentarze tych mośków z C+Sport żenujące wypowiedzi i żałosne statystyki jeden twierdził że Amauri strzelił dwie bramki z Atalantą drugi zaś twierdzi że Juve to biała Dama nie ma co pisać o nich dalej bo szkoda na nich miejsca na forum Co do meczu to druga połowa nie co lepsza i szybsza od pierwszej Del Piero za dużo chciał od razu i troche jak by sie bał jeszcze na + Poulsen Caceres Sissoko Grosso Chellini zaś na - Amauri Melo Del Piero w miarę oceniam resztę drużyny
- stahoo
- Juventino
No... i do tego Giovincogogosik pisze:Amauri...

Wymęczone 3 pkt, kiepska, powolna gra. Na wielki plus Poulsen, najlepszy na boisku. O dziwo dobrz boki obrony- Caceres i Grosso. Szarpał Diego- chociaż zachował się chamsko w sytuacji z bramkarzem Udine

Jakbysmy stracili gola w 93' byłaby to wina Ciro, bo ewidentnie przeszliśmy obok meczu i zagralismy na 1-0 jak najmniejszym nakładem sił.
Jeszcze raz napsizę- ŚWIETNY MECZ POULSENA.
- Kubba
- Juventino
Mecz nudny i słaby. Mieli dwa tygodnie przerwy, a biegali po tym boisku, jakby grali z 4 spotkanie w tym tygodniu.
Dobrze, że 3pkt zostają w Turynie.
Cholernie brakowało mi Sissoko i Del Piero. Dziś Momo zagrał świetny mecz. Był praktycznie nie do przejścia. Nie to co Melo :doh: Del Piero za dużo nie zdziałał, ale często biegał z piłką i dryblował.
Poulsen
Widziałem tylko jedną długą piłkę, która była niecelna. Reszta cud miód... Czasami mi szczęka opadała na biurko jak zagrywał idealną piłę przez pół boiska do wybiegającego Camora czy Caceresa.
Strzelamy baaaaaaardzo małoooo. Za mało.
Dobrze, że 3pkt zostają w Turynie.
Cholernie brakowało mi Sissoko i Del Piero. Dziś Momo zagrał świetny mecz. Był praktycznie nie do przejścia. Nie to co Melo :doh: Del Piero za dużo nie zdziałał, ale często biegał z piłką i dryblował.
Poulsen

Strzelamy baaaaaaardzo małoooo. Za mało.
- Quattro
- Juventino
Zaznacz ze w 55 minucie Del Piero zaliczyl piekna glebe( HAHA).binio pisze:Coś się zaczęło dziać! Piękna wymiana miedzy Diego, Del Piero i Grosso zakonczony petardą Momo. Tak mają grać cały cząs !
Chciałem zapamiętać wszystkie jego słabe momenty ale za dużo tego.
Jest słabszy niż Molinaro. Ten przynajmniej szybki jest. ;]
- Simi
- Qualità Juventino
Komentarz na C+ istna żenada, puste słowa, nie potrzebne zdania, po co to komu ? :? Nie dośc ze jestem zniesmaczony meczem to i komentarzem..
A mecz niemrawy, bez pomysłu, najlepszy na boisku Momo, który i tak wszedł po przerwie
.

A mecz niemrawy, bez pomysłu, najlepszy na boisku Momo, który i tak wszedł po przerwie

- Bobeknaklo
- Juventino
Masakra, znowu plan minimum i prawie by nas rywal ukarał znowu w ostatnich minutach.
Słabiutko. Zupełnie nam się nie chciało grać. Bardzo dużo niedokładnych podań, zero ataku rywala, mnóstwo czasu a my psujemy krótkie podanie.
Ziomek komentujący obok Lipińskiego porażka. Co za bzdury gadał ten człowiek w niektórych momentach o matko. Czasami jakieś błędy wynikające z niewiedzy a czasami te jego opinie dziwne, którymi mógłby się nie dzielić. Nie mogłem go słuchać.
Caceres gra bardzo dobrze w defensywie, przypomina wręcz Chielliniego, ale w ofensywie momentami się gubi. Chociaż na tle innych naszych bocznych obrońców wypada znakomicie.
Bardzo dobrze Camor, nie sądziłem, że jeszcze wróci do tak wspaniałej gry po serii kontuzji i 2 czerwonych kartkach w przeciągu tygodnia.
Wspaniale Chiellini i Sissoko. Malijczyk zdecydowanie piłkarz meczu dla mnie.
Amauri... żenady ciąg dalszy
Reszta przeciętnie nic specjalnego
Słabiutko. Zupełnie nam się nie chciało grać. Bardzo dużo niedokładnych podań, zero ataku rywala, mnóstwo czasu a my psujemy krótkie podanie.
Ziomek komentujący obok Lipińskiego porażka. Co za bzdury gadał ten człowiek w niektórych momentach o matko. Czasami jakieś błędy wynikające z niewiedzy a czasami te jego opinie dziwne, którymi mógłby się nie dzielić. Nie mogłem go słuchać.
Caceres gra bardzo dobrze w defensywie, przypomina wręcz Chielliniego, ale w ofensywie momentami się gubi. Chociaż na tle innych naszych bocznych obrońców wypada znakomicie.
Bardzo dobrze Camor, nie sądziłem, że jeszcze wróci do tak wspaniałej gry po serii kontuzji i 2 czerwonych kartkach w przeciągu tygodnia.
Wspaniale Chiellini i Sissoko. Malijczyk zdecydowanie piłkarz meczu dla mnie.
Amauri... żenady ciąg dalszy
Reszta przeciętnie nic specjalnego
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2009, 22:55 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marian.
- Juventino
Nie wiem co masz do pana Lipińskiego :roll: A ten cały Olbrycht to niech sobie idzie komentować Snookera, a nie ligę włoską. Biała Dama...żal mi go.SAJAN pisze:Gorsze od gry były komentarze tych mośków z C+Sport żenujące wypowiedzi i żałosne statystyki jeden twierdził że Amauri strzelił dwie bramki z Atalantą drugi zaś twierdzi że Juve to biała Dama nie ma co pisać o nich dalej bo szkoda na nich miejsca na forum

- pan Zambrotta
- Juventino
Czyżby najlepszy mecz Poulsena w Juventusie? Póki co sadza na ławę Melo, który częściej podawał do rywali niż do partnerów. Rozczarował Amauri, bardzo wolny i słabo zwrotny. Tak naprawdę udała nam się tylko jedna akcja, o zgrozo tercetu Poulsen-Caceres-Grosso :shock: . Pod względem zachowania rozczarował mnie Diego i jego bezmyślna kosa na Handanovica. Rewelacyjnie Sissoko, natomiast dużo słabiej niż dotychczas Cannavaro.
Byliśmy potężną wichurą łamiąc duże drzewa, Udinese trzciną zaledwie tylko kołysze.
Byliśmy potężną wichurą łamiąc duże drzewa, Udinese trzciną zaledwie tylko kołysze.
- gawron
- Juventino
Myślę, że w następnym meczu powinni zagrać obok siebie Sissoko i Poulsen, żeby Melo zobaczył, że nie jest nietykalny i że musi zacząć lepiej grać. Duńczyk zagrał naprawdę przyzwoite spotkanie. Malijczyk też niczego sobie, patrząc na to, że to pierwszy mecz po kontuzji.
Kurczę znowu niespokojna końcówka. Zawału można dostać. Znów mogliśmy wyjść z tego meczu skarceni, tak jak przeciwko Bolognii. Spokojnie, spoookoojnie i nagle <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! 93. minuta, 60 sekund do końca i burdel w polu karnym i jego okolicach, 3-4 sytuacje dla gości. Tak nie może być.
1-0 to nie jest mega wygrana. Przyjmijmy, że Udinese to niewygodny dla nas przeciwnik, bo w ostatnich latach się troszkę z nimi męczyliśmy. Okej. Ale czy Żyrondyści będą łatwiejszym przeciwnikiem? Nawet bez Gourcuff'a? Wątpię. Trzeba się bardziej postarać. Pierwsze miejsce w grupie czeka.
Kurczę znowu niespokojna końcówka. Zawału można dostać. Znów mogliśmy wyjść z tego meczu skarceni, tak jak przeciwko Bolognii. Spokojnie, spoookoojnie i nagle <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! 93. minuta, 60 sekund do końca i burdel w polu karnym i jego okolicach, 3-4 sytuacje dla gości. Tak nie może być.
1-0 to nie jest mega wygrana. Przyjmijmy, że Udinese to niewygodny dla nas przeciwnik, bo w ostatnich latach się troszkę z nimi męczyliśmy. Okej. Ale czy Żyrondyści będą łatwiejszym przeciwnikiem? Nawet bez Gourcuff'a? Wątpię. Trzeba się bardziej postarać. Pierwsze miejsce w grupie czeka.
- bunjuve
- Juventino
To co powiesz na dzisiejszą dyspozycję Giovinco, piłkarza, który podobno jest w wysokiej formie???Quattro pisze:Chciałem zapamiętać wszystkie jego słabe momenty ale za dużo tego.
Jest słabszy niż Molinaro. Ten przynajmniej szybki jest. ;]
Gorszy od niego na boisku był tylko Melo

Ostatnio zmieniony 22 listopada 2009, 23:02 przez bunjuve, łącznie zmieniany 1 raz.