AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane
- faja69
- Juventino
dobra Panowie i Panie, zmieniać coś jeszcze w tych grafikach?
mam do poprawki,
piłke w grafice melo, postaram sie też coś zrobić z butami, jak ktoś ma jeszcze jakieś 'ale co do prac to piszcie,
oczywiscie zachęcam do zapisywania się.
mam do poprawki,
piłke w grafice melo, postaram sie też coś zrobić z butami, jak ktoś ma jeszcze jakieś 'ale co do prac to piszcie,
- blackrider85
- Juventino
- cerb
- Juventino
Grafika świetna, co do zmiany to ew. pomyślałbym o zmianie miejsca napisu Diego.. i rozwarzyl inna kandydature za marchisio.. np. Grossofaja69 pisze:dobra Panowie i Panie, zmieniać coś jeszcze w tych grafikach?
mam do poprawki,
Dla mnie 1 sztuka jeśli zamknie sie cena w 30zl
- tabo89
- Juventino
tak trochę odbiegając od tematu to masz może Sissoko, o tego:

w jakiejś większej rozdzielczości
gdybyś znalazł chwilę, na tej grafice w tym czymś co Momo trzyma w prawej ręce na głowie jest jakiś znaczek - zastąp go logiem interu

gdybyś znalazł chwilę, na tej grafice w tym czymś co Momo trzyma w prawej ręce na głowie jest jakiś znaczek - zastąp go logiem interu
- Zikson
- Juventino
też miałem to zaproponowaćtabo89 pisze:tak trochę odbiegając od tematu to masz może Sissoko, o tego:

mnie możesz dopisać ze znaczkiem

- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jakby byl format A3 to nawet bym sie nie zastanawial... Grafiki chociaz nie w moim stylu to robia wrazenie - zreszta co by nie mowic to w koncu Juve
Co do postaci... Jakby nie patrzec rok ma 12 miesiecy, a pierwsza 11stka to jak sama nazwa wskazuje 11 nazwisk. Nie wiem skad takie problemy z selekcja - wystarczy wybrac najlepsza 11tke Juve i problem rozwiazany.

Co do postaci... Jakby nie patrzec rok ma 12 miesiecy, a pierwsza 11stka to jak sama nazwa wskazuje 11 nazwisk. Nie wiem skad takie problemy z selekcja - wystarczy wybrac najlepsza 11tke Juve i problem rozwiazany.
- gosciu_Muranista
- Juventino
tak jak pisałem wcześniej - jestem chętny na ten kalendarz.