AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane
- faja69
- Juventino
tak 28-29zł to już koszt całkowity z wliczoną przesyłką, ale to jest koszt maksymalny jaki może być, im więcej będzie chętnych tym mniejsza kwota.maciek_11 pisze:Czy wstepny koszt zawiera przesylke??
wiem wiem, literówka, dopiero jak wstawiłem zdjęcie to sie zoorientowałem oczywiście do poprawki to będzie:)Radek_88 pisze:Vincenzo Iaquinta.
Giorgio Chiellini

- gosciu_Muranista
- Juventino
- faja69
- Juventino
no kielon tak wygląda bo był w tym momencie faulowany ale udało mi sie to trochę wyretuszować:)
no pozostały mi 2 wolne miejsca ale zarezerwowane dla Alexa i Melo, no chyba że Marchisio usuniemy? to wtedy zwolni sie jedna karta, dla legro, zebiny, cannavaro:P??
no pozostały mi 2 wolne miejsca ale zarezerwowane dla Alexa i Melo, no chyba że Marchisio usuniemy? to wtedy zwolni sie jedna karta, dla legro, zebiny, cannavaro:P??
- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
ja bym sie pisal
na taki kalendarz
ten Sissoko tez jest w kosmos 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Powiem na wstępie, że mnie tego typu grafiki nie podniecały nigdy, ale podziwiam osoby, które potrafią je tworzyć.
Jeżeli jestem przy głosie to mam takie zapytanie, bo zastanawia mnie, czy ten napis "CB ART" w okolicy nogi Diego jest bardzo potrzebny? I czy nie da się czegoś zrobić z końcami kończyn zawodników?

Jeżeli jestem przy głosie to mam takie zapytanie, bo zastanawia mnie, czy ten napis "CB ART" w okolicy nogi Diego jest bardzo potrzebny? I czy nie da się czegoś zrobić z końcami kończyn zawodników?

- faja69
- Juventino
to forum na którym wcześniej wrzucałem swoje grafiki, i tam było konieczne umieszczanie znaku wodnego forum,
a co do tych butów to niestety ale odworzyć reszte buta jest bardzo ciężko..
sam zobacz trawa wszystko przysłania:

a co do tych butów to niestety ale odworzyć reszte buta jest bardzo ciężko..
sam zobacz trawa wszystko przysłania:

- blads
- Juventino
Zmien Kielona prosze cię
Chłopak wygląda na dobrze najedzonego tabletkami, wogóle wydaje się taki papierowy tak niemoże być reszta grafik jest ok spoko to wygląda. Jak dla mnie większy format byłby opcją nie do pogardzenia ale to już zależy jak reszta finansowo stoi 

- Charo
- Juventino
możesz mnie dopisać jako chętnego
tylko by się przydał jeszcze Alex naturalnie i faktycznie jakaś inna poza Chielliniego 
można by też dorzucić jakieś daty związane z Juve czy JuvePoland i te imiona apropo kto kiedy ma imieniny

można by też dorzucić jakieś daty związane z Juve czy JuvePoland i te imiona apropo kto kiedy ma imieniny

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A nie myślałeś nad tym, żeby piłkarzy obecnego składu zastąpić tymi, którzy już w Juve nie grają a robili to przed laty? Nie wiem jak innych, ale mnie na pewno bardziej interesowałby kalendarz w którym mógłbym znaleźć zdjęcia Platiniego, Zidana, Tacchinardiego, Deschampsa, Montero, Bonipertiego, Conte, Bettegi, Lippiego, Sivoriego, Furino, Scirei itd jest w czym wybierać, a taki kalendarz nawet i po przeminięciu 2010 roku będzie nadal dobrze się prezentować na ścianie.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Siewier, moim zdaniem, pomysł bardzo dobry. Tylko nie wiem czy nie prezentowałoby się to lepiej przy projekcie, który zaproponował tabo.
Poza zdjęciem można byłoby dołożyć jeszcze krótką notatkę dotyczącą występów w Juventusie, jakiś cytat...
Poza zdjęciem można byłoby dołożyć jeszcze krótką notatkę dotyczącą występów w Juventusie, jakiś cytat...
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2009, 09:38 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.