Kontuzje
- K.
- Juventino
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... zil-report
Melo zderzył się z Naldo na treningu. "Problem z mięśniem w prawej nodze."
Środkowi pomocnicy się nam kończą :?
Melo zderzył się z Naldo na treningu. "Problem z mięśniem w prawej nodze."
Środkowi pomocnicy się nam kończą :?

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Jedyne co mogl sobie zrobic z tym miesniem to go obic solidnie. Na takie stluczenie "zimny opatrunek" i za pare dni bedzie jak nowy. Niemniej jednak liczylem, ze zobacze go w meczu z Anglikami.
calma calma
- Dybala 4ever
- Juventino
Mam pytanko wiadomo co z Hasanem Salihamidziciem?? Już szmat czasu nic nie jest napisane o jego powrocie, ma ktoś jakieś najnowsze wieśći o nim, a jak ma kontuzję to co mu jest
Pytam się, bo może coś przeoczyłem
.

- Makoto
- Qualità Juventina
Z tego co udało mi się zrozumieć ma kontuzję kości strzałkowej i wraca pod koniec listopada.Elo Melo:) pisze:Mam pytanko wiadomo co z Hasanem Salihamidziciem?? Już szmat czasu nic nie jest napisane o jego powrocie, ma ktoś jakieś najnowsze wieśći o nim, a jak ma kontuzję to co mu jestPytam się, bo może coś przeoczyłem
.
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- diego8
- Juventino
Też mi sie tak wydaje...Łukasz pisze:Jeśli chodzi o kontuzje - wiem jedno: jeśli Andrade wyzdrowieje, trzeba go jak najprędzej sprzedać.
w ogóle nie grał ostatnio a ma rozsądną kwotę...
Ej z gór nie mam osmiu lat ;D
8 to mój ulu nr ^^
Juve 4ever <3
8 to mój ulu nr ^^
Juve 4ever <3
- Marian.
- Juventino
A ty nie jesteś czasami kontuzjowany umysłowo ? Andrade już dawno u nas nie gra...diego8 pisze:Też mi sie tak wydaje...Łukasz pisze:Jeśli chodzi o kontuzje - wiem jedno: jeśli Andrade wyzdrowieje, trzeba go jak najprędzej sprzedać.
w ogóle nie grał ostatnio a ma rozsądną kwotę...

- dp10
- Juventino
Trez out na 30 dni :?
http://www.goal.com/en/news/8/main/2009 ... out-for-30
:evil: sztab medyczny :evil:
- gawron
- Juventino
Kurczę.. A już myślałem, że zagra w pierwszym składzie, skoro przed meczem odbiera nagrodę i rozegra kolejne przyzwoite spotkanie, a tu znowu kupa.dp10 pisze:Trez out na 30 dni :?

No cóż.. Dobry Amauri też nie jest zły, także

Ja się zastanawiam, czy to naprawdę nasz sztab medyczny jest tak kosmicznie słaby, czy może Ciro zbyt mocno tyra zawodników na treningach lub też treningi są źle dobierane..

- Monte Cristo
- Juventino
ale super, zawsze gdy jacys pilkarze wracaja to nastepny out :lol:
To juz nawet nie jest smieszne. Zenada to jedyne slowo ktore mi przychodzi do glowy.
To juz nawet nie jest smieszne. Zenada to jedyne slowo ktore mi przychodzi do glowy.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Juve Master
- Juventino
Treze baaaardzo często i gęsto miał różne problemy zdrowotne, także i teraz jakoś nie jest to dla mnie szokiem. Dobrze, że Amauri i Del Piero są póki co (teoretycznie) do dyspozycji.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jesteśmy najbardziej kompromitującym zespołem, pod względem ilości doznawanych kontuzji i ich okoliczności... już nie zdziwię się jak niedługo przeczytamy, że ktoś się zaciął przy goleniu i nie zagra tydzień
Gość, który jest w gazie wypada na miesiąc, zostaje Amauri, bo Iaquinta i Del Piero wiadomo.
Nasz sztab medyczny jest największą bandą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na Świecie. Z drugiej strony jak kontuzja łydki może wyeliminować gracza na miesiąc :roll: Niedługo przez małego palca u ręki będą odpoczywać 3 tygodnie. Ręce opadają
:doh:

Gość, który jest w gazie wypada na miesiąc, zostaje Amauri, bo Iaquinta i Del Piero wiadomo.
Nasz sztab medyczny jest największą bandą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na Świecie. Z drugiej strony jak kontuzja łydki może wyeliminować gracza na miesiąc :roll: Niedługo przez małego palca u ręki będą odpoczywać 3 tygodnie. Ręce opadają