Serie A (12): Atalanta 2-5 JUVENTUS
- gawron
- Juventino
Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę w tym temacie, ponieważ po strzeleniu drugiego gola z Atalantą przez chwilę Camor też pokazywał ten gest.
Otóż ciekawi mnie, co oznacza gest Camora podczas radości po strzeleniu bramki przypominający szczypanie po sutkach [0:10-1:13 + 0:40-0:42]
:C
Wie ktoś może o co chodzi?
Otóż ciekawi mnie, co oznacza gest Camora podczas radości po strzeleniu bramki przypominający szczypanie po sutkach [0:10-1:13 + 0:40-0:42]

- Łukasz
- Juventino
Ja bym powiedział, że prowokuje Japończyków do robienia zdjęć, ale jest to moja twórcza interpretacja. Niekoniecznie dosko.gawron pisze: Otóż ciekawi mnie, co oznacza gest Camora podczas radości po strzeleniu bramki przypominający szczypanie po sutkach [0:10-1:13 + 0:40-0:42]:C
- JuveFilip_8_
- Juventino
Mam nadzieje ze w nastepnych meczach nasi piłkarze beda z tego meczu brali tylko to co ofensywne.
Pierwszy gol niestety wg mnie na konto Buffona, 10cm i piłka odbiła by się pewniej (jezeli mozna mowic o pewnym odbiciu)
Drugi... Grosso [*] dał sie wkręcic bez zwodu.
Pierwszy gol niestety wg mnie na konto Buffona, 10cm i piłka odbiła by się pewniej (jezeli mozna mowic o pewnym odbiciu)
Drugi... Grosso [*] dał sie wkręcic bez zwodu.

- PietroBosman
- Juventino
Cała obrona powołana do reprezentacji Włoch...to ja Włochom niczego dobrego nie wróżę(patrz Grosso).
- Swakos_2001
- Juventino
Włosi mają starą i słabą obronę. Powoli wgl włoska piłka jakoś traci reprezentacja nie gra jakoś ładnie nie mówiąc już kiedy ostani raz wygrali przekonująco ...PietroBosman pisze:Cała obrona powołana do reprezentacji Włoch...to ja Włochom niczego dobrego nie wróżę(patrz Grosso).