Forumowicz od A do Z - vol.2
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wyszedłeś z kuszący pomysłem. Łącząc siły dodalibyśmy smaczku ankiecie. Mógłbym się poświęcić i zostać Partyjną Szmatką Ludu. Ale po połowie? Wać Panie szczodrość Twa bezgraniczna, PSL do tego momentu zawsze zbierało ochłapy, wzruszyłem się.Ein pisze:Bóg zapłać.Wojt pisze:I like Ein!
Tak sobie pomyślałem, że może w wyniku pzpnowskich machlojek jakich dokonuje Kokolino, powinienem połączyć swoje siły z -10-.
Mielibyśmy wtedy realne szanse na zwycięstwo,a alfabet do podziału. Po połowie
Ekspert czuwający nad prawidłowością ankiety, Wit Ż.:

uważa, że wspólny As wyjęty z rękawa wywoła pewne kontrowersje, ale w jego opini jest zgodny z regulaminem.
PS: Z nieoficjalnych źródeł wiem, że oni stoją również za nami murem:

Z Juventusem od 1997 roku.
- pan Zambrotta
- Juventino
widzę, że nie wszystkich jeszcze przekonałem, a 2 głosy różnicy to wciąż sprawa otwarta. Dlatego w przypadku wygranej Juve Mastera, obiecuję wrzucić dodatkowo moją kolekcję kapsli po piwie. I dowcip-rebus.
- Łukasz
- Juventino
...i pewnie jeszcze 1000 punktów w systemie Real Payback, że o coolkulkach nie wspomnę.pan Zambrotta pisze:Dlatego w przypadku wygranej Juve Mastera, obiecuję wrzucić dodatkowo moją kolekcję kapsli po piwie. I dowcip-rebus.
- Juve Master
- Juventino
Taka mała refleksja mnie naszła a propos całego tego abecadła...
Czy aby wszyscy zwycięzcy się wywiązali z zamieszczeniem swojego ejbisi w temacie `wypowiedzi`?
A po drugie kiedy kończy się obecna ankieta, bo nie wiem czy mrozić tę gorzałę dla Micha Zambrotty?
Czy aby wszyscy zwycięzcy się wywiązali z zamieszczeniem swojego ejbisi w temacie `wypowiedzi`?
A po drugie kiedy kończy się obecna ankieta, bo nie wiem czy mrozić tę gorzałę dla Micha Zambrotty?
- Radek_88
- Qualità Juventino
Obecna ankieta konczy sie jutro w godzinach popoludniowych.
Co do opublikowania swoich alfabetow, z tego co jeszcze pamietam, to jak dotad z obowiazku zwyciezcow nie wywiazali sie Mrówa, leniup, Kermit, agape82 oraz LordJuve (z tym, ze ostatnie dwie osoby 'znajduja sie jeszcze w regulaminowym czasie'). Chyba, ze jeszcze kogos pominalem..
Co do opublikowania swoich alfabetow, z tego co jeszcze pamietam, to jak dotad z obowiazku zwyciezcow nie wywiazali sie Mrówa, leniup, Kermit, agape82 oraz LordJuve (z tym, ze ostatnie dwie osoby 'znajduja sie jeszcze w regulaminowym czasie'). Chyba, ze jeszcze kogos pominalem..
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Glos na Juve Mastera bo pozostale nicki kompletnie nic mi nie mowia :roll:
- Tharp
Panowie! Co jest! jak zoff przegra to nici z podziwiania klaty deszczowego! :S
Nie pozwolcie Juve Masterowi wygrac, pewniakiem ktos sobie zalozyl nowe konto tylko po to zeby oddac glos!
EDIT: Jak widac na zdjeciu ponizej, wczoraj na meczu Wloskiej repry byli obecni wlasciwi ludzie.

Nie pozwolcie Juve Masterowi wygrac, pewniakiem ktos sobie zalozyl nowe konto tylko po to zeby oddac glos!

EDIT: Jak widac na zdjeciu ponizej, wczoraj na meczu Wloskiej repry byli obecni wlasciwi ludzie.

Ostatnio zmieniony 15 listopada 2009, 20:53 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
ale kolekcję kapsli i dowcip-rebus mogę umieścić, prawda ?stahoo pisze:Misiu, nie katuj nas tylko swoimi zdjęciami. Koleżanki wystarczą.
- Tharp
Jak widac ponizej, nasz wyslannik* ma niepodwazalna sile przebicia.

Oprzec sie mu nie mogl nawet sam G. Buffon.
*Plotki jakoby osobnikiem na zdjeciach mial byc Deszczowy zostaly obalone przez Tuttosport

Oprzec sie mu nie mogl nawet sam G. Buffon.
*Plotki jakoby osobnikiem na zdjeciach mial byc Deszczowy zostaly obalone przez Tuttosport
- JuveR
- Juventino
Nieskromnie przyznam się, że to ja jestem po części winny aktualnemu remisowi
Zoff jeszcze nie jest za późno na dobrą kampanię reklamową!

Nie będziesz miał takiej okazjipan Zambrotta pisze:ale kolekcję kapsli i dowcip-rebus mogę umieścić, prawda ?stahoo pisze:Misiu, nie katuj nas tylko swoimi zdjęciami. Koleżanki wystarczą.

- Pawełek
- Juventino
Możesz, ale obiecaj to, o co poprosił Staszek.pan Zambrotta pisze:ale kolekcję kapsli i dowcip-rebus mogę umieścić, prawda ?stahoo pisze:Misiu, nie katuj nas tylko swoimi zdjęciami. Koleżanki wystarczą.
Sky is the limit!
- Juve Master
- Juventino
Pragnę odciąć się od tych wszystkich dywagacji prasy kolorowej. Z Morattim łączą mnie więzy o innym charakterze. Mój dziadek pełnił ważne role podczas II wojny światowej
Bajdełej - Spin Doktorze Zambrotta jak Ty to robisz? Ile już kont zarejestrowałeś :> ? A może to madmo tak nagminnie podszywa się pod nowych użytkowników, żeby wyeliminować czerwonych?

Bajdełej - Spin Doktorze Zambrotta jak Ty to robisz? Ile już kont zarejestrowałeś :> ? A może to madmo tak nagminnie podszywa się pod nowych użytkowników, żeby wyeliminować czerwonych?

- Vimes
- Juventino
Wyeliminować :shock:? Kompletnie nie rozumiem, dlaczego tak uważasz, przecież ja bardzo lubię czerwonychJuve Master pisze:A może to madmo tak nagminnie podszywa się pod nowych użytkowników, żeby wyeliminować czerwonych?![]()

BTW, głosowałem na Eina.
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2009, 12:36 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.