Ogólnopolskie spotkanie kibiców w Lublinie (5 grudnia)
- DYZIO_STW
- Juventino
do 3 grudniatzuggen pisze:do kiedy można wpłacać kasę?
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Zikson
- Juventino
- paul636
- Juventino
Ja za to mam ok. 25 km do Lublina, także na pewno się pojawię, po raz pierwszy zresztą (na pewno gdybym miał lepszy dojazd, bywałbym częściej
). Zastanawiałem się tylko nad kwestią noclegu, ale po tych słowach:

uznałem tą sprawę za zamkniętą, bo o tej godzinie to i ja znajdę jakiegoś busikaDragon pisze:W każdym bądź razie, skoro o 6 macie pociąg, to raczej o spaniu zapomnijcie

LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- matis13
- Juventino
no ja tez raczej bieduje odkad studiuje, ale bez noclegu to wszystko grosze wyjdzie ;d
a fajnie bedzie obejrzec w koncu mecz Juventusu w atmosferce, poznac nowe osoby i spedzic milo czas ;-)
tylko zeby wielkosc lokalu nam starczyla ;d
a fajnie bedzie obejrzec w koncu mecz Juventusu w atmosferce, poznac nowe osoby i spedzic milo czas ;-)
tylko zeby wielkosc lokalu nam starczyla ;d
- CzarnyZkultury
- Juventino
.Zikson pisze:Bo tak w nocy po Lbnie się bujać samemu niebezpiecznie
heh dobre sobie.
tifosi jest odpowiednio wielkie(nie chce przesadzac) by pomiescic ze 300 osob bez scisku.maris13 pisze:tylko zeby wielkosc lokalu nam starczyla
no ja nie wiem czy wpadne, bo mam az.. 1km do lokalu i nigdy tam nie bylem

- white_wolv
- Juventino
No to i ja (a moze my) sie pojawimy. Pewnie w opcji "bez spania i powrot rano" ale dobre i to.
Nie moge sie doczekac 8)
Nie moge sie doczekac 8)
- Kuri
- Juventino
Jeszcze jedno pytanie.
W newsie zostały wypisane ceny za dobe w paru DS'ach. srednio 30zł ale za osobe czy za pokój? bo jak za osobe to zważywszy że Lublin raczej nie jest miejscowością turystyczna i że to akademik to wydaje mi sie dość drogo.
W newsie zostały wypisane ceny za dobe w paru DS'ach. srednio 30zł ale za osobe czy za pokój? bo jak za osobe to zważywszy że Lublin raczej nie jest miejscowością turystyczna i że to akademik to wydaje mi sie dość drogo.
- Zikson
- Juventino
- matis13
- Juventino
a po co masz sam się bujać ;D ?Zikson pisze:Mam rozumieć że jest bezpiecznie i mogę spokojnie np. o 2 w nocy się bujać po mieście?? Bez obawy że mnie ktoś zaczepi;>CzarnyZkultury pisze:.Zikson pisze:Bo tak w nocy po Lbnie się bujać samemu niebezpiecznie
heh dobre sobie.
już by mógł być 5y ;d
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no ale my przeciez nie bedziemy mieli calego lokalu chybaCzarnyZkultury pisze:tifosi jest odpowiednio wielkie(nie chce przesadzac) by pomiescic ze 300 osob bez scisku.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- STAN
- Juventino
Nie mamy całego, sala projekcyjna i jesli bedzie potrzebna to i amerykańskaMaly pisze:no ale my przeciez nie bedziemy mieli calego lokalu chybaCzarnyZkultury pisze:tifosi jest odpowiednio wielkie(nie chce przesadzac) by pomiescic ze 300 osob bez scisku.
Za osobę, niestety nie my ustalaliśmy ceny, rok temu było to około 25zł. Władze UMCS-u maja długi muszę jakoś nadrobićKuri pisze:Jeszcze jedno pytanie.

- Brutalo
- Juventino
Jacyś chętni z Kujawsko-Pomorskiego ? Albo ekipa z Północy przejeżdżająca przez Gród Kopernika ? 8)
Generalnie raczej będę...
Generalnie raczej będę...