Ogólnopolskie spotkanie kibiców w Lublinie (5 grudnia)
- DYZIO_STW
- Juventino
Żydzi powinni sobie zrobić spotkanie na Majdanku,a nie w Tifosi...Swoją drogą ciekawe ilu ich będzie,chodzą słuchy ,że ilościowo sporo ich w Lublinie...

większego kretyństwa dawno nie czytałem. No ale czego się spodziewać po kibicach takiego żenującego klubu ... brak kultury, zerowy poziom, wykształcenie rodem z podstawówki ... zwyczajne DNO ...
aż chcę żeby przyszli i żebyśmy im pokazali co to znaczy kibicowanie na najwyższym poziomie, tyle, że to się skończy zapewne potem krwawą jatką ... no ale widok porozbijanego interisty jakoś mnie nie ruszy ...
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- STAN
- Juventino
jakiej bandy , 3-4 szczypiorków, którzy razem w jedne drzwi się mieszcząjuveluck pisze:Naprawdę nie macie ciekawszego tematu od bandy frajerów?
Nawet radiowozu nie muszą brać tylko przejdą na druga stronę ulicy :lol: :lol:leniup pisze:"Moga rezerwowac co chca nasz spiew bylby slyszalny w kazdym miesjcu w lublinie nie tylko w tifosi a pozniej ulicami miasta z pazza amala na maksa bysmy ich eskortowali"
:lol: to chyba wyzwanie? lepiej, żeby nie przychodzili bo policja by musiała interweniować.
- JaPs
- Juventino
Nawiązując trochę do powyższych...
Osoby przyjezdne muszą zdać sobie sprawę, że dla ludzi z Lublina Tifosi to wymarzona miejscówka, a po 5 grudnia tylko umocnimy swoją pozycje w tym miejscu.
Jakby były wątpliwości to zakazane jest:
- dawanie w ryj na terenie całego baru i tuż przed wejściem (jakby ktoś miał problem lub rączka świerzbiła to na prawo od wyjścia jest miłe miejsce, także dla tych, którzy chcieliby polecieć w ślimaka
)
- uszkadzanie gablot z koszulkami i zrywanie flag naszych dobrych "znajomych" z milanu, liverpoolu, arsenalu, barcelony czy innych tottenhamow...
- sikanie w miejscach do tego nieprzeznaczonych
- rzucanie się piwem w lokalu
- szkodzenie innym gościom lokalu w jakikolwiek sposób.
Stany i Dragony możecie uzupełnić listę jakbym o czymś zapomniał
Wiem, że połowa osób teraz pewnie nie przyjedzie
, ale warunki te muszą był przestrzegane, w innym wypadku narażacie się na niedoczekanie do ostatniego gwizdka w Derby D'Italia, a nas na utratę <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> miejsca spotkań.
Osoby przyjezdne muszą zdać sobie sprawę, że dla ludzi z Lublina Tifosi to wymarzona miejscówka, a po 5 grudnia tylko umocnimy swoją pozycje w tym miejscu.
Jakby były wątpliwości to zakazane jest:
- dawanie w ryj na terenie całego baru i tuż przed wejściem (jakby ktoś miał problem lub rączka świerzbiła to na prawo od wyjścia jest miłe miejsce, także dla tych, którzy chcieliby polecieć w ślimaka

- uszkadzanie gablot z koszulkami i zrywanie flag naszych dobrych "znajomych" z milanu, liverpoolu, arsenalu, barcelony czy innych tottenhamow...
- sikanie w miejscach do tego nieprzeznaczonych
- rzucanie się piwem w lokalu
- szkodzenie innym gościom lokalu w jakikolwiek sposób.
Stany i Dragony możecie uzupełnić listę jakbym o czymś zapomniał
Wiem, że połowa osób teraz pewnie nie przyjedzie

- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie daloby rady na czas naszej imprezy posciagac te gadzety? Jednak co by nie mowic przy tylu osobach i duzej ilosci % wszystko sie moze zdarzyc.. A zawsze lepiej byc przezornym.JaPs pisze:- uszkadzanie gablot z koszulkami i zrywanie flag naszych dobrych "znajomych" z milanu, liverpoolu, arsenalu, barcelony czy innych tottenhamow...
- juveluck
- Juventino
Nic się nie musicie martwić. W sali, w której będziemy postaramy się to tak zorganizować, żeby żadne gadżety innych klubów nie wisiały albo też nie były widoczne. Sama flaga zajmie dużą część jednej ze ścian.Radek_88 pisze:Nie daloby rady na czas naszej imprezy posciagac te gadzety? Jednak co by nie mowic przy tylu osobach i duzej ilosci % wszystko sie moze zdarzyc.. A zawsze lepiej byc przezornym.JaPs pisze:- uszkadzanie gablot z koszulkami i zrywanie flag naszych dobrych "znajomych" z milanu, liverpoolu, arsenalu, barcelony czy innych tottenhamow...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- matis13
- Juventino
Witam.
Jako iż osobiście nie znam żadnego innego prócz mnie kibica Juventusu (no może poza moją byłą dziewczyną ;d ) to chętnie bym się pojawił
i teraz parę pytań:
- czy jest możliwość podczepienia się w pociągu "Warszawskim" ? ;d
samemu będzie mi smutno
- czy jesteście otwarci na nowych znajomych
jak widać forumowicz ze mnie żaden 
pozdrawiam ;d
matis.
Jako iż osobiście nie znam żadnego innego prócz mnie kibica Juventusu (no może poza moją byłą dziewczyną ;d ) to chętnie bym się pojawił

i teraz parę pytań:
samemu będzie mi smutno

- czy jesteście otwarci na nowych znajomych

pozdrawiam ;d
matis.
- Bob
- Juventino
jest o 11:15 wyjezdzamy z Centralnej wiec spokojnie możesz przyjść 36 zł normalny , 22zl z groszami studencki tylko pamietaj o wpłaceniu 10 zł na konto wpisowego zamiennego na 2 browarymatis13 pisze:Witam.
i teraz parę pytań:
samemu będzie mi smutno
- czy jesteście otwarci na nowych znajomychjak widać forumowicz ze mnie żaden
pozdrawiam ;d
matis.

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- matis13
- Juventino
ok, poznam kto to "Wy" ? ;DBob Sapp pisze:jest o 11:15 wyjezdzamy z Centralnej wiec spokojnie możesz przyjść 36 zł normalny , 22zl z groszami studencki tylko pamietaj o wpłaceniu 10 zł na konto wpisowego zamiennego na 2 browarymatis13 pisze:Witam.
i teraz parę pytań:
samemu będzie mi smutno
- czy jesteście otwarci na nowych znajomychjak widać forumowicz ze mnie żaden
pozdrawiam ;d
matis.
ile w sumie osób jest spodzeiwanych w tym Lublinie ?:) i ilu nas ze stolicy będzie jechało tym pociągiem (około)

- juveluck
- Juventino
Ciężko już teraz powiedzieć ile będzie osób, ale patrząc po zainteresowaniu na pewno będzie to spora grupka. Jesteśmy również otwarci na każdą nową osobę. A chłopaków z Warszawy na dworcu na pewno poznasz:P

- juveluck
- Juventino
Bez obaw nic ci nie grozi, w razie czego masz za sobą całą grupęrafalutek pisze:Czy ktoś z okolic łukowa wybiera się na spotkanie? Wszystko ok tylko jak to samemu zorganizować? Autko, nocleg, i czy tam jest spokojnie bo jakbym wrócił obity to żona jeszcze by poprawiła.

- juveluck
- Juventino
Jeżeli masz blisko do Lublina, to tym bardziej musisz do nas dołączyć, zapraszamy :-Dzidane10 pisze:Lublin nie daleko mnie mam nadzieje ze bede mogl sie zjawic chetnie bpoznam inncyh kibicow naszego kochanego klubu mysle ze jakos mnie przyjmiecie bo nie znam jeszcze nikogo heh pzdr.

- mb_1897
- Juventino
kurcze, ja chętnie bym wpadł, ale ciągle się waham... w sumie to z wrocka jestem, także kawałek mam;/
do kiedy można wpłacać kasę?
do kiedy można wpłacać kasę?
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet