Co to ma byc 2 >:| !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 15:35

a świstak siedzi...
Co za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mógł tak napisać, rzeczywiście widać że lubi inter lub milan, lub interesuje się sportem od "wczoraj", no przecież na podstawie wygranego 3:0 meczu z bądź co bądź dobrym Arsenalem nie można powiedzieć, że to dzięki interowi włoska piłka wyszła z kryzysu.
Co do milanu bym się trochę zgodził, ale ten pajac chyba nie słyszał (co uważam za niemożliwe) o tak wspaniałej drużynie jak JUVENTUS, bez której w zeszłym roku milan przegrałby finał z realem około 2:0.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 20:43

jakby zobaczyli Real na bosku to zaczęliby wracać do szatni....a Dida przy kariaku Figo posikał by się.......gazeta wyborcza poraz kolejny pokazała klasę nie ma co...szlag mnie zaraz trafi........dam sobie ręce odciąć , żę facet jest kibicem Realu i Milnu i Manchestru........ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ps. Inter wygrał 3:0 bo chyba Arsenal przechodzi kryzys....zero mocnych strzałów na bramkę Toldo...karniak szkoda gadać..lepiej Zalayeta strzelał w finale LM parodia...nie wyszedł im ten mecz kompletnie.....obrona...ehhh...no ale nie każdy może mieć Thurama :wink:

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2003, 12:48

PO prostu są tam kibice Milanu ni Interu, ale przecierz pan tomasz Lipiński dziennikarz piłki nożnej też jest za Juve ale w jego artykułach wcale tego nie widać, ale wiadomo kibice Juve są zawsze uczciwi.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 00:48

Racja kibice Juve są najuczciwsi, a nie tak jak kibole Milanu czy Interu.

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 08:14

hmmmmmmmmmm a wiecie że Del Piero to mój Prapradziadek naprawdę to on przyczynił się do tego że ja gram w piłkę. Inter i Milan przyczynili sie buhehehehehehehehehhehe bzdura

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 16:04

Panowie! Spokojnie! nie denerwujcie się! Pan Rafał Stec wykazał się nader stronniczym podejściem do tematu. To że pominął Juve przy ocenie włosiej piłki to była przesada, ale nie mam zamiaru zgadzać się z opinią człowieka, dla którego tylko mediolan się liczy! Ten czlowiek ma broblemy natury emocjonalnej i nie rozpoznaje koloru białego! Autor tego artykułu do rangi boga sprowadza Paolo Maldiniego i juz teraz najchętniej wręczył by mu Złotą Piłkę!Bo to niby zawodnik z kawałem historii! A co mnie obchodzi historia! Mnie interesuje poziom gry w całym sezonie - i tutaj na pierwszym miejcu stawiam Pavla Nedveda!!!
Pozdrawaim

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
ODPOWIEDZ