Odra - G.Łęczna 2-0 :(((
- BIGGI
- Qualità Juventino
Wiedziałem ze ten moment kiedyś przyjdzie.....porażka była nieunikniona.....ale teraz juz po wszystkim i znów bedą same zwycięstwa..... 
Natępny mecz rozegrany w Łęcznej bedzie debiutem przy sztucznym oświetleniu...musze to zobaczyć...

Natępny mecz rozegrany w Łęcznej bedzie debiutem przy sztucznym oświetleniu...musze to zobaczyć...
Ostatnio zmieniony 20 września 2003, 21:25 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- kouba
- Qualità Juventino
oby nie :!: dla mnie to był dobry wynik i sie z niego ciesze :!:BIGGI pisze:Wiedziałem ze ten moment kiedyś przyjdzie.....porażka była nieunikniona.....ale teraz juz po wszystkim i znów bedą same zwycięstwa.....

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wynik chyba trochę zaskakujący. Odra w jakim świetnym stylu nie rozpoczeła sezonu w przeciewieństwie do Górnika no ale, dziś oni byli lepsi. Wkońcu musiał przyjść czas kiedy Górnik zejdzie z boiska pokonany. Taka jest poprostu piłka

- Johnny777
- Juventino
Jak tylko zobaczyłem wyniki dzisiejsze to wiedziałem że BIGGI zapłacze nad rezultatem z Wodzisłwia...BIGGI pisze:Wiedziałem ze ten moment kiedyś przyjdzie.....porażka była nieunikniona.....ale teraz juz po wszystkim i znów bedą same zwycięstwa.....

- Ironek
- Juventino
No masz rację to było nieuniknione, szkoda, że Górnik przegrał. A czy znów będą same zwycięstwa to zobacZymy za tydzień.BIGGI pisze:Wiedziałem ze ten moment kiedyś przyjdzie.....porażka była nieunikniona.....ale teraz juz po wszystkim i znów bedą same zwycięstwa.....
- Ironek
- Juventino
No to jest dobra strona porażkie Łęcznej. Szkoda że groclin wygrał :evil: , ale LEGIA i tak będzie mistrzem.juve20 pisze:A ja się cieszę z porażki ŁęcznejDzięki temu moja kochana Legia zniwelowała straty i już może za tydzień wskoczymy na fotel lidera
- juveluck
- Juventino
stalo sie to sie stac musialo. Teraz Leczna spokojnie zakotwiczy w srodku tabeli gdzie jej miejsce. Bo nie ma co ukrywac ze mimo wspanialego startu na wiecej tego klubu nie stac

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Moze i masz racje, ale spasc nie spadną. !! Miejsce ŁĘCZNEJ w pierwszej lidze !! :twisted:juveluck pisze:stalo sie to sie stac musialo. Teraz Leczna spokojnie zakotwiczy w srodku tabeli gdzie jej miejsce. Bo nie ma co ukrywac ze mimo wspanialego startu na wiecej tego klubu nie stac