Wasze ulubione kluby przed Juve
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Od zawsze kibicuję TYLKO Juventusowi i nie ma innej drużyny, której losy by mnie interesowały... Najtrudniejszym zdecydowanie momentem dla najbardziej zagorzałych kibiców tego klubu to rok 2006 i degradacja... Tylko najbardziej wytrwali i wierni przeszli tę próbę nerwów i cierpienia. Do nich z całą pewnością zaliczam się i ja, z czego jestem niezwykle dumny. Osobiście uważam, że można kbicować tylko jednej drużynie i jej poświęcić całe swoje życie... Żadnej innej...
- Swakos_2001
- Juventino
Stawiam browara !paku pisze:Takich klubów Brak !
Liczy sie jedynie JUVENTUS !
TI AMO JUVENTUS !
Polecam lekturę Regulaminu, bo takie posty mogą się źle skończyć.
[mnowo]
- Mateuszello
- Juventino
W wieku sześciu lat znałem tylko te najlepsze kluby tych lat, czyli Chelsea, Arsenal, Real, Bayern, Liverpool i takie tam, Juventusu jeszcze nie znałem :płaczę: .
Mój brat, który zaczął chodzić wtedy do podstawówki kupował sobie Bravo Sport i miał cały stos plakatów, niektóre chciałem to mi dał(patrzyłem wtedy tylko na najfajniejsze koszulki :-D ) Jakoś spodobał mi się Henry(dawniej w Arsenalu) i go polubiłem razem z Arsenalem, ale kiedy ja w końcu chodziłem do pierwszej klasy moim idolem stał sie Buffon(wybrałem bramkarza, bo sam musiałem stać kiedy grałem z bratem w gałe za domem
), później poznawałem kolejnych piłkarzy JUVE i do dzisiaj uwielbiam ten klub razem z BUFFONEM ma się rozumieć 
Mój brat, który zaczął chodzić wtedy do podstawówki kupował sobie Bravo Sport i miał cały stos plakatów, niektóre chciałem to mi dał(patrzyłem wtedy tylko na najfajniejsze koszulki :-D ) Jakoś spodobał mi się Henry(dawniej w Arsenalu) i go polubiłem razem z Arsenalem, ale kiedy ja w końcu chodziłem do pierwszej klasy moim idolem stał sie Buffon(wybrałem bramkarza, bo sam musiałem stać kiedy grałem z bratem w gałe za domem

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- El Loco
- Juventino
Natomiast moja miłość do Juve zrodziła się z nienawiści do Realu.Było to dosyć niedawno bo w sezonie w którym w LM Juve wygrało z Realem 3-1 i to w fantastycznym stylu.Od tego momentu pogłębiało się uczucie do 'Starej Damy" i Nedveda- mojego ulubionego od tego czasu piłkarza.
Wydawało by się, że relacje zrodzone na nienawiści nie mają prawa bytu, są bezpodstawne i w najlepszym razie krótkotrwałe....A tu proszę to już ponad 6 lat. :lol:
Wydawało by się, że relacje zrodzone na nienawiści nie mają prawa bytu, są bezpodstawne i w najlepszym razie krótkotrwałe....A tu proszę to już ponad 6 lat. :lol:
- Marcin_FCJ
- Juventino
To ile Ty masz lat, ze w wieku ich szesciu Chelsea, Arsenal, Real, Bayern, Liverpool byly lepsze od Juve ? :C :C :C :CMateuszello pisze:W wieku sześciu lat znałem tylko te najlepsze kluby tych lat, czyli Chelsea, Arsenal, Real, Bayern, Liverpool i takie tam, Juventusu jeszcze nie znałem :płaczę: .
Mój brat, który zaczął chodzić wtedy do podstawówki kupował sobie Bravo Sport i miał cały stos plakatów, niektóre chciałem to mi dał(patrzyłem wtedy tylko na najfajniejsze koszulki :-D ) Jakoś spodobał mi się Henry(dawniej w Arsenalu) i go polubiłem razem z Arsenalem, ale kiedy ja w końcu chodziłem do pierwszej klasy moim idolem stał sie Buffon(wybrałem bramkarza, bo sam musiałem stać kiedy grałem z bratem w gałe za domem), później poznawałem kolejnych piłkarzy JUVE i do dzisiaj uwielbiam ten klub razem z BUFFONEM ma się rozumieć
Chce poprostu sprobowac okreslic ktory to byl rok

- Motor
- Juventino
Wypowiedziałem się kiedyś w tym temacie:
. "Dopiero" po roku zauroczenia do niemieckiego klubu, w wieku 8 lat zacząłem kibicować Juventusowi, od tak, nie dla piłkarza, dla JUVENTUSU.
Oczywiście spotkała mnie po tej wypowiedzi fala krytyki, nic dziwnego wynikało z niej że kibicuje "ładnym koszulką". Po ponad roku od tej wypowiedzi chciałem to sprecyzować, wypowiedziałem się nie jasno, ponieważ chciałem dać do zrozumienia że gdy byłem mały rzeczywiście kibicowałem "ładnym koszulką", miałem w tedy jednak 4, 5, 6 lat. Później kibicował, nie Juventusowi tylko... Hanower 96Motor pisze:Jak prawie zawsze kibicowałem Juve, a tak to np. Liverpool ma fajniejsze koszulki od Realu kibicuje Liverpoolu.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- __Alex__
- Juventino
Dokładnie, ta degradacja oczyściła trochę grono kibiców z "sezonowców" itp. "kibiców".mrozzi pisze:Od zawsze kibicuję TYLKO Juventusowi i nie ma innej drużyny, której losy by mnie interesowały... Najtrudniejszym zdecydowanie momentem dla najbardziej zagorzałych kibiców tego klubu to rok 2006 i degradacja... Tylko najbardziej wytrwali i wierni przeszli tę próbę nerwów i cierpienia. Do nich z całą pewnością zaliczam się i ja, z czego jestem niezwykle dumny. Osobiście uważam, że można kbicować tylko jednej drużynie i jej poświęcić całe swoje życie... Żadnej innej...
Nagrodą dla nas, kibiców jest właśnie ta DUMA, że zostaliśmy z ukochanym klubem w złym czasie i przetrwaliśmy...
- kitek_juve
- Juventino
Eemm no więc xD
NA samym początku od 1 klasy jak po raz pierwszy zobaczyłem Real w akcji
to zacząłem się nim interesować.
Głównie Ronaldo.
Później Magik Ronaldinho i Przerzucam się na Barcę.
Dalej chyba Atletico Bo Aguero no i od 2 lat kibicuję Juve <3
Pzdr FoRzA JuVe <3
NA samym początku od 1 klasy jak po raz pierwszy zobaczyłem Real w akcji
to zacząłem się nim interesować.
Głównie Ronaldo.
Później Magik Ronaldinho i Przerzucam się na Barcę.
Dalej chyba Atletico Bo Aguero no i od 2 lat kibicuję Juve <3
Pzdr FoRzA JuVe <3
Nawet gdy pomyślisz, że nie myślisz to i tak myślisz o myśleniu na temat myślenia o nie-myśleniu, które powoduje myślenie o nie-myśleniu i nasuwa się dylemat... Kanapka z dżemem czy z nutellą? ^^
JUVE <3
JUVE <3
- Fontas_Diego
- Juventino
Kurde.. Ale mamy tu nie których kibiców z przeszłością.. Inter.. Roma.. No nie
ja jestem dumny że mogę być kibicem Juve!! To wspaniały klub z fantastycznymi kibicami!! Mam 21lat i od 15latek jestem fanem bianconerich. Kocham ten klub bez względu na wszystko!! Gdy zdegradowali nas do seria b też się od nich nie odwróciłem! Byłem cały czas sercem z Juve!!! To moje całe życie!! jestem i pozostanę wierny tylko JUVE!!!! Tylko oni się liczą!! Czy wygrywasz czy nie.. ja i tak Kocham Cie.. Czy wygrywasz czy nie.. I NA DOBRE I NA ZŁE!!!!!

fontas_diego
- sexiudo
- Juventino
Ja zakochałem się w czerni i bieli w wieku 6 lat, czyli jakieś 10 lat temu. Dostałem koszulkę Del Piero, i tak zacząłem się interesować. Potem plakaty, podwórko, wszędzie Juventus. I od tamtej pory zostało mi do dziś. Czyli jak to się mówi: na dobre i na złe! Juventus w moim sercu będzie już na zawsze.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- faja69
- Juventino
to i ja sie pochwale:P a było to tak... u mnie w podstawówce prawie każdy szanujący się grajek:D miał jakąś koszulkę, oczywiście i ja nie mogłem jej nie mieć, pamiętam w jakiejś gazecie bodajże Piłka Nożna, czy Bravo Sport była jakaś reklama z koszulkami, oczywiście nieoryginalna, jak to w tamtych czasach było, no i wybór padł na Alexa, później na rynku u ruskich bluza DP:D bo postanowiliśmy że każdy na w-f będzie chodził w koszulce jakiegoś włoskiego klubu. smród był niemiłosierny w szatni no ale jaka radocha:) no więc będzie już tego z ładnych 13-15 lat odkąd kibicuje juve, i powiem szczerze że nie było zmiany na inny klub, bo jak wiadomo jak się jest młodym to idzie się za tym co jest na topie, tj real, barca czy ManU.

- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
Tak pamiętam
kiedyś uwielbiałem Widzew za czasów Citki a potem Polonię za czasów Olisadebe ...w tym samym czasie wielbiłem Juventus z tą różnicą , że polska liga nic a nic mnie nie interesuje a w sercu NADAL POZOSTAJE I NIGDY NIE OPUŚCI JUVE!!!!!
FORZA JUVE!!!

FORZA JUVE!!!