WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Filip
W "13" powinni nam puścić, zwłaszcza że nie powinno być wiele innych propozycji w środowy wieczór 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Na C+S2delakha pisze:Puszczają na C+?
Zatem i ja będę.

Jakaś piłka ręczna, i inne mecze ligi włoskiej. Będzie nas dużo to spokojnie oglądniemy.filipk pisze:W "13" powinni nam puścić, zwłaszcza że nie powinno być wiele innych propozycji w środowy wieczór
- Filippo911
- Juventino
Mecz zapowiada się ciekawie więc ja też będę , a na dodatek nie sam - będzie ze mną Juventino prosto z Włoch , więc będzie "międzynarodowy klimat"
do zobaczenia
F.

do zobaczenia
F.
- Filip
Nie ma większego problemu, wszystkie tramwaje zatrzymujące się na Rynku(Kazimierza Wielkiego). A od przystanku to już rzut beretem pod 13stkezoff pisze:Witam wszystkich Wrocławiaków!
We Wrocku jestem nowy - wiadomo, student pierwszego roku na AWFie
Mam pytanie, czy daleko jest owa "13stka" od ulicy Reja i, czy ewentualnie można połapać tam jakieś tramwaje?
Pozdrawiam.

Pozdrawiam,
Filipk.
- Push3k
- Juventino
Daleko nie masz.zoff pisze:Witam wszystkich Wrocławiaków!
We Wrocku jestem nowy - wiadomo, student pierwszego roku na AWFie
Mam pytanie, czy daleko jest owa "13stka" od ulicy Reja i, czy ewentualnie można połapać tam jakieś tramwaje?
Pozdrawiam.
Ja bym poszedł piechotą, ale... Wsiadasz w...
Mam lepszy pomysł. Masz tu mój numer telefonu, będę czekał na ciebie do 20:00 na moście pokoju. Potem idę pod Heliosa. Zobacz sobie na mapie gdzie to jest.
696558750
Najlepiej od razu poślij smsa do mnie z jakąkolwiek informacją, że akceptujesz.
http://www.wrocek.pl/miejsca/pokaz/176/Most_Pokoju
Ostatnio zmieniony 27 października 2009, 22:33 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
- Filippo911
- Juventino
Panowie ( i ewentualne panie) , czy jest jakiś konkret odnośnie miejscówki ?? Ja proponuję Warkę ( 5 minut od 13) a atmosfera jak dla mnie dużo przyjemniejsza 
Ponadto będzie ze mną , tak jak już pisałem Juventino z Italii i jeszcze jeden cudzoziemiec . W Warce można wypić i zjeść więc będzie im wygodniej .
Proponuję jakąś zbiórkę np. o tej 20:30 pod Heliosem .
F.

Ponadto będzie ze mną , tak jak już pisałem Juventino z Italii i jeszcze jeden cudzoziemiec . W Warce można wypić i zjeść więc będzie im wygodniej .
F.
- Push3k
- Juventino
Filippo911 pisze:Panowie ( i ewentualne panie) , czy jest jakiś konkret odnośnie miejscówki ?? Ja proponuję Warkę ( 5 minut od 13) a atmosfera jak dla mnie dużo przyjemniejsza
F.

Może być, ale zbiórka pod Heliosem i lepiej bez głupich zmian na 2 godziny przed meczem, bo mam zajęcia o 17.
- AmericanPsycho
- Juventino
Pracuję do 21, zatem dotrę na końcówkę pierwszej połowy dopiero...ale...dotrę! ;]
DoZo na miejscu.
DoZo na miejscu.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Motyla noga!
Nie wziąłem koszulki...
Greger, jak możesz to weź jedną więcej ze sobą.
Jakąś eLke.
Będę dźwięczny.
Nie wziąłem koszulki...
Greger, jak możesz to weź jedną więcej ze sobą.
Jakąś eLke.
Będę dźwięczny.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.