Serie A (10): JUVENTUS 5-1 Sampdoria [JPC na meczu !!!]
- Yachu_
- Juventino
Ja mam nadzieję że Ferrara wystawi Cecaresa na prawej obronie. W meczu z Sieną zaprezentował się całkiem nieżle, dobry w obronie jeszcze lepszy w ataku. Koniecznie trzeba powstrzymac Cassano (to co wyprawia w ostatnich meczach to marzenie
) noi Pazziniego. W sumie to licze na ustawienie 4-2-3-1 jak już wcześniej podawaliście
. Obstawiam na ładnę grę Juve i 3:2. Bramki dla Juve Amauri i Diego 2x, a dla Sampy Pazzini i Mannini.

- Swakos_2001
- Juventino
Mam nadzieję że w tym meczu zobaczę tak:
-Taktykę 4-2-3-1
-Sebe Diego Camora
-Piękną gre
-Bramkę Seby Diego i Amauriego
Mój TYP 3:0
Seba
Diego
Amauri
-Taktykę 4-2-3-1
-Sebe Diego Camora
-Piękną gre
-Bramkę Seby Diego i Amauriego
Mój TYP 3:0
Seba
Diego
Amauri
- BlackShadow7412
- Juventino
Yachu Obstawiam podobnie tylko mzoe 3-1 nie 3-2 :-D . Co do Cassano to tez go podziwiam, odnalazl sie znakomicie, ogolnie Sampa wymiata w tym sezonie - zobaczymy czy utrzymaja to na dluzsza mete.
Sklad jaki chcialbym zobaczyc przedstawia sie nastepujaco( 4-2-3-1);
Buffon- Caceres -Cannavaro-Chiellini- Grosso- Melo- Sissoko- Giovinco-Diego-Camor-Amauri.
Zakladam oczywiscie ze wszyscy do tego czasu pozostana zdrowi( oby!)
Forza Juve!
Sklad jaki chcialbym zobaczyc przedstawia sie nastepujaco( 4-2-3-1);
Buffon- Caceres -Cannavaro-Chiellini- Grosso- Melo- Sissoko- Giovinco-Diego-Camor-Amauri.
Zakladam oczywiscie ze wszyscy do tego czasu pozostana zdrowi( oby!)
Forza Juve!
- Spykee
- Juventino
Heh... fajnie by było się w takim meczu przełamać i strzelić te 3 bramy i na zero z tyłu xD. I chciałbym, chodź wiem że to nie możliwe, hattrick Gio
żeby Ferrara zobaczył jak ważny on jest dla teamu.

Ja zawsze mam nadzieję i jestem spokojny i jakoś to nie działa, ale może ty masz lepszy instynkt. Życzyłbym tego Tobie i drużynie. Ja już taki pozytywny nie będę 2-1 i wymęczone <odpukać>. PozdroVincitore pisze:Jestem jakoś dziwnie spokojny o ten mecz
- Swakos_2001
- Juventino
Jak dla mnie wystarczy jeden zero byle w ładnym stylu że jak będę oglądał to powiem kur... oni są <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Ostanio jak oglądam występy Juventusu to zastanawiam się czy nie oglądam Piasta Gliwice... ;/wojti-s pisze:Defensywa z Legro wygląda lepiej niż z Canna. Nicola lepiej się rozumie z Kielonem jak na moje.
Ciężki mecz, ale trzeba przynajmniej 1-0 wygrać.
- Dybala 4ever
- Juventino
Tak czy owak pojutrze zagramy 4-2-3-1 na 99% wobec kontuzji Vicka
. Myślę, że Ferrara nie będzie na tyle niemądry, żeby zagrać 2 napadziorami, bo nawet ostatnio Treze narzekał na kolana, dlatego na szpicy powinien i musi zagrać Amauri, bo lepiej gra niż Treze i nie ma lepszego wyboru z wiadomych powodów :evil: .
. Myślę, że Ferrara nie będzie na tyle niemądry, żeby zagrać 2 napadziorami, bo nawet ostatnio Treze narzekał na kolana, dlatego na szpicy powinien i musi zagrać Amauri, bo lepiej gra niż Treze i nie ma lepszego wyboru z wiadomych powodów :evil: .
- Swakos_2001
- Juventino
Kolejny kontuzjowany ;/ źle się robi w Juve zbyt dużo kontuzji zbyt dużo problemów.Ciężkie chwile przechodzi teraz Juventus ale wierze że to ten mecz będzie odbiciem się od dna bo chyba gorzej grać niż obecnie nie możemy.
- Loremaster
- Juventino
Z kontuzjami to jakaś plaga, ten sezon i poprzedni co się dzieje?
Teraz nie mamy innych opcji niż 4-2-3-1 chyba że chcemy ryzykowac grę bez napastników niedługo. Nie rozumiem co się dzieje
- kontuzjowani są Zebina, Salihamidzic, Marchisio, Tiago, Iaquinta, Del Piero. A i jeszcze Buffon ma uraz wymagający operacji, a Treze coś narzekał na nogę. Dodac fakt , że Sissoko wrócił dopiero z długiej kontuzji, obraz wygląda naprawdę katastrofalnie, teraz każda kontuzja (odpukac) i sytacja robi się całkowicie dramatyczna. Pierwszy skład jeszcze dobrze wygląda, ale oprócz obrony i bramkarza, będzie w następnym meczu/meczach grali prawie bez zmienników.
Teraz nie mamy innych opcji niż 4-2-3-1 chyba że chcemy ryzykowac grę bez napastników niedługo. Nie rozumiem co się dzieje
- kontuzjowani są Zebina, Salihamidzic, Marchisio, Tiago, Iaquinta, Del Piero. A i jeszcze Buffon ma uraz wymagający operacji, a Treze coś narzekał na nogę. Dodac fakt , że Sissoko wrócił dopiero z długiej kontuzji, obraz wygląda naprawdę katastrofalnie, teraz każda kontuzja (odpukac) i sytacja robi się całkowicie dramatyczna. Pierwszy skład jeszcze dobrze wygląda, ale oprócz obrony i bramkarza, będzie w następnym meczu/meczach grali prawie bez zmienników.
- paul636
- Juventino
Nie żałować tam gardeł!tabo89 pisze:A więc od razu po meczu ze Sieną, zakładam kolejny temat gdyż mecz już w środę a więc tuż tuż, a poza tym jadę na niego z JPC . Będzie to mój pierwszy wyjazd, mam nadzieję że Juve się postara, bo coś ostatnio mamy strasznie wymęczone te zwycięstwa.

LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- Swakos_2001
- Juventino
Tak samo jak na zwycięstwo Juve liczę na wasza dobrą postawę na trybunach ! Kto wie kiedy wraca Del Piero do treningów?paul636 pisze:Nie żałować tam gardeł!tabo89 pisze:A więc od razu po meczu ze Sieną, zakładam kolejny temat gdyż mecz już w środę a więc tuż tuż, a poza tym jadę na niego z JPC . Będzie to mój pierwszy wyjazd, mam nadzieję że Juve się postara, bo coś ostatnio mamy strasznie wymęczone te zwycięstwa.
- Dybala 4ever
- Juventino
Del Piero już trenuje, ale na sali gimnastycznej, gdzieś za tydzień powinien na powietrzu już.Swakos_2001 pisze: Kto wie kiedy wraca Del Piero do treningów?
- tabo89
- Juventino
- KamilDeath
- Juventino
wszystko wokół wskazuje na grę 3 ofensywnych graczy w pomocy, ale i tak dalej nie jestem 100% pewny tego, że Ciro tak ustawi drużynę, ale skoro większość kibiców na JuvePoland jest za tym ustawieniem i będą na tym meczu, to może podpowiedzą trenerowi :lol: tak jak wielu mówi to jest kolejny test trenera, nie możemy u siebie tracić pkt-ów, i wg mnie zaatakowanie od samego początku może przynieść pożądany sukces, bo przypomina mi się mecz z tego sezonu Sampa-Inter, gdzie Murinho podszedł właśnie defensywnie do spotkania i skończyło się wiadomo jak, później próbował zmiany ustawienia co przyniosło skutek w postaci sytuacji bramkowych, ale było już za późno, a tego nie chce we środę
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
Po obejrzeniu bramek Sampy z ostatniego meczu ligowego obawiam się, żeby nas nie osmieszyli...... :?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"