LM (gr. A) [03]: JUVENTUS 1-0 Maccabi

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Swakos_2001

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 18:34

Spykee pisze:A ja mam takie pytanie czy gdzieś ktoś powiedział że zagramy 4-2-3-1 ? Bo jeśli tak to się bardzo ucieszę. Gdyby mógł ktoś to potwierdzić lub zdementować. pozdro
w kilku gazetach pisali o tym

Spykee

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 18:50

No to wreszcie może ujrzymy Sebę w pełnej krasie na jego nominalnej pozycji. Z czego się bardzo cieszę. Co do meczu to myślę że z tą taktyką wygramy oczywiście chodzi o tego przeciwnika. :D

Swakos_2001

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 18:53

Ten przeciwnik jest na poziomie Bologna ; ) a ile mieliśmy z nimi każdy wie ;) nie możemy nikogo lekceważyć po prostu zagrać na maxa !

binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 19:52

Spykee pisze:No to wreszcie może ujrzymy Sebę w pełnej krasie na jego nominalnej pozycji. Z czego się bardzo cieszę. Co do meczu to myślę że z tą taktyką wygramy oczywiście chodzi o tego przeciwnika. :D
Może faktycznie to jest jego szansa, bo jako playmaker nie bardzo go widzę, choć jest przypisywany do tej pozycji i zastępcy Diego.
Wydaje mi się że to może być dobre rozwiązanie dla niego.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 19:58

Alexinhio-10 pisze:Brutalo Jaki Ty jesteś mądry naprawde, Twoja inteligencja aż świeci i mnie właśnie oślepiła. Jeśli nie wiesz ile mam lat, na jakim poziomie jest moja wiedza i jak bądź czy ukończyłem mature to nie wypisuj tu swoich domysłów dobrze ? Bo troche mnie już śmieszy pisanie tego typu "pewnie nie skończyłeś nawet 18 lat " albo "idź się pobawić z dziećmi w piaskownicy" czy "pewnie chodzisz do przedszkola". To pokazuje jakim prostym i ograniczonym jesteś człowiekiem. Prawdziwy z Ciebie inteligent i brutal ( co ma oznaczać Twój nick na forum) tyle że coś nie wychodzi skoro kolega wzioł sobie Twój avatar i urosł w Tobie smutek i złość.
(pogrubione) :rotfl:
Co ja takiego napisałem ? Twoja dziwna zaczepka w moją stronę wynikła z twojego niewystarczająco dokładnego przeczytania mojego poprzedniego posta. Zwróciłem Tobie uwagę, a Ty zamiast przyznać że źle zrozumiałeś dalej brniesz w oszczerstwach i kłamstwie.
Nie wiem po co te personalne, nieuzasadnione i obraźliwe odzywki, ale nie musisz się dzielić z nami mnogością określeń "pewnie nie skończyłeś nawet 18 lat " albo "idź się pobawić z dziećmi w piaskownicy" czy "pewnie chodzisz do przedszkola", skoro jak twierdzisz tak często je słyszysz (bo przeczytać w moim poście na pewno nie mogłeś)
Zapewne podczas pisania postów zauważyłeś, że niektóre wyrazy które piszesz zostają podkreślone. To automatyczne sprawdzanie błędów. Przydatne. :ok:
Ps. Wiesz chociaż co znaczy "ograniczony" czy masz tak mały zasięg słów że te było pierwszym pejoratywnym acz uszczypliwym które przyszło Ci do głowy ?
Pozdrawiam i życzę ochłonięcia oraz unikania stereotypu
Alexinhio-10 pisze:Jak to Polacy się lubią wszystkiego czepiać...
PS. Pamiętajcie że nie ma Maccabi LIVE na Nsport tylko 00:30. Jutro liczę na pełne 90 minut dwójki Melo-Momo :happy:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 20:15

Brutalo A czy ja gdzieś napisałem ze często słysze takie teksty ? kolejny raz piszesz swoje domysły, a już Ci powiedziałem że skoro nie wiesz nic na temat danej osoby to nie używaj argumentów które nie istnieją. I kto tu wogole brnie w kłamstwa ty napisałeś fałszywe świadectwo przeciw mnie ( bo nie wiesz czy mam zdaną mature z jakim wynikiem itp i czy mam skończone 18 lat). Więc zastanów się troszke. A z błędami to co Ty jesteś Panem Miodkiem żeby mnie upominać i co mają wogóle błędy do naszej dyskusji?? Takich pyszałków i inteligentów od siedmiu boleści mocnych w gębie przerabiałem wiele razy i zazwyczaj brakowało im argumentów. Z mojej strony kończe dyskusje bo nie chce zarobić kartki,chyba że chcesz się na priva przenieść to pisz.

P.S Emotikony ukazujące smiech w pełni odzwierciedlają brak jakichkolwiek argumentów :)

Co do meczu to mam nadzieje że wygramy dużą różnicą bramek bo z takimi rywalami poprostu mamy taki obowiązek. Mam nadzieje ze Treze coś ustrzeli, Diego i ewentualnie Giovinco o ile pojawi się na placu gry.
Ostatnio zmieniony 20 października 2009, 20:20 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 20:42

Alexinhio-10 pisze:Brutalo A czy ja gdzieś napisałem ze często słysze takie teksty ? kolejny raz piszesz swoje domysły, a już Ci powiedziałem że skoro nie wiesz nic na temat danej osoby to nie używaj argumentów które nie istnieją. I kto tu wogole brnie w kłamstwa ty napisałeś fałszywe świadectwo przeciw mnie ( bo nie wiesz czy mam zdaną mature z jakim wynikiem itp i czy mam skończone 18 lat). Więc zastanów się troszke. A z błędami to co Ty jesteś Panem Miodkiem żeby mnie upominać i co mają wogóle błędy do naszej dyskusji?? Takich pyszałków i inteligentów od siedmiu boleści mocnych w gębie przerabiałem wiele razy i zazwyczaj brakowało im argumentów. Z mojej strony kończe dyskusje bo nie chce zarobić kartki,chyba że chcesz się na priva przenieść to pisz.

P.S Emotikony ukazujące smiech w pełni odzwierciedlają brak jakichkolwiek argumentów :)
Ten emotion :rotfl: to moja reakcja na pogrubione fragmenty twojego poprzedniego posta.
Tego również mógłbym zkwintować w ten sposób.
Nie potrzebnie wciąłeś się do dyskusji, a na dodatek źle/bez zrozumienia przeczytałeś moje posty. Teraz nie potrafisz się do tego przyznać i brniesz w tej swojej ściemie. Nigdzie nie pisałem o piaskownicy a Ty wyskakujesz z takimi tekstami i twierdzisz że masz ich dosyć. Skoro masz ich dosyć, to w takim razie zbyt często je słyszysz.
Piszesz o mnie jako o inteligencie od siedmiu boleści choć w ogóle mnie nie znasz, a z drugiej strony ranią Cię moje bezpodstawne oskarżenia. Hipokryta.
A przerabiać to Ty możesz mięso z Mamą na pierogi.
A na takich jak Ty mam setki argumentów, choć takim osobnikom lepiej tłumaczyć bezpośrednio.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ale się boję jutrzejszego meczu :twisted: Powinniśmy teraz ze spokojem zastanawiać się komu Ciro da odpocząć w meczach z Maccabi (po cichu liczyłem na choć krótkie występy zawodników z Primavery i rezerwowych) a tu trzeba grać na maxa najmocniejszym ustawieniem. Innej opcji nie ma. Inny wynik niż zwycięstwo (okazałe) nie wchodzi w grę. NIE WYGRALIŚMY OD MIESIĄCA :!: Jeśli ma dojść do nawrócenia na dobre tory to jutro jest jeden z ostatnich przystanków.

Obrazek
Swakos_2001

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 21:00

Brutalo pisze:
Alexinhio-10 pisze: Ale się boję jutrzejszego meczu :twisted: Powinniśmy teraz ze spokojem zastanawiać się komu Ciro da odpocząć w meczach z Maccabi (po cichu liczyłem na choć krótkie występy zawodników z Primavery i rezerwowych) a tu trzeba grać na maxa najmocniejszym ustawieniem. Innej opcji nie ma. Inny wynik niż zwycięstwo (okazałe) nie wchodzi w grę. NIE WYGRALIŚMY OD MIESIĄCA :!: Jeśli ma dojść do nawrócenia na dobre tory to jutro jest jeden z ostatnich przystanków.

No tak powinno być ale słabszy mecz z francuzami później ciężki mecz z Bayernem i tak się dzieje że ten mecz staje się jednym z ważniejszych a zawodnicy pragną wygranej której już nie czuli od miesiąca.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 21:02

sprytnie unikacie kartki pod koniec posta pisząc coś o meczu czyli zgodnie z tematem

ale prosiłbym o skończenie tego typu dyskusji w temacie dotyczącym meczu

TEN TEMAT DOTYCZY MECZU

SWOJE PRYWATNE PORACHUNKI, PRZEPYCHANKI ITP. ZAŁATWIAJCIE NA PW ALBO ZAŁÓŻCIE SOBIE ODDZIELNY TEMAT

Obrazek
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 21:07

tabo89 pisze:sprytnie unikacie kartki pod koniec posta pisząc coś o meczu czyli zgodnie z tematem

TEN TEMAT DOTYCZY MECZU

SWOJE PRYWATNE PORACHUNKI, PRZEPYCHANKI ITP. ZAŁATWIAJCIE NA PW ALBO ZAŁÓŻCIE SOBIE ODDZIELNY TEMAT

Mamy nowego moderatora?

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 21:17

Brutalo pisze: Zapewne podczas pisania postów zauważyłeś, że niektóre wyrazy które piszesz zostają podkreślone. To automatyczne sprawdzanie błędów. Przydatne. :ok:
Głowy nie dam, ale taki bajer to chyba ma tylko firefox :smile:

a co do Ligi Mistrzów, zapewne Ameryki nie odkryję, stwierdzając, że 6 pkt w tym 'dwumeczu' to psi obowiązek, inaczej kompromitacja kompletna. Tak jak większość zastanawiam się co to za akcja z De Ceglie na skrzydle, niby ma zapędy do przodu, ale jakoś aż kusi, żeby wkleić tam Giovinco...w sumie trener wie lepiej, jego decyzja, on wie w jakiej chłopaki są dyspozycji i kto bardziej spełni jego myśl taktyczną. W ataku z trójki Vincenzo 'lubię strzelać w trybuny' Iaquinta, Carvalho 'raz na pół roku to i miotła wystrzeli' Amauri, David 'wóz z węglem' Trezeguet wybrałbym ostatniego-widząc ostatnią (nie)dyspozycję pozostałej dwójki, wybór jest niemal oczywisty. Co do obrony mam jedno zastrzeżenie-zmiana Grygery...co do reszty składu raczej Ciro nie ma zbyt wiele pola do manewru. Oczywiście, jeżeli Juve pokaże nowe ustawienie

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 21:18

KeRmit19 pisze:
tabo89 pisze:sprytnie unikacie kartki pod koniec posta pisząc coś o meczu czyli zgodnie z tematem

TEN TEMAT DOTYCZY MECZU

Mamy nowego moderatora?
Było, nie było, mądrze napisał.

A co do meczu :-D to cóż, każdy wynik inny niż wygrana będzie porażką, choć ja osobiście nie wierzę, żeby nie udało nam się wygrać.

P.S. Co do aktualnie rozgrywanych meczów to niezła jazda, po 3 minutach w czterech meczach było już po 1:0, co śmieszniejsze w trzech z nich to ci teoretycznie słabsi prowadzili, niezły mecz musi być w Debreczynie, 2:3 po 0,5 h gry.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 21:24

KeRmit19 pisze:Mamy nowego moderatora?
jestem założycielem tematu i uważam, że nie po to jest temat dotyczący meczu żeby toczyć głupkowate dyskusje

w sumie i na tą zaczepkę nie powinienem odpowiadać

jeśli się Wam podobają takie dyskusje to może obniżajcie poziom jakiegoś innego forum..

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 21:59

Koniec OT. Gadamy na PW. 8)
Ten topic jest to gadania o meczu, ale całe forum jest generalnie do gadania o wszystkim. Wywiązało się pewnego rodzaju nieporozumienie które zostało załatwione na forum przy okazji rozmawiania o meczu. W moim imieniu sorry za zamęt, w obliczu kryzysu drużyny powinniśmy razem umocnić się w wierze w zespół zamiast robić jakieś problemy między sobą.
Cytując klasyka "If we can't live together, we're gonna die alone."

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 22:58

Zrobił sie konkretny burdel, lubię to :D
pan Zambrotta pisze: tak BTW:
Lypsky pisze:Mi też kradli avatary, bandyci :D
nie to, żebym Ci właził w tyłek (bo nie gustuję w słabo rozgarniętych chłopaczkach), ale kiedyś miałeś jedwabisty avatar z Baggio, który długo nie zmieniałeś. Co z nim zrobiłeś??
Wiem, wiem wolisz starszych profesorów, obiecuję, że kiedyś dojdę do tego, a wtedy będziesz MÓJ!
Co do avatara nie pamiętam który to :> jakbym znalazł wrzuce specjalnie 4 u :*

Co do meczu, trzeba wygrać, bo jak przegramy będzie źle.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Zablokowany