LM (gr. A) [03]: JUVENTUS 1-0 Maccabi

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 11:48

Ten mecz trzeba wygrać. Nie ma wyjścia. Musimy się w końcu przełamać, lepszego przeciwnika do tego celu nie znajdziemy. Tym bardziej, że z tym składem głupio byłoby odpaść już w tej fazie. Tym bardziej w tej grupie.
Lypsky pisze: Dziś fajnie byłoby wygrać, bo nie lubię żydów.
:lol:

Ja nic nie mam do Żydów, ale wolę Murzynów. Murzyna łatwiej poznać.

Takie wisiorki mają. I dzidy...
:smile:

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 11:56

Lypsky pisze:Czego przeżywasz ten avatar? To tylko głupi obrazek.
Inna sprawa, że pan Swakos ma chyba 8 lat i z tego wynika poziom jego wypowiedzi.
Dziś fajnie byłoby wygrać, bo nie lubię żydów.
Ty zmieniasz avatar minimum co pół roku i może nie przywiązujesz do niego żadnej wagi. Ja mam swojego od samego początku na JP i... przywiązałem się do niego i uważam za swój. Swakos nie spytał tylko sobie skopiował i ustawił u siebie. Mi się to nie podoba dlatego napisałem o tym.
Jesteśmy na JuvePoland wielką społecznością, a znamy i rozróżniamy się głównie z nicków ale również avatarów, podpisów itd (ja np dobrze pamiętam twoje "Gdzie moje Q? Hę, decydenci?" :lol:). Pomyśl że ktoś inny skopiował by ten tekst do swojego podpisu. I ktoś jeszcze... :whistle:
Rozumiesz o co mi chodzi ?
A z Żydami lepiej wygrać jutro. Dziś mogą nie zaliczyć :lol:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 12:24

Brutalo pisze: A z Żydami lepiej wygrać jutro. Dziś mogą nie zaliczyć :lol:
Dziś, jutro i pojutrze, zawsze wygrywajmy z żydami.
Mi też kradli avatary, bandyci :D Nie gniewaj się, jakbym pomylił Cię z naszym nowym kolegą ;)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Swakos_2001

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 13:45

Inna sprawa, że pan Swakos ma chyba 8 lat i z tego wynika poziom jego wypowiedzi.
Oceniając kogoś zobacz sam na siebie ;)

Wracając do tematu czy jest sens z takim przeciwnikiem zagrać jednym napastnikiem ? Może z lepszym stukiem skończyło się gdyby w ataku zagrał Treze i Seba ? ale z drugiej strony nie możemy robić eksperymentów w tym meczu musimy wygrać innego wyjścia nie ma ;)

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 14:21

Dobra, Panowie! I Panie, żeby nie było. Ogłaszam wszem i wobec, że po przerwie spowodowanej brakiem komputera i internetu wracam do oglądania meczów Juve!:D
I nie było by w tym żadnego powodu do radości, gdyby nie fakt, że ostatnim meczem, który oglądałem był mecz z Lazio...;)

Swakos_2001

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 14:34

SKAr7 pisze:Dobra, Panowie! I Panie, żeby nie było. Ogłaszam wszem i wobec, że po przerwie spowodowanej brakiem komputera i internetu wracam do oglądania meczów Juve!:D
I nie było by w tym żadnego powodu do radości, gdyby nie fakt, że ostatnim meczem, który oglądałem był mecz z Lazio...;)

sądzisz że dzięki Tobie zagramy dobrą piłkę?:D

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 15:02

SKAr7 pisze:Dobra, Panowie! I Panie, żeby nie było. Ogłaszam wszem i wobec, że po przerwie spowodowanej brakiem komputera i internetu wracam do oglądania meczów Juve!:D
Dużo nie straciłeś :evil:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 16:17

Tu nie ma miejsca na szczególną dyskusję - po prostu trzeba wygrać i tyle w temacie. I jeśli się uda to trzymać buzie na kłódkę i nie pierniczyć farmazonów o tym, że kryzys już za nami bo Maccabi powinismy ogrywać z palcem w.. nosie. Jedyne emocje może tu wzbudzić obsada lewej, ofensywnej pomocy jeśli rzeczywiście zagramy nowym systemem. Pozycja, do której Giovinco jest stworzony, tak więc wystawienie tam De Cegiele będzie dla Sebastiana jak strzał w pysk słyszalny pod Mediolanem.

calma calma
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 16:54

Lypsky pisze:
Brutalo pisze: A z Żydami lepiej wygrać jutro. Dziś mogą nie zaliczyć :lol:
Dziś, jutro i pojutrze, zawsze wygrywajmy z żydami.
Mi też kradli avatary, bandyci :D Nie gniewaj się, jakbym pomylił Cię z naszym nowym kolegą ;)
Hehe nie ma to jak doba ironia :)
Brutalo pisze:
Ty zmieniasz avatar minimum co pół roku i może nie przywiązujesz do niego żadnej wagi. Ja mam swojego od samego początku na JP i... przywiązałem się do niego i uważam za swój. Swakos nie spytał tylko sobie skopiował i ustawił u siebie. Mi się to nie podoba dlatego napisałem o tym.
Jesteśmy na JuvePoland wielką społecznością, a znamy i rozróżniamy się głównie z nicków ale również avatarów, podpisów itd (ja np dobrze pamiętam twoje "Gdzie moje Q? Hę, decydenci?" :lol:). Pomyśl że ktoś inny skopiował by ten tekst do swojego podpisu. I ktoś jeszcze... :whistle:
Pewnie się już popłakałeś biedny, mam nadzieje że miałeś obok siebie paczke chusteczek. Skoro się tak przywiązałeś to po co zmieniałeś avatar ?? Jak to Polacy się lubią wszystkiego czepiać...

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 17:01

Łukasz pisze:
Lypsky pisze: Dziś fajnie byłoby wygrać, bo nie lubię żydów.
:lol:

Ja nic nie mam do Żydów, ale wolę Murzynów. Murzyna łatwiej poznać.

Takie wisiorki mają. I dzidy...
:smile:
Murzyni czy Żydzi nie robią przynajmniej imprez w lesie, jak ruscy. Więcej ciśnienia miałem jak rok temu z Zenitem się mierzyliśmy.

Ogólnie rzecz ujmując, jeśli jutro Ferrara zmieni system na 4-2-3-1 i na lewej flance wyjdzie De Ceglie, to chyba będzie to oficjalny pogrzeb Giovinco w Juventusie. Ani Ranieri na niego nie stawiał, ani Ferrara. dziwne?
Ani to napastnik, ani trequartista, na lewej flance też nie za bardzo go chcą. Przykre, ale co zrobić.

tak BTW:
Lypsky pisze:Mi też kradli avatary, bandyci :D
nie to, żebym Ci właził w tyłek (bo nie gustuję w słabo rozgarniętych chłopaczkach), ale kiedyś miałeś jedwabisty avatar z Baggio, który długo nie zmieniałeś. Co z nim zrobiłeś??

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 17:08

Alexinhio-10 pisze:
Brutalo pisze:
Pewnie się już popłakałeś biedny, mam nadzieje że miałeś obok siebie paczke chusteczek. Skoro się tak przywiązałeś to po co zmieniałeś avatar ?? Jak to Polacy się lubią wszystkiego czepiać...
1) yyy o co Ci chodzi ? Jaki lament ? Napisałem co myślę na temat kopiowania czyiś avatarów bez pytania, Swakos przeprosił i zmienił a ty się nagle pojawiłeś, nie doczytałeś i piszesz farmazony. Internet powinien być jak alkohol i prawo jazdy. Od 18 lat.
2) A czemu od 18 lat ? Bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a znaczna większość ludzi mających 18 lat zdaje maturę, podczas której muszą wykazać umiejętnością czytania ze zrozumieniem. Ty swój egzamin na JP oblałeś :lol:
3) Jeśli nie rozumiesz o co mi chodzi to przeczytaj mojego posta jeszcze raz
4) Żeby w przeciwieństwie do Ciebie nie pisać tylko OT to... jutro powinniśmy przetestować te 4-2-3-1. Przeciwnik nie jest za ciężki a zawodnikom ze względu na samą renomę rozgrywek będzie chciało się grać na 100%. W ofensywnej pomocy wolę Giovinco niż De Ceglie. Do tego Diego i Camor :happy:
5) Żeby ci się prościej czytało podzieliłem swojego posta na podpunkty. Nie ma za co :roll:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Swakos_2001

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 17:12

Brutalo pisze:
Alexinhio-10 pisze:
Brutalo pisze: Ty zmieniasz avatar minimum co pół roku i może nie przywiązujesz do niego żadnej wagi. Ja mam swojego od samego początku na JP i... przywiązałem się do niego i uważam za swój. Swakos nie spytał tylko sobie skopiował i ustawił u siebie. Mi się to nie podoba dlatego napisałem o tym.
1) yyy o co Ci chodzi ? Jaki lament ? Napisałem co myślę na temat kopiowania czyiś avatarów bez pytania, Swakos przeprosił i zmienił a ty się nagle pojawiłeś, nie doczytałeś i piszesz farmazony. Internet powinien być jak alkohol i prawo jazdy. Od 18 lat.
2) A czemu od 18 lat ? Bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a znaczna większość ludzi mających 18 lat zdaje maturę, podczas której muszą wykazać umiejętnością czytania ze zrozumieniem. Ty swój egzamin na JP oblałeś :lol:
3) Jeśli nie rozumiesz o co mi chodzi to przeczytaj mojego posta jeszcze raz
4) Żeby w przeciwieństwie do Ciebie nie pisać tylko OT to... jutro powinniśmy przetestować te 4-2-3-1. Przeciwnik nie jest za ciężki a zawodnikom ze względu na samą renomę rozgrywek będzie chciało się grać na 100%. W ofensywnej pomocy wolę Giovinco niż De Ceglie. Do tego Diego i Camor :happy:
5) Żeby ci się prościej czytało podzieliłem swojego posta

na podpunkty. Nie ma za co :roll:
Może nie od 18 lat a od poziomu inteligencji ;)

Wierze w to że Seba jak dostanie szanse to pokaże co potrafi przecież on potrafi grać w piłike ! Miał swoje dobre mecze musi dostawać więcej szans bo na razie gra bardzo bardzo mało

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 18:10

Brutalo Jaki Ty jesteś mądry naprawde, Twoja inteligencja aż świeci i mnie właśnie oślepiła. Jeśli nie wiesz ile mam lat, na jakim poziomie jest moja wiedza i jak bądź czy ukończyłem mature to nie wypisuj tu swoich domysłów dobrze ? Bo troche mnie już śmieszy pisanie tego typu "pewnie nie skończyłeś nawet 18 lat " albo "idź się pobawić z dziećmi w piaskownicy" czy "pewnie chodzisz do przedszkola". To pokazuje jakim prostym i ograniczonym jesteś człowiekiem. Prawdziwy z Ciebie inteligent i brutal ( co ma oznaczać Twój nick na forum) tyle że coś nie wychodzi skoro kolega wzioł sobie Twój avatar i urosł w Tobie smutek i złość.

Co do meczu to licze na ustawienie 4-2-3-1 oczywiście z Treze i Giovinco w składzie bo co nam ma dać de Ceglie w ofensywie poza dośrodkowaniami to ja nie wiem.

Spykee

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 18:19

A ja mam takie pytanie czy gdzieś ktoś powiedział że zagramy 4-2-3-1 ? Bo jeśli tak to się bardzo ucieszę. Gdyby mógł ktoś to potwierdzić lub zdementować. pozdro

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 18:29

Spykee pisze:A ja mam takie pytanie czy gdzieś ktoś powiedział że zagramy 4-2-3-1 ? Bo jeśli tak to się bardzo ucieszę. Gdyby mógł ktoś to potwierdzić lub zdementować. pozdro
Ferrara probowal tej taktyki na treningach.

Co do meczu: Jesli nie wygramy to jest spore ryzyko ze zagramy w polfinale, Ligi Europejskiej...

Zablokowany