Kahn ślepy!?
- BVB
- Dortmundczyk
- kornknot
- Qualità Juventino
Był lepszy i to jeszcze kilka sezonów temu.. 8) Przekopane jeden z najlepszych i najpewniejszych bramkarzy na świecie i takie coś mu sie przytrafiło. Ja go tam lubie, lekko jest ekscentryczny ale cóz tacy też musza być na boisku, dobry z niego kapitan... A tak poza tym to czemu uważasz kouba że jest egoistąShadow_Alex pisze:A ja go nienawidze...... Niech sobie wraca, tylko niech nie mowia kiedys, ze to przez to jest gorszy od Buffona przypadkiem:) bo nigdy nie byl, nie jest i ni ebedzie lepszy!!!

- Shadow_Alex
- Juventino
Ciekawe czy naga dziewczyne tez by widzial tylko z 2 metrow..... Pewnie jakby ta dziewczyna zobaczyla jego paskudna gebe z kilometra to by uciekala jak najdalej LOL buahahahaha Lamus sie zrobil i koniec... Teraz sie zaslania choroba.... Nic tylko skandale wokol siebie stwarza!!!!!!
NIENAWIDZE CICIA jak BVB i kouba!!!!!
- Wojtom
- Juventino
Shadow_Alex pisze:Ciekawe czy naga dziewczyne tez by widzial tylko z 2 metrow..... Pewnie jakby ta dziewczyna zobaczyla jego paskudna gebe z kilometra to by uciekala jak najdalej LOL buahahahaha Lamus sie zrobil i koniec... Teraz sie zaslania choroba.... Nic tylko skandale wokol siebie stwarza!!!!!!
to byla najlepsza odpowiedz jaka kiedykowliek widzialem !!!

stary jestes the best !!! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Shadow_Alex
- Juventino
Jesli to komplement to dzieki hehe :lol: :lol:

- Juventinha
- Qualità Juventina
ja tez go nigdy nie lubilam, ale mimo wszystko zrobilo mi sie jakos przykro. w sumie wolalabym zeby puszczal duzo goli bedac w pelni sil, bo tak to sie nie liczy!!!!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
ja też mu nic złego nie życzę. Nie przepadam za nim.... ale nie wiem czemu aż takie texty tu lecą dziwne to trochę o co jakby was to spotkało też by wszyscy was rzałowali a nie cieszyli się z waszego nieszczęścia. :? :?
A temat topicu to dobry chwyt reklamowy :twisted:
A temat topicu to dobry chwyt reklamowy :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....