Wasze ulubione reklamy telewizyjne ?
- DamKam
- Juventino
Mnie rowniez bardzo spodobala sie ta reklamanordahl pisze:Podoba mi sie reklama ze stajni Adidasa [Jose]. Dwa podrostki prawdopodobnie w Hiszpanii na jakims podworku zamierzaja zagrac w gałe. Trzeba zauwazyc, ze na boisku nie ma nikogo oprocz nich [jesli to wogole mozna nazwac boiskiem, bo tak naprawde to uklepane i popekane podloze miedzy jakimis dwoma blokami].
I tak wybieraja sklad wymieniajac nazwiska znanych pilkarzy. Najlepsze jest to, ze Ci pilkarze truchtem wybiegaja zza blokow, nie wiadomo skad zreszta i ustawiaja sie odpowiednio za swoimi kapitanami. [wsrod pilkarzy m.in. Kaka, Nesta, Zidane, Ballack, Khan, Defoe, Drogba, Lampard].
Nagle jeden z nich wymienia nazwisko F.Beckenbauer'a. Drugi ze zdziwieniem smieje mu sie w twarz. Jeszcze lepsza mine mozna u niego zobaczyc, gdy Niemiec naprawde wbiega na boisko [w wieku, gdy jeszcze gral oczywiscie]. Drugi z nich wymienia nazwisko Platiniego, ten pojawia sie i zaraz wita sie z Zizou.
Potem meczyk, troche sztuczek i wogole. ;-) Impossible is nothing.
btw. nie zapewniam, ze reklama byla pokazana w Polsce, jak znajde na necie gdzies, to zapodam link.
- juverm
- Juventino
Mi bardzo podobają się reklamy piłkarskie 
Bardzo fajna jest ta PlayStation, która ukazuje się przed meczami LM i ludzie wchodzą na siebie
Ale chyba najlepszą jest ta: Adidas "Impossible Field"
Pozrostu bajer :!:

Bardzo fajna jest ta PlayStation, która ukazuje się przed meczami LM i ludzie wchodzą na siebie

Ale chyba najlepszą jest ta: Adidas "Impossible Field"
Pozrostu bajer :!:

- tabo89
- Juventino
ja bardzo lubie reklame Adidasa z Jose +10
jest swietna
w zwiazku z nia mam do was pytanie czy nie wiecie co to za piosenka jest w tej reklamie gdze Jose gra z pilkarzami, Kahn puszcza gola on sie na niego wydziera i pozniej matka wola go do domu zabiera pilke i idzie usmiechniety
super jest ta melodia dlatego prosze jesli ktos wie jaki jest tytul to niech napisze

jest swietna
w zwiazku z nia mam do was pytanie czy nie wiecie co to za piosenka jest w tej reklamie gdze Jose gra z pilkarzami, Kahn puszcza gola on sie na niego wydziera i pozniej matka wola go do domu zabiera pilke i idzie usmiechniety
super jest ta melodia dlatego prosze jesli ktos wie jaki jest tytul to niech napisze
- deszczowy
- Juventino
Ja z kolei lubiłem reklamy Redd`sa. Pamiętacie sławetne "Wanda! Weź dwa!!", albo "Totem potem!"? Mnie to rozwalało! I niezła jest reklama Fiata chyba, kiedy jakiś gnojek wychodzi po cichu z samochodu w garażu. Potem zabiera z niego rzeczy, składa fotel i idzie spać. Rano jego ojciec znajduje na szybie ślady stóp- męskich i damskich. Niezły pomysł i fajna puenta.
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Mi sie spodobała reklama Plusa, ta co gościo gada przez telefon i kurczaka podaje facetowi
i fajne sa reklamy z różnymi duperelami dla kobiet ( szampony itp. ) bo można sie popatrzeć na fajne niunie 

- k1amis
- Juventino
To ja wam dorzuce też niezłe reklamy, w ogóle pomysł mi się spodobał :
http://www.zelmer.pl/reklamy_tv
http://www.zelmer.pl/reklamy_tv