Serie A (8): JUVENTUS 1-1 Fiorentina

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:34

Powinniście dostać po kartkach za łamanie regulaminu ! Nie wiem co robili Moderatorzy przed meczem że zapomnieli zamknąć tematu. Przez to teraz piszą na forum :angry: :angry:

No tak świetnie się bawiłem :wink:
Ostatnio zmieniony 17 października 2009, 19:04 przez olom23, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Qulson

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:44

krew mnie zalewa jak widze taka gre. juve gra bez pomocy za to z 7obroncow + diego + 2 niekreatywnych, niekonczacych akcji napadziorow, do ktorych leca wysokie pilki od obroncow... :angry: :angry: :angry:
po prostu sciska mnie jak to widze...

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:47

Mi cięło mecz i sie załadować nie chce super. Nie byłoby takiej sytuacji gdyby Canal + poszedł po rozum do głowy i puścił ten mecz. Co oni nie mogą 3 spotkań transmitować? Nie obchodzi mnie to, to jest skandal, taki mecz i olewka. Ale pewnie lepiej pokazywać jakieś wywiady czy 1 na 1 bo to teraz leci.

Z Juve na dobre i złe!
olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:50

Qulson pisze:krew mnie zalewa jak widze taka gre. juve gra bez pomocy za to z 7obroncow + diego + 2 niekreatywnych, niekonczacych akcji napadziorow, do ktorych leca wysokie pilki od obroncow... :angry: :angry: :angry:
po prostu sciska mnie jak to widze...
To nie oglądaj każe Ci ktos? :smile:

A w ogole to fiorentina ciągle atakuje stwarza sobie sytuacje. Pomocnicy konstruuja kolejne akcje . Boczni obrońcy właczają sie do prawie każdej akcji... (ironia) Hmmmm a może się mylę może chodzi o Juventus TAK!

Kolego zobacz ile akcji miała fiorentina a ile My :angry: :angry:
To My dominujemy To My powinniśmy wygrywać :wink:

Obrazek
Jardel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:50

podpisuje się....jeden napastnik typu Ruud van Nistelrooy i może zaczniemy wygrywać, bo jak na razie to mamy szczescie ze nie dostajemy od Violi

Kto wygrał Inter, czy Milan? Pyta kibic iNTERU kibica mILANU.
- Było 0:0.
- A do przerwy?-niestety ewolucja ominęła szerokim kręgiem naszych "przyjaciół" z Mediolanu...
Gość

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:52

sushi pisze:Macie jakiś link do meczu ?
ja patrze na bet365 tam jest w miare duże :) nie zacina sie i jakość jest dobra :) polecam
No trzeba przyznać że gra juve z sissoko wygląda dużo lepiej !!!

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:52

Mam pytanie: był gol czy faul na piłkarzu Juve?

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:53

Denerwuje mnie gra długimi piłkami. Dla Diego skończyła się taryfa ulgowa, tymczasem nie widzę by był w tej bardzo dobrej formie, jak zapowiadał :|
Momo słabo, ale po kontuzji to zrozumiałe. Pewnie go ktoś w drugiej połówce zmieni.
Cieszy, że podnieśliśmy się po stracie gola.

PS. Iaquinta przy bramce próbował strzelać :lol: :prochno:
Ostatnio zmieniony 17 października 2009, 18:56 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Spykee

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:55

A ja mam takie pytanie jak gra Diego ? I jak ogólnie wygląda nasza gra. :D. Z góry dzięki. Niestety nie mogę oglądać meczu.

maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

czy tylko ja to zauważyłem, ale nasz napad to kompletne drewno:( nam potrzeba napastników !!! co z Giovinco ?? dlaczego nie da mu szans na gre w napadzie :/ Słabiutko I połowa. Jak patrzę na grę Grygery to mnie trzęsie a do tego Poulsen :((

Obrazek
olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Najpierw był gwizdek sędziego. Widzałem z bliska na powtórce no i wydawało mi się że był faul ale jak to sędzia zobaczył tego nie wiem :prochno:

Obrazek
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

1. Co u nas robi taki obronca jak Grygera!! Ja nie wiem nic chlopak nie robi nic! Vargas wchodzi jak chce. Grosso w obronie juz lepiej ale te wrzutki ugh!! Czemu my nie mozemy miec takiego Vargasa tylko meczymy sie z sierotami typu Grygera!

2. Ktos widzial porozumienie miedzy Amaurim a Iaquintą?? Bo chyba gdzies wyszlo! Chlopaki nic nie kminia wchodza sobie w droge! Samoluby jak nie wiem! Dobrze ze Iaqowi pilka nie weszla i dzieki temu asyste zanotował i w koncu Amauri strzelil!

3. In + Poulsen! Co mu sie dzis stalo?? Jeden z lepszych naszych zawodnikow w pierwszej polowie :P

Powinnismy strzelic juz z 3 bramki ale ale nasi napastnicy sie poprostu nie rozumieja!

Obrazek
Nolik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:56

po stracie bramki ładnie przycisnęliśmy .... tylko czemu nie możemy grac tak cały czas ? Pomoc gra dobrze, Momo wprowadził nową jakośc, gra swietnie, sprinter też nieźle sobie pyka. Zdenek nie wie dzisiaj gdzie jest w ogole ..... zmienic go czym prędzej bo non stop prawą stroną idą ataki.... Grosso też słabawo .... Ogolnie meczyk fajny, zapowiada się ciekawa 2 połowa :)

Forza BIANCONERI !!
Qulson

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:56

To nie oglądaj każe Ci ktos?

A w ogole to fiorentina ciągle atakuje stwarza sobie sytuacje. Pomocnicy konstruuja kolejne akcje . Boczni obrońcy właczają sie do prawie każdej akcji... (ironia) Hmmmm a może się mylę może chodzi o Juventus TAK!

Kolego zobacz ile akcji miała fiorentina a ile My
To My dominujemy To My powinniśmy wygrywać

kaze Ci ktos? inteligente bardzo...
i chyba ogladasz jakis inny mecz juve, moze z przed 5lat?

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2009, 18:58

Ja bym powiedzial, że Diego gra calkiem dobrze, pierwsze 20 min bardzo aktywny, później trochę mniej, no ale Vila trochę przycisnęle.
Tyle akcji co bylo... Powinniśmy mieć już ze trzy gole na koncie, a nie jeden. Przy okazji, to cieszy, że Amauri się odblokowal, pytanie czy Iaquinta podawal, czy się zwyczajnie machnąl :-D
Poulsen :bravo: I nie chodzi mi tylko o bramkę.
Liczę że strzelimy jeszcze ze dwie bramki, trzeba tylko grać tak, jak pierwsze 25 min. Tylko nie pozwolić Violi dojść do glosu, tak jak to mialo miejsce przy bramce :-D
Mój typ 3:1

Zablokowany