Serie A (8): JUVENTUS 1-1 Fiorentina
- olom23
- Juventino
Powinniście dostać po kartkach za łamanie regulaminu ! Nie wiem co robili Moderatorzy przed meczem że zapomnieli zamknąć tematu. Przez to teraz piszą na forum

No tak świetnie się bawiłem

No tak świetnie się bawiłem
Ostatnio zmieniony 17 października 2009, 19:04 przez olom23, łącznie zmieniany 2 razy.

- Qulson
- Juventino
krew mnie zalewa jak widze taka gre. juve gra bez pomocy za to z 7obroncow + diego + 2 niekreatywnych, niekonczacych akcji napadziorow, do ktorych leca wysokie pilki od obroncow...
po prostu sciska mnie jak to widze...

- Vojtimar
- Juventino
Mi cięło mecz i sie załadować nie chce super. Nie byłoby takiej sytuacji gdyby Canal + poszedł po rozum do głowy i puścił ten mecz. Co oni nie mogą 3 spotkań transmitować? Nie obchodzi mnie to, to jest skandal, taki mecz i olewka. Ale pewnie lepiej pokazywać jakieś wywiady czy 1 na 1 bo to teraz leci.
Z Juve na dobre i złe!
- olom23
- Juventino
To nie oglądaj każe Ci ktos?Qulson pisze:krew mnie zalewa jak widze taka gre. juve gra bez pomocy za to z 7obroncow + diego + 2 niekreatywnych, niekonczacych akcji napadziorow, do ktorych leca wysokie pilki od obroncow...![]()
![]()
![]()
A w ogole to fiorentina ciągle atakuje stwarza sobie sytuacje. Pomocnicy konstruuja kolejne akcje . Boczni obrońcy właczają sie do prawie każdej akcji... (ironia) Hmmmm a może się mylę może chodzi o Juventus TAK!
Kolego zobacz ile akcji miała fiorentina a ile My

To My dominujemy To My powinniśmy wygrywać

- Jardel
- Juventino
podpisuje się....jeden napastnik typu Ruud van Nistelrooy i może zaczniemy wygrywać, bo jak na razie to mamy szczescie ze nie dostajemy od Violi
Kto wygrał Inter, czy Milan? Pyta kibic iNTERU kibica mILANU.
- Było 0:0.
- A do przerwy?-niestety ewolucja ominęła szerokim kręgiem naszych "przyjaciół" z Mediolanu...
- Było 0:0.
- A do przerwy?-niestety ewolucja ominęła szerokim kręgiem naszych "przyjaciół" z Mediolanu...
- Gość
ja patrze na bet365 tam jest w miare dużesushi pisze:Macie jakiś link do meczu ?

No trzeba przyznać że gra juve z sissoko wygląda dużo lepiej !!!
- Corcky
- Juventino
Denerwuje mnie gra długimi piłkami. Dla Diego skończyła się taryfa ulgowa, tymczasem nie widzę by był w tej bardzo dobrej formie, jak zapowiadał
Momo słabo, ale po kontuzji to zrozumiałe. Pewnie go ktoś w drugiej połówce zmieni.
Cieszy, że podnieśliśmy się po stracie gola.
PS. Iaquinta przy bramce próbował strzelać :lol:

Momo słabo, ale po kontuzji to zrozumiałe. Pewnie go ktoś w drugiej połówce zmieni.
Cieszy, że podnieśliśmy się po stracie gola.
PS. Iaquinta przy bramce próbował strzelać :lol:

Ostatnio zmieniony 17 października 2009, 18:56 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Alessandro Del Piero ole!
- maydayxxx
- Juventino
- FelekJUVE
- Juventino
1. Co u nas robi taki obronca jak Grygera!! Ja nie wiem nic chlopak nie robi nic! Vargas wchodzi jak chce. Grosso w obronie juz lepiej ale te wrzutki ugh!! Czemu my nie mozemy miec takiego Vargasa tylko meczymy sie z sierotami typu Grygera!
2. Ktos widzial porozumienie miedzy Amaurim a Iaquintą?? Bo chyba gdzies wyszlo! Chlopaki nic nie kminia wchodza sobie w droge! Samoluby jak nie wiem! Dobrze ze Iaqowi pilka nie weszla i dzieki temu asyste zanotował i w koncu Amauri strzelil!
3. In + Poulsen! Co mu sie dzis stalo?? Jeden z lepszych naszych zawodnikow w pierwszej polowie
Powinnismy strzelic juz z 3 bramki ale ale nasi napastnicy sie poprostu nie rozumieja!
2. Ktos widzial porozumienie miedzy Amaurim a Iaquintą?? Bo chyba gdzies wyszlo! Chlopaki nic nie kminia wchodza sobie w droge! Samoluby jak nie wiem! Dobrze ze Iaqowi pilka nie weszla i dzieki temu asyste zanotował i w koncu Amauri strzelil!
3. In + Poulsen! Co mu sie dzis stalo?? Jeden z lepszych naszych zawodnikow w pierwszej polowie

Powinnismy strzelic juz z 3 bramki ale ale nasi napastnicy sie poprostu nie rozumieja!
- Nolik
- Juventino
po stracie bramki ładnie przycisnęliśmy .... tylko czemu nie możemy grac tak cały czas ? Pomoc gra dobrze, Momo wprowadził nową jakośc, gra swietnie, sprinter też nieźle sobie pyka. Zdenek nie wie dzisiaj gdzie jest w ogole ..... zmienic go czym prędzej bo non stop prawą stroną idą ataki.... Grosso też słabawo .... Ogolnie meczyk fajny, zapowiada się ciekawa 2 połowa 

Forza BIANCONERI !!
- Qulson
- Juventino
To nie oglądaj każe Ci ktos?
A w ogole to fiorentina ciągle atakuje stwarza sobie sytuacje. Pomocnicy konstruuja kolejne akcje . Boczni obrońcy właczają sie do prawie każdej akcji... (ironia) Hmmmm a może się mylę może chodzi o Juventus TAK!
kaze Ci ktos? inteligente bardzo...
i chyba ogladasz jakis inny mecz juve, moze z przed 5lat?
kaze Ci ktos? inteligente bardzo...
i chyba ogladasz jakis inny mecz juve, moze z przed 5lat?
- Donnie
- Juventino
Ja bym powiedzial, że Diego gra calkiem dobrze, pierwsze 20 min bardzo aktywny, później trochę mniej, no ale Vila trochę przycisnęle.
Tyle akcji co bylo... Powinniśmy mieć już ze trzy gole na koncie, a nie jeden. Przy okazji, to cieszy, że Amauri się odblokowal, pytanie czy Iaquinta podawal, czy się zwyczajnie machnąl :-D
Poulsen
I nie chodzi mi tylko o bramkę.
Liczę że strzelimy jeszcze ze dwie bramki, trzeba tylko grać tak, jak pierwsze 25 min. Tylko nie pozwolić Violi dojść do glosu, tak jak to mialo miejsce przy bramce :-D
Mój typ 3:1
Tyle akcji co bylo... Powinniśmy mieć już ze trzy gole na koncie, a nie jeden. Przy okazji, to cieszy, że Amauri się odblokowal, pytanie czy Iaquinta podawal, czy się zwyczajnie machnąl :-D
Poulsen

Liczę że strzelimy jeszcze ze dwie bramki, trzeba tylko grać tak, jak pierwsze 25 min. Tylko nie pozwolić Violi dojść do glosu, tak jak to mialo miejsce przy bramce :-D
Mój typ 3:1