LEGIA : WISŁA - hit sezonu?
- BianconeriFan
- Juventino
Już nie 4:0.... 4:1... Brożek...kouba pisze:zdaje sie ze musze oddać honor Legii, bo rozważałem nad wygraną Legii, ale nie 4-0 :!: to klęskaMarcin-IRONEK pisze:hjahahhahahhahah. 3-0 no i co gdzie ta wasza wisła?????????

- Ironek
- Juventino
spox, ale 4-1 to też ql wynik. hahaBianconeriFan pisze:Już nie 4:0.... 4:1... Brożek...kouba pisze:zdaje sie ze musze oddać honor Legii, bo rozważałem nad wygraną Legii, ale nie 4-0 :!: to klęskaMarcin-IRONEK pisze:hjahahhahahhahah. 3-0 no i co gdzie ta wasza wisła?????????![]()
![]()
![]()
![]()
- Ironek
- Juventino
No dobra nie fuksem. Ładna akcja brożków, ale to i tak nie ziemia faktu, że LEGIA wygrała 4-1.kouba pisze:widziałeś bramkeMarcin-IRONEK pisze:4-1 i koniec z wisłą. nawet fuksem bramkę strzelili

i kto jest lepszy?????????/

- BianconeriFan
- Juventino
KONIEC MECZU
LEGIA 4:1 WISŁA
bramki:
dla Legii - 52'Vukovic; 53'Svitlica; 75'Magiera; 80'Surma
dla Wisły - 85'P.Brożek
widzów - 13000 - pełny stadion
TEGO chyba nikt się nie spodziewał... Legia zmiotła Wisłę... nawet najwięksi optymiści nie uwierzyli by w to przed meczem... czyli LEGIA się jeszcze nie wypalila... oby tak dalej... Brawo, LEGIONIŚCI...
bramki:
dla Wisły - 85'P.Brożek
TEGO chyba nikt się nie spodziewał... Legia zmiotła Wisłę... nawet najwięksi optymiści nie uwierzyli by w to przed meczem... czyli LEGIA się jeszcze nie wypalila... oby tak dalej... Brawo, LEGIONIŚCI...
- kouba
- Qualità Juventino
no ........Legia, trzeba przyznać, troche zawiodłem sie na Wiśle, myślałem że troche lepiej zagrają :!: a na drugi raz nie pisz że fuksem strzelili ,bo to była na serio ładna akcja "braterska"Marcin-IRONEK pisze:No dobra nie fuksem. Ładna akcja brożków, ale to i tak nie ziemia faktu, że LEGIA wygrała 4-1.kouba pisze:widziałeś bramkeMarcin-IRONEK pisze:4-1 i koniec z wisłą. nawet fuksem bramkę strzelili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i kto jest lepszy?????????/

- juve21
- Juventino
Cudowny wynik, w snach nie wyobrażąłem sobie że tak zmieciemy tych pacanów z Krakowa. Gratulacje dla Legii ,oby tak dalej. To był futbol ,jaki rzadko się widuje w polskiej ekstraklasie. Pokazaliśmy krakusom ich miejsce w szeregu
:D

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- juveluck
- Juventino
Wow jestem zaskoczony. gratuluje legionista. Ale walka i mistrzostwo ejszce dluga wiec nic nie wiadomo do konca. Kazdej druzynie przytrafi sie kryzys predzej czy pozniejBianconeriFan pisze:KONIEC MECZU
bramki:
dla Wisły - 85'P.Brożek

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- RUDI
- Juventino
w zyciu nie spodziewalem sie takeigo wyniku
Teraz to ten nasz futbol juz totalnie siegnal dna ( bez urazu dla Legii -gratuluje sukcesu, ale chodzi mi o to ze kolejna druzyna jak Wisla zostala rozmieniona na drobne ) 

FORZA JUVE