WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
...ale tych z "Polsat Futbol", już znacznie mniej.
To ustalmy punkt zaczepienia i będziemy improwizować. Oby tylko było Nas kilku, bo musimy mieć jakąś siłę przebicia.
<śledzirozwójsytuacji>
To ustalmy punkt zaczepienia i będziemy improwizować. Oby tylko było Nas kilku, bo musimy mieć jakąś siłę przebicia.
<śledzirozwójsytuacji>
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Sorry chłopaki za nieobecność ale emm... po kilku kieliszkach jakby zmieniły mi się priorytety na wieczór.
Swoją drogą, mam nadzieję, że przynajmniej drużyna się zebrała pozytywna i łatwiej było Wam w takim składzie przeżyć ten felerny wieczór.
Swoją drogą, mam nadzieję, że przynajmniej drużyna się zebrała pozytywna i łatwiej było Wam w takim składzie przeżyć ten felerny wieczór.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- nigeroo
- Juventino
Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym mieszkańcem Wrocławia i szczerze mówiąc póki co słabo znam jakieś ciekawe miejsca jeśli chodzi o możliwość obejrzenia meczu naszego wspaniałego teamu:P chciałbym się wybrać gdzieś na Fiorentinę ale nawet nie bardzo wiem w jakim klubie ten mecz może być pokazywany
jaki klub polecacie?? z góry dzięki za odpowiedź 

- AmericanPsycho
- Juventino
Hmm... zatem widzimy się prawdopodobnie dopiero na Napoli.
- Lord_Chaos
- Juventino
Gdzie mozna obejzec LM Dzisiaj, jaki pub i adres?
- Filip
A te z tego co wiem są a raczej na pewno będą w Klubie 13 (Ruska 51 - Pasaż Nepolda) 
Ale fakt, jutrzejszego meczu Juve nie puszczają...

Ale fakt, jutrzejszego meczu Juve nie puszczają...
- Lord_Chaos
- Juventino
Dokladnie chodzi mi o dzisiejszy dzien, jakikolwiek mecz lm zeby mozna bylo zobaczyc. W 13 maja nsport a gdzie jeszcze jakies pomysly?
----------
dzieki za info odnośnie 13, czyli dzisiejszy wieczor spędzam tam pozdro.
----------
dzieki za info odnośnie 13, czyli dzisiejszy wieczor spędzam tam pozdro.
- Brendol
- Juventino
Jak nie?? Na Bogusławskiego jest Pub 55, gość ma NSport i dużą plazmę. Ale najlepiej w Sport Barze 24 h, gdzie byliśmy na Bordeux. Jak będziemy około 20, to Nam powinni puścić.
The real gentelman never leaves his Old Lady. Forza Juve!