co to ma byc ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Artur

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2003, 19:06

Bo to był jakiś fan Milanun ( a mowiono że wygineli 65 mln lat temu :) ) wszyscy wiemy że najllepszy JUVE jest

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 20:41

Sergi pisze:Dzieje sie tak dlatego, ponieważ Juventus jest drużyną dużo mniej medialną, jak na tak potężny klub. Nie dokonuje spektakularnych transferów. Nawet w tym sezonie transfery są mało ciekawe od strony medialnej: Appiah, Legrottaglie mogą nawet grać w każdym meczu dobrze lub bardzo dobrze, ale nie przysporzy im to raczej popularności poza kibicami Juventusu..
Tak jakoś się dzieje, że najważniejsze są kluby angielskie i Real Madryt (zawsze znajdzie się Hirek Wrona albo miłośnik talentu Zidane'a lub Raula), potem pewnie AC Milan, który na obecny czas wciąż najlepiej kojarzony jest z holenderskim tercetem.

Kurde tylko nie mowcie mi o Hirku wronie bo jak go slusze to mi sie zygac chce jak on sie podnieca jezus jak bym bo widzial na ulicy to bym go zap...

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 22:36

Juve nie potrzebuje nowych "gwiazd". Oni mają już gwiazdy ale widzialne tylko dla fanów Juve i nielicznych kibiców innych drużyn.

Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 20:28

takkkkk i ostatnio w piłce nożnej, Juve było 6 w tabeli do scudetto...gazeta na poziomie.... :evil:

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 20:34

Villya pisze:takkkkk i ostatnio w piłce nożnej, Juve było 6 w tabeli do scudetto...gazeta na poziomie.... :evil:
A mozesz mi powiedziec kto byl przed?? Bo mam ochote sie posmiac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Mysle ze faworytem jest Siena, Udinese i Chievo :lol: :lol: :lol: :lol:

srali muszki będzie wiosna
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 20:53

do tej perfekcji jeszcze nie doszli ale mało im brakuje.... :twisted: :twisted: Juve było zaraz przed Udinese, które ma 3 punkty.....aa i z tabeli wyszło, że Parma , która ma 4 punkty też jest lepsza od Juve.....Bosh co za ............ :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ps. co najlepsze napisali jeszcze artujuł o Appiahu, no i oczywiście zasłużenie (jak dla mie ) chwalą go.....ale końcowa linijka też mnie lekko...hmmmmmm
"wydaje się , że po Davidsie nikt w Turynie nie będzie płakał"
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
cool gazeta nie ma co :wink:

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2003, 12:43

Juve to silna drużyna i oni nie muszą skupiać się tylko na jednych rozgrywkach tak jak milan

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 23:14

profanuja jak zwykle. zreszta zauwazylam ze w gazetach zwykle chwala milan a juve raczej niezbyt czesto. moze mi sie wydaje ale ..... w sumie i tak juventus jest o niebo lepszy i kazdy powinien o tym wiedziec :-D

Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 23:49

PO prostu milan jest lewy oni wogule nie wala sieria a bo i tak w lidze mistrzow za dobrze nie idzie.juve w tym sezonie wygra wszystko jak nie to skocze z mostu.

super puchar włoch+
seria a
liga mistrzow
puchar wloch
puchat interkontynentalny
super puchar europy

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
ODPOWIEDZ