Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- tabo89
- Juventino
sprawa wygląda następująco:
potrzebuje numer 19 magazynu Silesia Airport a dokładniej artykuł pt. "Drugie oczy pilota"

miałem kiedyś ten numer lecz niestety nie mogę go znaleźć, podejrzewam, że poszedł do kosza (oczywiście tego z napisem papier
) a teraz jest mi potrzebny
jak na złość na stronie są do pobrania wszystkie numery, a z niewyjaśnionych przyczyn numeru 19 nie da się ściągnąc
więc jeśli ktoś kolekcjonuje magazyn lub po prostu ma akurat ten numer to będę wdzięczny za skan czy też zdjęcie
potrzebuje numer 19 magazynu Silesia Airport a dokładniej artykuł pt. "Drugie oczy pilota"

miałem kiedyś ten numer lecz niestety nie mogę go znaleźć, podejrzewam, że poszedł do kosza (oczywiście tego z napisem papier

jak na złość na stronie są do pobrania wszystkie numery, a z niewyjaśnionych przyczyn numeru 19 nie da się ściągnąc
więc jeśli ktoś kolekcjonuje magazyn lub po prostu ma akurat ten numer to będę wdzięczny za skan czy też zdjęcie
- maciek_11
- Juventino
O ile dobrze wiem to potrzeba 7 zawodników.figc1898 pisze:Czy ktoś wie po ilu czerwonych kartkach dla jednej drużyny sędzia może zakończyć mecz i przyznać walkower dla przeciwnikówProsiłbym o linka z takim zdaniem w regulaminie. Na stronie PZPN-u nic o tym nie pisze. Może ktoś posiada taką wiedzę jak to jest w przepisach FIFA czy UEFA
http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... gameen.pdf
Strona 17
Players
A match is played by two teams, each consisting of not more than eleven
players, one of whom is the goalkeeper. A match may not start if either team
consists of fewer than seven players.
- pan Zambrotta
- Juventino
Szukam nazwy bajki, która kiedyś leciała w "bajkowym kinie" na tvnie
Bajka ta była o takim wielkim murzynie, co woził się wraz ze swoją bandą nygasów-przydupasów. Był też taki starszy facet, ale nie animowany ( być może to był Bill Cosby nawet, albo podobny facet do niego), który jak na prawdziwego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> przystało miał swoją dziuplę, do której składował jakiś nielegalny szwindel. Zawsze przed każdym odcinkiem zapowiadał on bajkę.
No i cała banda Afroamerykanów miała różne przygody, np. raz budowali tor wyścigowy na wysypisku, innym razem ratowali kotka co się błąkał po mieście. Fajna bajka, polecam

Bajka ta była o takim wielkim murzynie, co woził się wraz ze swoją bandą nygasów-przydupasów. Był też taki starszy facet, ale nie animowany ( być może to był Bill Cosby nawet, albo podobny facet do niego), który jak na prawdziwego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> przystało miał swoją dziuplę, do której składował jakiś nielegalny szwindel. Zawsze przed każdym odcinkiem zapowiadał on bajkę.
No i cała banda Afroamerykanów miała różne przygody, np. raz budowali tor wyścigowy na wysypisku, innym razem ratowali kotka co się błąkał po mieście. Fajna bajka, polecam

no pewnie, że tak! pozdrawiam serdecznie mówiąc: "hey hey hey"C-Bart pisze:To pewnie "Fat Albert and The Cosby Kids"

Ostatnio zmieniony 12 października 2009, 19:17 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek_11
- Juventino
Mam pytanie dotyczace gry FIFA 10 na PSP. Otoz sciagnolem ostatnio ta gre i wgrywam na psp w formacie .iso i przy uruchamianiu gry wyskakuje mi blad. Mam softa 3.71 M33-2 wiec to zapewne dlatego. Poniewaz jestem zielony w tych sprawach to mam moze glupie pytanie: czy istnieje mozliwosc wgrania nowszego softa, tak, aby ta gra mi poszla??
- PaulCone
- Juventino
istnieje, ale skoro jesteś "zielony" w tych sprawach, lepiej powierzyć to komuś innemu. na allegro znajdziesz na pewno pomocną dłoń :-Dmaciek_11 pisze:Mam pytanie dotyczace gry FIFA 10 na PSP. Otoz sciagnolem ostatnio ta gre i wgrywam na psp w formacie .iso i przy uruchamianiu gry wyskakuje mi blad. Mam softa 3.71 M33-2 wiec to zapewne dlatego. Poniewaz jestem zielony w tych sprawach to mam moze glupie pytanie: czy istnieje mozliwosc wgrania nowszego softa, tak, aby ta gra mi poszla??
- Lypsky
- Juventino
Ważna sprawa: poszukuję loga drughi oraz zdjęcia Jokera z tych koszulek, w dużej rozdzielczości i dobrej jakości:
1. http://photos04.allegroimg.pl/photos/or ... /800023902
2. http://bilder1.eazyauction.de/wof/artik ... /11806.jpg
W zamian za pomoc oferuję noc z piękną dziewczyną z Bułgarii lub Ukrainy, do wyboru!
1. http://photos04.allegroimg.pl/photos/or ... /800023902
2. http://bilder1.eazyauction.de/wof/artik ... /11806.jpg
W zamian za pomoc oferuję noc z piękną dziewczyną z Bułgarii lub Ukrainy, do wyboru!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mb_1897
- Juventino
Poszukuję książek:
A. Ostrowski Dziennikarstwo sportowe Wrocław 2003
A. Phil Dziennikarstwo sportowe Kraków 2009
Ożdżyński, polskie słownictwo sportowe Wrocław
jeśli ktoś posiada takową i jest z okolic Wrocławia i ewentualnie mógłby pożyczyć lub sprzedać to ja bardzo chętnie!
A. Ostrowski Dziennikarstwo sportowe Wrocław 2003
A. Phil Dziennikarstwo sportowe Kraków 2009
Ożdżyński, polskie słownictwo sportowe Wrocław
jeśli ktoś posiada takową i jest z okolic Wrocławia i ewentualnie mógłby pożyczyć lub sprzedać to ja bardzo chętnie!
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Potrzebuję kilku zdjęć w wyższej rozdzielczości (powyżej 1600 x 1200). Wiem, że jest galeria na JuvePoland, ale nie mam aktualnie możliwości pobrania wszystkich zdjęć, aby coś wybrać.
Potrzebuję zdjęć: Sissoko, Melo, Diego, Caceresa, Grosso, Poulsena. Wszystkie oczywiście w koszulkach Juventusu. Mogą być także wraz z innymi zawodnikami.
Forza Juve!
Edit.
Potrzebuję zdjęć: Sissoko, Melo, Diego, Caceresa, Grosso, Poulsena. Wszystkie oczywiście w koszulkach Juventusu. Mogą być także wraz z innymi zawodnikami.
Forza Juve!
Edit.
Dziękitabo89 pisze:za moment Ci wrzucę, może coś z tego wybierzesz
(...)
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2009, 19:51 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
za moment Ci wrzucę, może coś z tego wybierzesz
http://tabo89.fotosik.pl/albumy/706910.html

sam poszukuje Grosso w pasiaku w dobrej rozdzielczości więc jakbyś coś miał to daj znać
http://tabo89.fotosik.pl/albumy/706910.html

sam poszukuje Grosso w pasiaku w dobrej rozdzielczości więc jakbyś coś miał to daj znać
- Gość
mam problem ponieważ za każdym razem gody loguje sie na komputerze wchodze na juvepoland to musze sie logować i ustawiać swoją skórke !?!?!?!? przy logowaniu zawsze daje autologowanie i zawsze pamietaj dla tej strony co mam z tym zrobić ??
- białas
- Juventino
reklama banku "city handlowy", gdzie pokazany jest domek i migające lamki choinkowe w rytm jakiegoś kawałka. o i ten kawałek mi właśnie chodzi. kojarzy ktoś co to jest?
EDIT: dziękowac bardzo
EDIT: dziękowac bardzo

Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2009, 23:59 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
- oliver
- Juventino
Sezon się skończył.tabo89 pisze:drugi post pod rząd ale inaczej by nikt nie zauważył
nie orientujecie się dlaczego dziś nie ma Szymona Majewskiego:płaczę:
Kuba Władysław Wojewódzki jest jutro, ale chyba powtórka. 39,5, Mam talent czy inne Tańce z gwiazdami też się pokończyły w tym roku. Święta idą.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti