Serie A (7) Palermo 2-0 Juventus
- Odyn
- Juventino
Z wielkiego Juve zostala juz chyba tylko nazwa i koszulki tylko tym jestesmy na ta chwile w stanie postraszyc przeciwnikow. Smieja sie z Milanu tylko ze w ich przypadku to nie maja czym grac a my w sumie zawodnikow posiadamy ale polowa juz troche zwietrzala i dopoki takie zespolu pokroju Palermo (boze nie wierze) beda w stanie zdominowac Juve nawet w okrojonym stanie to nie mamy czego szukac w Europie no moze w lidze to wystarczy bo ona zeszmacila sie konkretnie niestety!! Przykro sie oglada takie mecze i przykro sie robi piszac takie rzeczy!!! Do zobaczenia przy weselszej okazji!!
- Monte Cristo
- Juventino
Najgorszy mecz Juve od dawna. Takich zmian to ja juz chyba nie widzialem od czasow "De Ceglie za Alexa". Gdzie Giovinco?! De Ceglie za Diego, co to wogole byla za zmiana? Rozumiem ze Diego nie gral jakiegos szalu, ale wiemy ze gracz jak on moze jednym zagraniem zadecydowac o losach meczu. Ale coz Ciro wie lepiej.
Gralismy po prostu okropnie.
Uwielbiam Ciro. Ale nie chce zeby za pare miesiecy taki symbol Juve byl jechany przez ludzi tak jak Ranieri. Ferrara, blagam cie, popraw gre, a zwlaszcza zmiany.
"Spoko, to tylko poczatek sezonu! Inter niedlugo straci punkty!"
Kiedys pisalem o wiare w druzyne. Ta wiara to jedyne co podtrzymuje mnie na duchu od 3 lat. Mam nadzieje ze jeszcze kiedys zobacze tarcze z wloskimi barwami na koszulce Juve.
Gralismy po prostu okropnie.
Uwielbiam Ciro. Ale nie chce zeby za pare miesiecy taki symbol Juve byl jechany przez ludzi tak jak Ranieri. Ferrara, blagam cie, popraw gre, a zwlaszcza zmiany.
"Spoko, to tylko poczatek sezonu! Inter niedlugo straci punkty!"
Kiedys pisalem o wiare w druzyne. Ta wiara to jedyne co podtrzymuje mnie na duchu od 3 lat. Mam nadzieje ze jeszcze kiedys zobacze tarcze z wloskimi barwami na koszulce Juve.
- LordJuve
- Juventino
Chodziło mi o zawodników, starą gwardię, np. tych:pan Zambrotta pisze:mam prośbę - możesz pisać tylko i wyłącznie za siebie? Nie za bardzo chcę się identyfikować z gościem prezentującym takie podejście, podobnie jak i inni z tego forum.LordJuve pisze:Nasza wiara już się niestety wykruszyła.
Lordzie :C
a żeby nie było offtopu - dzisiaj było widać efekty grania w ciuciubabkę na treningach przedsezonowych :lol:

Spójrzcie chłopaki, czujecie różnice, co? Czujecie...
- MaNieK_JuVe
- Juventino
LordJuve pisze:Chodziło mi o zawodników, starą gwardię, np. tych:pan Zambrotta pisze:mam prośbę - możesz pisać tylko i wyłącznie za siebie? Nie za bardzo chcę się identyfikować z gościem prezentującym takie podejście, podobnie jak i inni z tego forum.LordJuve pisze:Nasza wiara już się niestety wykruszyła.
Lordzie :C
a żeby nie było offtopu - dzisiaj było widać efekty grania w ciuciubabkę na treningach przedsezonowych :lol:
Spójrzcie chłopaki, czujecie różnice, co? Czujecie...
Tylko lzy sie do oczu cisna... bylo pieknie a jest... tu kazdy mozesobie dopisac.
Heh wydawalo mi sie ze za Capello dobrze nie bylo, w takim razie jak jest teraz

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- piotrinho1234...
- Juventino
Kiedyś piłkarze JUVE gryźli trawę bo wiedzieli jaką odpowiedizalnośą jest gra dla Starej Damy teraz wszyscy chcą sobie zarobić i grać indywidualnie by splendor spływał na pojedyńcze jednostki a nie na klub.
Kto będzie sterował JUVE gdy odejdzie Alex i Gigi?Ferrara wie o co chodzi ale nie potrafi odnaleźć się w roli trenera tak wielkiego klubu.Może indywidualności nam nie brakuje ale osobowości tak wystarczy porównać takiego Davidsa do Poulsena ba do każdego naszego pomocnika i zobaczymy różnice.
Kto będzie sterował JUVE gdy odejdzie Alex i Gigi?Ferrara wie o co chodzi ale nie potrafi odnaleźć się w roli trenera tak wielkiego klubu.Może indywidualności nam nie brakuje ale osobowości tak wystarczy porównać takiego Davidsa do Poulsena ba do każdego naszego pomocnika i zobaczymy różnice.
- Vincitore
- Juventino
Wygrywamy i przegrywamy w Palermo co dwa sezony, dlatego nie martwta się, w przyszłym sezonie wygramy :lol:.
Poza tym to nie mogę już patrzeć jak byle ogórki (nie mówię konkretnie o Palermo), po tym jak urywają nam punkty spuszczają się jakby mistrzostwo świata wygrały, szlak jasny mnie wtedy trafia.
Przed meczem śmichy chichy, banany na ryjach, a po meczu schodzimy z podkulonymi ogonami, tak było z Bolonią, tak było i dziś.
Kjear (20 l.), Pastore (20 l.), Cavani (22 l.) mimo młodego wieku prezentują się już naprawdę okazale, może warto by zainteresować się którymś z nich?
Poza tym to nie mogę już patrzeć jak byle ogórki (nie mówię konkretnie o Palermo), po tym jak urywają nam punkty spuszczają się jakby mistrzostwo świata wygrały, szlak jasny mnie wtedy trafia.
Przed meczem śmichy chichy, banany na ryjach, a po meczu schodzimy z podkulonymi ogonami, tak było z Bolonią, tak było i dziś.
Kjear (20 l.), Pastore (20 l.), Cavani (22 l.) mimo młodego wieku prezentują się już naprawdę okazale, może warto by zainteresować się którymś z nich?
Ostatnio zmieniony 04 października 2009, 23:55 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jack
- Juventino
MaNieK_JuVe pisze:
Tylko lzy sie do oczu cisna... bylo pieknie a jest... tu kazdy mozesobie dopisac.
Heh wydawalo mi sie ze za Capello dobrze nie bylo, w takim razie jak jest teraz???
Chcesz chusteczki?
A jesli za Capello dobrze nie było to [*] dla ciebie.Pomimo ze nie lubie zniczy.
Nie? :doh:binio pisze:Lippi, Capello, ok dobrzy są ale czy Juve za ich czasów grał ładną piłę? Nie.
Ostatnio zmieniony 04 października 2009, 23:59 przez Jack, łącznie zmieniany 1 raz.
- binio
- Juventino
A ja sądzę że być moze nowy styl gry w Juve jest problemem. Cała paka musi się przestawić. Przez to nie grają jak trzeba, gubią się.
Pamiętam przedsezowe wypowiedzi Ciro, że będziemy grać bardziej pressingiem, przetrzymywać piłkę, kąsać przeciwników a gramy właściwie z kontry, próbując szybko rozegrać piłkę.
Czasu na układanie drużyny nie ma więc Ciro musi szybko reagować bo sie sezon rozkręca.
Mimo wszystko myślę że włoska piłka potrzebuje takich trenerów jak Ciro, myślących o bardziej ofensywnej grze, bo już dawno się nie mówi o włoskich klubach że grają ofensywnie. Przynajmniej Ciro zapowiadał taką grę. Lippi, Capello, ok dobrzy są ale czy Juve za ich czasów grał ładną piłę? Nie.
Ciro, liczę na Ciebie !
Pamiętam przedsezowe wypowiedzi Ciro, że będziemy grać bardziej pressingiem, przetrzymywać piłkę, kąsać przeciwników a gramy właściwie z kontry, próbując szybko rozegrać piłkę.
Czasu na układanie drużyny nie ma więc Ciro musi szybko reagować bo sie sezon rozkręca.
Mimo wszystko myślę że włoska piłka potrzebuje takich trenerów jak Ciro, myślących o bardziej ofensywnej grze, bo już dawno się nie mówi o włoskich klubach że grają ofensywnie. Przynajmniej Ciro zapowiadał taką grę. Lippi, Capello, ok dobrzy są ale czy Juve za ich czasów grał ładną piłę? Nie.
Ciro, liczę na Ciebie !
- pan Zambrotta
- Juventino
Ludzie litości. Mówiąc, że z Juventusu pozostał szyld, tylko dajecie o sobie niezłe świadectwo. Naprawdę tak słabo ceniliście dotychczas swój klub, by po jednym meczu budować zbiorową mogiłę? Po pierwszej porażce w sezonie stawiacie na swoim ukochanym zespole krzyżyk, niczym relegacja do Serie B. Jesteśmy w dołku, ale to nic jeszcze nie przekreśla. Nadal jesteśmy w czubie tabeli, rok temu podczas kryzysu pałętaliśmy się w okolicach dzisiejszego Milanu. Tyle kolejek jest przed nami, a wy już psioczycie że się z tego nie wywiniemy. Ferrara się potknął, a wy zamiast wierzyć i wspierać, jeszcze go kopiecie płacząc, że nie żyje.
Wiara, wiara, wiara. Za tydzień jedziemy Violę, koniec kropka :snooty: .
Ostatnio zmieniony 05 października 2009, 00:07 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
przegrana to nie jest najgorsze co sie stalo przez ostatni okres. najgorsze jest to ze Juventus stracil swoj charakter... przeciez my sie wszystkim kojarzylismy z walki, nie ustepnosci i gryzenia trawy gdzie to jest? do naszej druzyny przyszly "wielkie gwiazdy" i gramy tak jakbysmy byli Realem. Obrona w ataku, pomoc podaje do wielkich gwiazd Diego + Camora a noz cos im sie uda wymyslic albo minac 3 i strzelic gola ewentualnie wystawic pilke na lini bramkowej Amauriemu. naprawde liczylem ze wroci Alex i opierniczy niektorych i zacznie sie cos dziac. przeciez nie widac zadnej strategii w naszej grze. Gramy ze "slabiakami" a oni graja tak jak mysmy powinni a my jak oni.
:puck: jako druzyna nie istniejemy
:puck: nie umiemy grac pressingiem
:puck: w ogole nie gryza trawy
:puck: slaba obrona
:puck: cala wielka strategia Ciro to granie na bocznych obroncow i odkrywanie sie tym czasami jednak gramy wszystko na Diego albo Camora ewentualnie nie masz co zrobic? kopnij do przodu!
:puck: narzekalismy na Ranieriego ale jaki on mial pierwszy sezon?
:puck: jako druzyna nie istniejemy
:puck: nie umiemy grac pressingiem
:puck: w ogole nie gryza trawy
:puck: slaba obrona
:puck: cala wielka strategia Ciro to granie na bocznych obroncow i odkrywanie sie tym czasami jednak gramy wszystko na Diego albo Camora ewentualnie nie masz co zrobic? kopnij do przodu!
:puck: narzekalismy na Ranieriego ale jaki on mial pierwszy sezon?
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- binio
- Juventino
Amen,pan Zambrotta pisze:Ludzie litości. Mówiąc, że z Juventusu pozostał tylko szyld, tylko dajecie o sobie niezłe świadectwo. Naprawdę tak słabo ceniliście dotychczas swój klub, by po jednym meczu budować zbiorową mogiłę? Po pierwszej porażce w sezonie stawiacie na swoim ukochanym zespole krzyżyk, niczym relegacja do Serie B. Jesteśmy w dołku, ale to nic jeszcze nie przekreśla. Nadal jesteśmy w czubie tabeli, rok temu podczas kryzysu pałętaliśmy się w okolicach dzisiejszego Milanu. Tyle kolejek jest przed nami, a wy już psioczycie że się z tego nie wywiniemy. Ferrara się potknął, a wy zamiast wierzyć, jeszcze go kopiecie płacząc, że nie żyje.
Jak już pisałem, piłkarzom brakuje zgrania, motają się, umiejętności mają więc potrzeba trochę czasu. Dobrze ze jest teraz 2 tyg. przerwy.
- LordJuve
- Juventino
Patriota od siedmiu boleści. Z taczkami do Turynu i wywieźć dziadów! Przewrót! Chłopy! Walczy o swoje!pan Zambrotta pisze:Ludzie litości. Mówiąc, że z Juventusu pozostał szyld, tylko dajecie o sobie niezłe świadectwo. Naprawdę tak słabo ceniliście dotychczas swój klub, by po jednym meczu budować zbiorową mogiłę? Po pierwszej porażce w sezonie stawiacie na swoim ukochanym zespole krzyżyk, niczym relegacja do Serie B. Jesteśmy w dołku, ale to nic jeszcze nie przekreśla. Nadal jesteśmy w czubie tabeli, rok temu podczas kryzysu pałętaliśmy się w okolicach dzisiejszego Milanu. Tyle kolejek jest przed nami, a wy już psioczycie że się z tego nie wywiniemy. Ferrara się potknął, a wy zamiast wierzyć i wspierać, jeszcze go kopiecie płacząc, że nie żyje.
Zobaczymy co powiesz, jak znów będziemy mieć sezon w plecy. W sumie, ciebie zadowoli chyba wyjście z grupy i 2-3 miejsce w lidze.
Ok, poczekajmy. Osądy dopiero po zakończeniu sezonu. Prawda?
- yamakasi
- Juventino
i nie bedą miec zgrania dopóki Ciro stosuje taką rotacje i przesladują nas kontuzje... w takim Palermo trzon drużyny od kilku sezonów jest niezmienny a u nas przychodzi Diego ale sam nie wygra (tym bardziej w 60 minut) bo Ciro sie zawziął ze bedzie go oszczedzał i juz... i z Del Piero go nie wystawił ani razu do tej pory... nigdy nie sprawdził tego rozwiązania jakby czekał z tym na finał Ligi Mistrzów w którym na 100 % nie zagramy
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- binio
- Juventino
Właśnie takim gadaniem wywiera się presje na trenerach, ale w tym nagatywnym sensie. We Włoszech za często się zmienia trenerów, bo kibice cisną.LordJuve pisze:Patriota od siedmiu boleści. Z taczkami do Turynu i wywieźć dziadów! Przewrót! Chłopy! Walczy o swoje!pan Zambrotta pisze:Ludzie litości. Mówiąc, że z Juventusu pozostał szyld, tylko dajecie o sobie niezłe świadectwo. Naprawdę tak słabo ceniliście dotychczas swój klub, by po jednym meczu budować zbiorową mogiłę? Po pierwszej porażce w sezonie stawiacie na swoim ukochanym zespole krzyżyk, niczym relegacja do Serie B. Jesteśmy w dołku, ale to nic jeszcze nie przekreśla. Nadal jesteśmy w czubie tabeli, rok temu podczas kryzysu pałętaliśmy się w okolicach dzisiejszego Milanu. Tyle kolejek jest przed nami, a wy już psioczycie że się z tego nie wywiniemy. Ferrara się potknął, a wy zamiast wierzyć i wspierać, jeszcze go kopiecie płacząc, że nie żyje.
Zobaczymy co powiesz, jak znów będziemy mieć sezon w plecy. W sumie, ciebie zadowoli chyba wyjście z grupy i 2-3 miejsce w lidze.
Ok, poczekajmy. Osądy dopiero po zakończeniu sezonu. Prawda?
Głupie podejście i tyle. Co można wiedzieć po 7 kolejkach? A może to najgorszy okres w grze z Ciro? A może jednak najlepszy ?
Zgaduj zgadula.
Najlepiej zmienić trenera i nowemu dać kolejne 7 kolejek. Potem kolejni itp.
2 POST:
Bo ? Piszesz aby pisac ?Sorek21 pisze:De Ceglie powinien wyjść zamiast Poulsena w 11
Ja wolałbym Treze zamiast Amauriego jak najszybciej. Gio zamiast Camora.
Camor gra tak niebezpiecznie ze boje sie ze wkoncu zbierze czerwien i załatwi mecz.
Amauri niech wchodzi w 70 min i wtedy sie przełamuje.
Zmian Ciro nie rozumiem.