WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Filip
Siatkarki grają o 17.30 więc myśle, że potem LM na pewno będzie puszczonyBrendol pisze:Ja bym się nie jarał 13, bo o 20 polskie siatkarki z Rosją grają. Upieram sie przy SPORT Barze

- Filip
Mimo ze siedzialem osobno z dziewczyna to było dobrze
Szkoda że gra Juve wyglądała baaaaardzo chaotycznie, aczkolwiek remis i tak jest dobry

Szkoda że gra Juve wyglądała baaaaardzo chaotycznie, aczkolwiek remis i tak jest dobry

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja tam jestem pod wrażeniem.
...atmosfery na meczu. Choć w Rzeszowie jakoś lepiej mi się bawiło, ale czuję potencjał na niezłą zabawę. Poczekam aż będę mógł zostać dłużej.
...i byle mecz był dobry.
...atmosfery na meczu. Choć w Rzeszowie jakoś lepiej mi się bawiło, ale czuję potencjał na niezłą zabawę. Poczekam aż będę mógł zostać dłużej.
...i byle mecz był dobry.
- greenjack85
- Juventino
Tak Greger ma rację,wczoraj to jeszcze nie było to. Ale za to after party było świetne. Na palermo się widzimy!!! FORZA JUVE!!!
- AmericanPsycho
- Juventino
Pany, to jak będzie?
Zbierze się Nas troche na to Palermo?
Zbierze się Nas troche na to Palermo?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Ehh... mało tego, że siatka to jeszcze Sevilla - Real jako "danie dnia". Chyba na niepowodzenie skazany nasz plan.
Choć oczwiście nadal czekam na rozwój sytuacji. A tak w ogóle to ustalono chociaż na jakim programie to puszczą (eee... bo puszczą gdzieś chyba nie?)?
Choć oczwiście nadal czekam na rozwój sytuacji. A tak w ogóle to ustalono chociaż na jakim programie to puszczą (eee... bo puszczą gdzieś chyba nie?)?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.