Kontuzje
- Buri
- Juventino
no jasne lepiej nie oglądać naszego najskuteczniejszego z poprzednich dwóch sezonów. Nie najbardziej uwielbianego czy zasłużonego ale najskuteczniejszego. Głupia niechęć do DP^FAZZI^ pisze:Nie kolejny, tylko dalej ten samDP fan pisze:pan Zambrotta pisze:Jedyny plus tych kontuzji jest taki, że dosięgnęła i Alexa :lol:
Gościu idź się leczyć na nogi bo na głowe to już za późnio
Nie wiem z czego ta Twoja radość, że kolejny piłkarz jest kontuzjowany.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Łukasz
- Juventino
Osteoporoza?Lypsky pisze:Jaka niechęć? Stwierdzenie faktu. Strasznie łamliwy w tym sezonie jest Alex, czyżby oznaki starości?
:lol:
Ja bym jednak wolał, żeby był zdrowy i wchodził na końcówki, tak jak to miało miejsce w ostatnim meczu ligowym.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Teraz polać temu
Mam nadzieję, że nazwisko Cassano znajduje się na pierwszym miejscu w notatniku Secco.
Polejmy sobie wszyscy i kupmy se w zimie Adebayora.Czyli rossiego nie da sie wyciagnac??

Nie wiem jak mozna byc tak ograniczonym zeby cieszyc sie z kontuzji jakiegokolwiek naszego zawodnika tym bardziej jesli jest to napastnik, z ktora to formacja mamy na chwile obecna najwieksze problemy.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- piotrinho1234...
- Juventino
Może i u Alexa widać oznaki starości,ale ostatnio na forum skreślanie Alexa jest w modzie,tak jak już niektórzy skreślili już Trezegueta i teraz skreślają Amauriego i zapewne będą skreślać Iaquinte.Może i "pan wielmożny"nie błyszczy tak jak kiedyś ale kto mi powie kto nam wygrał awans do LM w minionym roku?czyżby nie starszy pan któremu porobiły się odciski od siedzenia na ławie?Oczywiście lepiej wybrać atak z trzech wieżowców w przypadku kontuzji ADP i upieraniu się Ferrary że Gio to ofensywny pomocnik a nie napstnik to kto będzie tym kreatywniejszym z napastników?No tak lepiej żeby grały dwie wieże w niewadomo jakiej formie niż Alex.
- Lypsky
- Juventino
Nie bądź leszczem, pij wódkę, wtedy wszystko zrozumieszFenrir pisze: Nie wiem jak mozna byc tak ograniczonym zeby cieszyc sie z kontuzji jakiegokolwiek naszego zawodnika tym bardziej jesli jest to napastnik, z ktora to formacja mamy na chwile obecna najwieksze problemy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
A coz to? Kolega dzielnie broni Pana Zambrotty pod jego nieobecnosc? Gratuluje zapalu. Nie moge jednak pogratulowac logicznych argumentow na poparcie jego zdaniaNie bądź leszczem, pij wódkę, wtedy wszystko zrozumiesz
Tak swoja droga...ciekawe z czego wynika druga z rzedu kontuzja Alexa i w jaki sposob jej sie nabawil.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- pan Zambrotta
- Juventino
bo Lypsky jest moim dzielnym przydupasem, to mnie dzielnie broni. Co drugi piątek miesiąca się zmieniamy i wtedy to ja mam ostry dyżur na forum.
Pozdrawiam wszystkich frustratów.
Pozdrawiam wszystkich frustratów.
- piotrinho1234...
- Juventino
To już nie jest śmieszne,bo dwa miesiące kontuzji Alexa odbiją się na grze JUVE.Ciekawe co po odpadnięciu z fazy grupowej(nie daj Boże) będą mówić ci którzy oczerniali ADP w sumie za nic.
- Łukasz
- Juventino
Alex jak Alex, raz na rok ma jakiś uraz. Ale we wczorajszej kolejce LM wypadli znowu Robben i Owen. Ci to dopiero mają zdrowie.
Nie tak do końca za nicpiotrinho1234... pisze: oczerniali ADP w sumie za nic.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Buri
- Juventino
tu się zgodzę. Linia ataku nie wygląda kolorowo. Wyobraźcie sobie sytuacje a nie ciężko ją sobie wyobraźić, że któryś z naszej trójki łapie konte. Hmmm wtedy kto Zalayeta w ataku czy Palladino?Buzol pisze:Stwierdzeniem faktu byłoby to, że dosięgają także Alexa, a nie że to plus
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero