Czarne tło z tyłu koszulek Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 12:29

behemot pisze:Mi sie wydaje, ze to nie byly po prostu koszulki nike. nie widzialem loga nike, a nie wierze zeby sobie odpuscilii i nie umiescili go na koszulce. Gdzies byl temat o tym, ze nike nie moze produkowac koszulek z logiem tamoil (libia). Koszulki te byly robione przez jakas inna firme (noname) i dlatego jest tez inny tył. Chociaz co mnie zadziwiło rowniez inter mial czarny prostakat z tylku. Wiec moze rzeczywiscie macie racje ze chodzi o wymogi uefy.
Tak czy inaczej te bez prostokata podobaja mi sie bardziej.
całkiem możliwe....heh ciekawe.....ale nawet PSV miał prostokąt tylko ze czerwony...mysle ze prostokąt jest swoją drogą a firma swoją drogą....

lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 13:46

z tego co widzialem w skrotach to wszystkie druzyny majace "pasiaste" koszulki mialy na plecach kwadrat w innym kolorze z numerem. to pewnie jakis nowy przepis uefa

wg mnie wyglada to dosyc dziwnie.. lepsze byly koszulki z poprzedniego sezonu.. czy chociazby te z tego sezonu na serie A (chociaz maja slabo widoczne numery i nazwiska.. to sa ladniejsze :D )

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 14:44

Mi ten kwadrat zbytnio nie przeszkadzal. Troche sie na poczatku zdziwilem ale co tam. Wazne zeby dobrze grali. Nie wiem cztm bylo to spowodowane ale slysznie behemot zauwazyl ze to nie byly koszulki Nike oni napewno by umiescili znaczek Nike, podobnie bez tego znaczka grali o SPW z Milanem, lewcz wtedy kwadratu nie mieli.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 14:52

No właśnie ciekawe ciekawe. Biggi ma rację, że wszyscy grali z tymi kwadratami, mnie to nieprzeszkadzało ale dziwnie to wygląda :roll: Zgadzam się z Juventhino, że to penie był wymóg Uefa, żeby nazwiska były bardziej widocze dla widzów jak i sędziego, jak już napisano :P Behemot również ma rację. Rzeczywiście na koszulkach niebyło znaczka nike, to zastanawiające, nawet niezauważyłem :)
No ale coż, na szczęście koszulki niegrają :wink:

Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 17:32

Bankowo to był jakiś odgórny wymóg bo wszystkie "pasiaste" drużyny miały takie kwadraty. Na pewno dla niedowidzących sędziów :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 18:40

A mnie to trochę raziło w oczy- kiepska kolorystyka i jakieś takie szerokie.Ja bym chciał, żeby już grali w tych różowych.

Now known as DonMenello
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 19:56

Nie wyglądało to tak tragicznie...

A widzieliście w meczu Arsenal:Inter, jak Martinsowi się literki z nazwiska odkeiły i zwisały... to dopiero dobre było :D :D :D :D :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 20:01

BianconeriFan pisze:Nie wyglądało to tak tragicznie...

A widzieliście w meczu Arsenal:Inter, jak Martinsowi się literki z nazwiska odkeiły i zwisały... to dopiero dobre było :D :D :D :D :D
Widzałem :D ale ziejaaa..myslałem ze sie zleje....tak mu dyndało eeehehehh....

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 21:58

BIGGI pisze:

Widzałem :D ale ziejaaa..myslałem ze sie zleje....tak mu dyndało eeehehehh....
Hehehe no to był dobry numer :wink: A warto powiedzieć, że w poprzednim sezonie...Nedvedowi w podobny sposób odczepił się herb Włoch z koszulki JUVE :wink: Ledwo co wisiał, tylko niepamiętam już w jakim to meczu było :)

Obrazek
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 22:05

za szybko biegal to go za literki ciagneli :D a te kwadraty az takie tragiczne nie byly, jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo z Olympiakosem, czy do tego czasu cos wymodza 8)

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 22:34

KwiAtek pisze:

za szybko biegal to go za literki ciagneli :D
Buuuuheheh dobre :D A co do kwadracików to mi sie zbytnio nie podobaly, ale przynajmniej numer moglem bez problemu odczytac...

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 00:52

KwiAtek pisze:jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo z Olympiakosem, czy do tego czasu cos wymodza 8)
Z Olympiakosem pewnie zagrają na różowo :D ...i po problemie z czarnymi kwadratami na plecach... :D

bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 08:20

Nadal twierdzę że te koszulki sa tragiczne! Teraz piłkarze wyglądają jakby mieli plastrony żużlowe!

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 12:09

Nie no chopy bez jaj nie wyglądało to tek źle Ja to się dużo bardziej boję jak wyjdą w tych różowych to będzie jazda :D Poza tym to te odpadające literki fajnie wyglądały gdyby strzelił więcej bramek to każdą by innemy wpisali (1. Martins <bo chyba tak mu było :? > 2. Martin 3. Arti :D ) :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 12:23

w ogole te koszulki sa oblesne :P nie podobaja mi sie strasznie..a zwlaszcza koszulka Buffona..to to juz w ogole..zauwazylem tez ze inter ma identyczne koszulki jak nasze tyle tylko ze kolory inne..ale kwadraciki maja...i jeszcze cos czego my nie mamy...-symbol nike..na ktorym mi i tak niespecjalnie zalezy ale jakos tak ciekawiej z nim...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ODPOWIEDZ