LM (gr. A) [02]: Bayern 0-0 JUVENTUS
- Buri
- Juventino
Będziemy strzelać bramki to nie będzie miał nam jak przeszkodzić. Tak jak w boksie, musimy znokautować wtedy nas nie będzie potrzebne punktowanie sędziów.Reg pisze:
No i martwi mnie ten Webb. Większość spotkań z jego udziałem, które widziałem obfitowała w kontrowersje.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie często się to zdarza, ale spróbuje swój skład na ten mecz wytypować.
Buffon;
Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grosso;
Camoranesi, Melo, Poulsen,
Diego;
Iaquinta, Trezeguet.
Dlaczego Poulsen? Nie wiem, nie zdziwię się jeżeli w podstawowym składzie w tym miejscu wyjdzie Marchisio. Aczkolwiek Włoch jest na pewno zmęczony, gra w każdym kolejnym spotkaniu i powiem szczerze wydawało mi się bardziej rozsądne, aby opuścił mecz z Bologną. Chciałbym w tym meczu zobaczyć Duńczyka, jeżeli już jest w naszym składzie. Gdy wróci Sissoko, Poulsen prawdopodobnie murawy zbyt często nie będzie miał okazji powąchać.
To gadanie o Diego jest moim zdaniem trochę przesadzone. Zagrał pierwszą połowę w ostatnim meczu (wyglądała ona zdecydowanie lepiej w naszym wykonaniu niż ta druga), zaliczył kilka niecelnych i niepotrzebnych podań, ale na niego trzeba liczyć. Przy skuteczności i tym co serwują nam nasi napastnicy, od Diego zależy siła ofensywna. Mam nadzieję, że swoje w tej kwestii dołoży także Camoranesi. Liczę także na Grosso i Zebine.
Jeżeli chodzi o napastników, to nie wiem jak wygląda sytuacja z Del Piero, ale nie wydaje się on być jeszcze w 100% gotowym do gry. Ciekawe jak jego forma. W meczu z Bayernem w ataku powinni zagrać Ci najskuteczniejsi w tym sezonie, czyli Iaquinta i Trezeguet. Może nie prezentują się jakoś wyśmienicie dobrze, ale "cokolwiek" strzelają.
Ten mecz jest do wygrania. I my i drużyna z Niemiec zaliczyliśmy małą wpadkę w swoich ostatnich meczach. Mam nadzieję, że nam uda się wyciągnąć z niej odpowiednie wnioski. Jeżeli wygramy (najlepiej nie tracąc przy tym bramki), a wygramy - będę usatysfakcjonowany. To na pewno pomogłoby nam na przyszłość
Sędzia?

Na szczęście gramy w środę. Ostatniego czego sobie życzę to tego, aby pan Webb nie kreował widowiska. Sędziowanie na poziomie i bez kontrowersji (za dużo ich w ostatnim czasie, trochę to irytujące).
Forza Juve!
Buffon;
Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grosso;
Camoranesi, Melo, Poulsen,
Diego;
Iaquinta, Trezeguet.
Dlaczego Poulsen? Nie wiem, nie zdziwię się jeżeli w podstawowym składzie w tym miejscu wyjdzie Marchisio. Aczkolwiek Włoch jest na pewno zmęczony, gra w każdym kolejnym spotkaniu i powiem szczerze wydawało mi się bardziej rozsądne, aby opuścił mecz z Bologną. Chciałbym w tym meczu zobaczyć Duńczyka, jeżeli już jest w naszym składzie. Gdy wróci Sissoko, Poulsen prawdopodobnie murawy zbyt często nie będzie miał okazji powąchać.
To gadanie o Diego jest moim zdaniem trochę przesadzone. Zagrał pierwszą połowę w ostatnim meczu (wyglądała ona zdecydowanie lepiej w naszym wykonaniu niż ta druga), zaliczył kilka niecelnych i niepotrzebnych podań, ale na niego trzeba liczyć. Przy skuteczności i tym co serwują nam nasi napastnicy, od Diego zależy siła ofensywna. Mam nadzieję, że swoje w tej kwestii dołoży także Camoranesi. Liczę także na Grosso i Zebine.
Jeżeli chodzi o napastników, to nie wiem jak wygląda sytuacja z Del Piero, ale nie wydaje się on być jeszcze w 100% gotowym do gry. Ciekawe jak jego forma. W meczu z Bayernem w ataku powinni zagrać Ci najskuteczniejsi w tym sezonie, czyli Iaquinta i Trezeguet. Może nie prezentują się jakoś wyśmienicie dobrze, ale "cokolwiek" strzelają.
Ten mecz jest do wygrania. I my i drużyna z Niemiec zaliczyliśmy małą wpadkę w swoich ostatnich meczach. Mam nadzieję, że nam uda się wyciągnąć z niej odpowiednie wnioski. Jeżeli wygramy (najlepiej nie tracąc przy tym bramki), a wygramy - będę usatysfakcjonowany. To na pewno pomogłoby nam na przyszłość
Sędzia?

Na szczęście gramy w środę. Ostatniego czego sobie życzę to tego, aby pan Webb nie kreował widowiska. Sędziowanie na poziomie i bez kontrowersji (za dużo ich w ostatnim czasie, trochę to irytujące).
Forza Juve!
- Sajan
- Juventino
Że LIVE to nikt nie wątpi ale czy nie zakodują mnie też to interesuje bo mam do wyboru Sat 1 w TV albo w necie oglądać tylko jeśli wybiorę TV i zakodują to pozostaje bez netamrozzi pisze:Mylisz się - Sat.1 nadal istnieje, osobiście mam ten kanał, ponadto jest ogólnie dostępny i mecz BĘDZIE - sprawdzałem w programie - do tego LIVE.Pluto pisze: Był kiedyś ogólnodostępny niemiecki Sat 1, z kolorową piłką (kulą) jako logo... tyle, że trudno podejrzewać, że zobaczymy tam LM na żywo, tym bardziej ogólnodostępną.. o ile ten kanał w ogóle jeszcze istnieje![]()

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jak co mecz zasiąde przed komputem z popcornem w ręce lecz mam nadzieje że jedynym miłym aspektem nie będzie tylko jedzenie popcornu, jak to było w ostatnich oglądanych przezemnie meczach.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek kodowali... Co roku oglądam kilka spotkań za pośrednictwem tej stacji i żadnych komplikacji nigdy nie było. To nie Rai, gdzie zaraz po reklamach odcinają :lol: Notabene na Sat.1 oglądałem mecz LM w sezonie 2005/2006, gdy także mierzyliśmy się z Niemcami w Monachium - zresztą wtedy oba spotkania, zarówno wyjazdowe, jak i to w Turynie można było obejrzeć. Można zatem liczyć na to, że mecz obejrzymy... Znowu będę wysłuchiwał przed spotkaniem tych dyrdymałów niemieckich specjalistów, którzy będą zdania, że Bayern spokojnie wygra to spotkanie... Żenua... Tym razem liczę na mały rewanżyk - może być i 2-1 dla nas :-DSAJAN pisze: Że LIVE to nikt nie wątpi ale czy nie zakodują mnie też to interesuje bo mam do wyboru Sat 1 w TV albo w necie oglądać tylko jeśli wybiorę TV i zakodują to pozostaje bez neta
- pan Zambrotta
- Juventino
ludzie, sprawdzajcie SatKuriera...
http://satkurier.pl/news/49682/futbol-w ... 92009.html
SAT1 jest na zielono, więc NA PEWNO nie zakodują.
Lypsky, jak tam? przestawiłeś antenkę ? :C
http://satkurier.pl/news/49682/futbol-w ... 92009.html
SAT1 jest na zielono, więc NA PEWNO nie zakodują.
Lypsky, jak tam? przestawiłeś antenkę ? :C
- szczerbi
- Juventino
Ja mam nadzieję zobaczyć taki skład:
----------------Trezeguet-----Iaquinta----------------
---------------------------Diego------------------------
----------Marchisio-----------------Camoranesi------
----------------------------Melo------------------------
--Grosso------Chiellini------Legrottaglie----Zebina--
--------------------------Buffon------------------------
Ciężko będzie, bo Camoranesi i Marchisio są na pewno zmęczeni z powodu występu we wszystkich ostatnich meczach.
Miałem ostatnio dziwny sen. Śnił mi się mecz Bayern-Juve i wynik końcowy 2:2. Remis uratował nam Felipe Melo strzałem na kilka minut przed końcem meczu. Mam nadzieję, że ten sen się nie spełni ;-p
Liczę, że w środę Juventus udowodni ostatnio wypowiedziane słowa Trezeguet, że Juve gra lepiej na wyjazdach. Cieszyłbym się też z bramki Davida. Strzela co prawda gole z metra, ale strzela w przeciwieństwie do Amauriego. David ma instynkt snajpera i wie gdzie się ustawić :-)
Jestem też ciekaw jak zagra Diego, w końcu ma patent na Bayern. No i liczę na niezawodnego Vincenzo.
----------------Trezeguet-----Iaquinta----------------
---------------------------Diego------------------------
----------Marchisio-----------------Camoranesi------
----------------------------Melo------------------------
--Grosso------Chiellini------Legrottaglie----Zebina--
--------------------------Buffon------------------------
Ciężko będzie, bo Camoranesi i Marchisio są na pewno zmęczeni z powodu występu we wszystkich ostatnich meczach.
Miałem ostatnio dziwny sen. Śnił mi się mecz Bayern-Juve i wynik końcowy 2:2. Remis uratował nam Felipe Melo strzałem na kilka minut przed końcem meczu. Mam nadzieję, że ten sen się nie spełni ;-p
Liczę, że w środę Juventus udowodni ostatnio wypowiedziane słowa Trezeguet, że Juve gra lepiej na wyjazdach. Cieszyłbym się też z bramki Davida. Strzela co prawda gole z metra, ale strzela w przeciwieństwie do Amauriego. David ma instynkt snajpera i wie gdzie się ustawić :-)
Jestem też ciekaw jak zagra Diego, w końcu ma patent na Bayern. No i liczę na niezawodnego Vincenzo.
- Jardel
- Juventino
Co do snów!też dzisiaj miałem!coś czuje że nie jednemu ten mecz (a samo oczekiwanie)zryje banie na maxa:).Mnie niestety przyśnił się wynik 2-1 dla SSmanów...jedynego gola strzelił Chiellini...miejmy nadzieję ze sny są odwrotnością rzeczywistości-i będzie 1-2 dla Juve-FORZA JUVE!!!będzie ciężko...
Kto wygrał Inter, czy Milan? Pyta kibic iNTERU kibica mILANU.
- Było 0:0.
- A do przerwy?-niestety ewolucja ominęła szerokim kręgiem naszych "przyjaciół" z Mediolanu...
- A do przerwy?-niestety ewolucja ominęła szerokim kręgiem naszych "przyjaciół" z Mediolanu...
- Gigi Buffon
- Juventino
Mam takie pytanie . Jeśli nie mam Tv4 to muszę oglądać mecz na Stv2 ? Czy też ta retransmisja meczu Juve będzie przeprowadzana w trym samym czasie zarówno w otwartym Polsacie jak i w TV4 ??
Bo sami wiecie mam szansę w ciągu jednego dnia zobaczyć całe DWA mecze w LM bez używania setelity ,której i tak nie posiadam .... Dlatego tak wazne jest to dla mnie pytanie . Proszę o odpowiedź.
A co do meczu to haniebne jest nazywać Bayern i każdy inny klub niemiecki bandą SSmanów czy jak to tam ktoś napisał.
Ja wierzę ,że wygramy 1-0 i będziemy bliżej awansu.
Bo sami wiecie mam szansę w ciągu jednego dnia zobaczyć całe DWA mecze w LM bez używania setelity ,której i tak nie posiadam .... Dlatego tak wazne jest to dla mnie pytanie . Proszę o odpowiedź.
A co do meczu to haniebne jest nazywać Bayern i każdy inny klub niemiecki bandą SSmanów czy jak to tam ktoś napisał.
Ja wierzę ,że wygramy 1-0 i będziemy bliżej awansu.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- kamiloo
- Juventino
Czeka nas ciężki mecz, który musimy wygrac. W przypadku straty punktów nasza sytuacja w grupie może się zrobic nieciekawa.
Liczę na dobry występ Diego. W ataku chciałbym zobaczyc Treze i Iaquinte. W drugiej połowie mógłby wejśc Del Piero.
Mam nadzieję, że wygramy.
Liczę na dobry występ Diego. W ataku chciałbym zobaczyc Treze i Iaquinte. W drugiej połowie mógłby wejśc Del Piero.
Mam nadzieję, że wygramy.
- stara _dama
- Juventino
na stronie tuttosportu donoszą że na mecz z Bayernem Ferrara zagra ustawieniem jak z Genoą !! czyli Diego może siąść na ławce... ale lipa :shock:
- gruzin_juve
- Juventino
co do Diego i potyczek z Bayernem:
powiem szczerze że nie jestem optymistą przed tym meczem, ale w sumie trzeba tylko Robbena i Riberego trzymać krótko.
oj pamiętam akcję Ibry za starych dobrych lat i gola Del Piero..
(tylko nie pytajcie o gola po podaniu sędziego i błędzie Abiattiego)
powiem tak: byle nie przegrać
pierwsze spotkanie z silnym rywalem i remis by mnie urządzał

powiem szczerze że nie jestem optymistą przed tym meczem, ale w sumie trzeba tylko Robbena i Riberego trzymać krótko.
oj pamiętam akcję Ibry za starych dobrych lat i gola Del Piero..
(tylko nie pytajcie o gola po podaniu sędziego i błędzie Abiattiego)
powiem tak: byle nie przegrać
pierwsze spotkanie z silnym rywalem i remis by mnie urządzał
- Jardel
- Juventino
A więc kto ma nas poprowadzić do zwycięstwa jak nie Diego?wiadomo że wrócił po kontuzji,ale to jest gość który jednym zagraniem twoży 110% okazje!trochę z innej beczki-naprawdę warto walczyć o I miejsce w grupie,jak spojrzałem na dzisiejsze mecze w LM to mi się słabo zrobiło jakie drużyny grają-musimy walczyć o każdy pkt!!
Kto wygrał Inter, czy Milan? Pyta kibic iNTERU kibica mILANU.