Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- Reaper
- Juventino
Może jednak nie, aż taka duża bo speniałem przed samym postawieniem zakładuSAJAN pisze:Jaka to była kwota ? ? :Reaper pisze:Ja dzisiaj stawiam wiekszą kwotę na nasze zwycięstwo i, że Iaquinta strzeli![]()
![]()

Jednak 40 zł przy kursie 2,4 daje mi 56 ziko na czysto do przodu

Chyba się przestawiam na typowanie strzelców

- Adi666666
- Juventino
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- charles
- Juventino
wygląda smakowicie

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- blads
- Juventino
Adi uważał bym na Tottenham, burnley wcale nie jest takie słabe, a benjaminki idąc tropem hull z tamtego sezonu dobrze zaczynają lige i do pewnego czasu potrafią robić niespodzianki:) Zwycięstwo Interu też nie jest takie oczywiste ale ogółem powodzenia 

- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Z ciekawości sprawdziłem sobie jaki ten kupon będzie miał AKO jeśli by stawiać go na bet at home. Ku mojemu zdziwieniu było to 38.40. Nie przypuszczałem, że będzie to aż tak duża różnica, nawet biorąc pod uwagę tak dużą ilość zdarzeń.

- blads
- Juventino
dokładnie taki sam rezultat postawiłempaku pisze:Remis, remis, remis !Lypsky pisze:Na dziś proponuję Legie, kurs ponad 2, a mam czuja, że wygrają.

W ten wekend gram asekuracyjnie...Tak jak zawsze za troszke większą kaske ale tym razem zrobiłem system 5z6 w betclic..
Stawka 300zł ewentualna wygrana 1134zł
Wigan - Chelsea 2
Stoke - Man Utd 2
Juventus - Bologna 1
Lyon - Toulouse 1
Malaga - Barcelona 2
Real - Tenerife handicap na real
Tak to się przedstawia jak zawsze gram swoje czyli teoretyczne pewniaczki...plus jak zawsze system z sts-a a w nim jakieś 15 meczy na system na wekend. plus jakiś zakład za 50 zł pojedynczy ale to wszystko jutro bo tymczasem nocka w pracy

- charles
- Juventino
nie ruszam MU jakoś 1.4 mnie nie przekonuje! męczyli się z wilkami w pucharze za chwile LM ale oby wygrali sam ich nie ruszam! ale za to bardzo mnie kusi dać Wigam 1x 3,15 bo Chelsea w końcu punkty straci, graja bez Drogby(chyba) wiec czemu nie w tym meczu:Pblads pisze:dokładnie taki sam rezultat postawiłempaku pisze:Remis, remis, remis !Lypsky pisze:Na dziś proponuję Legie, kurs ponad 2, a mam czuja, że wygrają.
W ten wekend gram asekuracyjnie...Tak jak zawsze za troszke większą kaske ale tym razem zrobiłem system 5z6 w betclic..
Stawka 300zł ewentualna wygrana 1134zł
Wigan - Chelsea 2
Stoke - Man Utd 2
Juventus - Bologna 1
Lyon - Toulouse 1
Malaga - Barcelona 2
Real - Tenerife handicap na real
Pozostałe mecze mi w 100% pasują bo sam je gram!
jeden z moich kuponów na jutro:
Tottenham - Burnley 1
Málaga - Barcelona 2
Phoenix Mercury - LA Sparks 1
kurs 2,50 oby weszło:P jak kosz w nocy siądzie to będzie z górki:P

a jednak Legia góra :!: ech że nie obstawiłem
oby weekend był nasz :!: :!: :!:

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Reaper
- Juventino
Dzisiaj postawiłem takiego spontana:
Dynamo Kijów - Zorya Lugansk 1
Olhanense - Sporting Braga 2
Rubin Kazan - Amkar Perm 1
Union Berlin - Rot-Weiss Ahlen 1
Unirea Urziceni - Astra Ploiesti 1
kurs: 5,22
Niby same pewniaki, a jednak Rubin(lider) przegrał z 4 zespołem od końca, może się oszczędzali na LM.
Muszę coś dobrego obstawić na weekend, bo ostatnio mi słabo wchodzi i jestem trochę do tyłu
Dynamo Kijów - Zorya Lugansk 1
Olhanense - Sporting Braga 2
Rubin Kazan - Amkar Perm 1
Union Berlin - Rot-Weiss Ahlen 1
Unirea Urziceni - Astra Ploiesti 1
kurs: 5,22
Niby same pewniaki, a jednak Rubin(lider) przegrał z 4 zespołem od końca, może się oszczędzali na LM.
Muszę coś dobrego obstawić na weekend, bo ostatnio mi słabo wchodzi i jestem trochę do tyłu

- blads
- Juventino
ManUtd z wilkami w pucharze to grało niezbyt wyjściową 11 z tego co się orjentuje zresztą wiadomo jak to jest z Angielską ligą i ich pucharem, Stoke jakimś wymagającym przeciwnikiem nie jest i wydaje mi się że fergi będzie chciał szybko osiągnąć korzystny rezultat żeby dać odpocząć gwiazdeczką na CL. Co do Chelsea to dla mnie Wigan jest zaraz po portsmouth kandydatem do spadku, nic nie grają są słabi niesamowicie, a Chelsea znając życie będzie do końca cisnąć jak zawsze i wkońcu wygrają :)Trudno jakoś to będzie bez dreszczyku emocji ten wekend byłby stracony...nie ruszam MU jakoś 1.4 mnie nie przekonuje! męczyli się z wilkami w pucharze za chwile LM ale oby wygrali sam ich nie ruszam! ale za to bardzo mnie kusi dać Wigam 1x 3,15 bo Chelsea w końcu punkty straci, graja bez Drogby(chyba) wiec czemu nie w tym meczu:P
Legia - Lech za namową kumpla wrzuciłem 100 w przerwie meczu na remis no i wiadomo jak się to skończyło

Za to nieźle mi poszło na hokeju
Eisbären Berlin - Straubing Tigers
SKA St Petersburg - Amur Khabarovsk
SC Bern - Rapperswil Jona Lakers
Black Wings Linz - Alba Volan Székesfehérvßr
KAC - KHL Medvescak Zagreb
Lulea IF - Södertälje SK
na dziś tylko Lulea zostaje a ich bilans z Sodertalje jest 6-2 , 5-0 w tym roku więc raczej powinno wejść 200zł za 24 postawione :lol:
- Czachor
- Juventino
Hiszpania - Polska
typ: 0:3 ;]
Liczę na gładką przeprawę Polek. Zawsze lepiej się ogląda mecz gdy w grę wchodzi jeszcze kasa ;]. Czasami tylko można stracić trochę włosów albo osiwieć Prochno

Na szczęście drugi kupon wyrównał mi straty z nawiązką.
Legi - Lech typ: 1
2-0
Hiszpania - Tahiti typ: over 2,5
8-0 :shock: :shock: