Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- bonus2o
- Juventino
Co zrobisz jak nie wejdzie? Postawisz następny podobny kurs? I co będzie jak i ten nie wejdzie. Jesteś dwa razy w dupę. Można tak mnożyć. Twoja strategia polega na szczęściu. Progresja to pewna wygrana. Zazwyczaj nieimponująca i co najgorsze potrzeba często sporych nakładów. Natomiast zysk jest w 100% pewien.
- Zawidowianin
- Juventino
Emot, który dałem po zdaniu, że zacznę grać progresję, znalazł się nieprzypadkowo
. Nie bawię się w takie rzeczy, choć swoją drogą progresja na strzelców bramek mogłaby być sensowniejsza od progresji na remisy. Tak czy siak zagrałem na Brazylijczyka by wyrównać stan konta za drobnicę, dla większych emocji 

- blads
- Juventino
bonus2o pisze:Co zrobisz jak nie wejdzie? Postawisz następny podobny kurs? I co będzie jak i ten nie wejdzie. Jesteś dwa razy w dupę. Można tak mnożyć. Twoja strategia polega na szczęściu. Progresja to pewna wygrana. Zazwyczaj nieimponująca i co najgorsze potrzeba często sporych nakładów. Natomiast zysk jest w 100% pewien.
tak właśnie taki kurs postawie...nie gram od dziś żeby wiedzieć jak sie kończy granie progresją...zresztą nie gram na takie kursy wybieram mecze wyczaj po analizie i jestem pewny swego
- bonus2o
- Juventino
Będąc świetnym znawcą danej dyscypliny, ligi i zespołów, kursy rzędu 2,50-3,0 siadają baardzo rzadko. Buki nie są głupie. Długoterminowo IMO matematycznie nie da rady wygrywać na takich kursach. Oczywiście mowie o pojedynczych meczach a nie AKO. Łatwych pieniędzy niema w tym sporcie.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Znalazłem ciekawą(?) ofertę na dzisiejszy mecz Juventusu z Genoa.
Zawsze można spróbować.
źródło: http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=152560Dzisiejszy „hit kolejki” włoskiej Serie A, FC Genoa - Juventus Turyn, będzie można obejrzeć w internecie. Transmisję z tego spotkania przeprowadzi Betclick, oficjalny sponsor Juventusu. Ten mecz to również doskonała okazja by dobrze zarobić nic nie ryzykując.
Otóż Betclick oferuje unikalny zakład „bez ryzyka” wartości 55 złotych i atrakcyjne kursy na dzisiejszy mecz: 3,35 - 3,20 - 2,15.
Przykład: Jeśli postawisz 55 złotych na zwycięstwo gospodarzy to wygrasz 184,25 złotych. Jeśli będzie remis lub wygra Juventus to otrzymasz zwrot 55 złotych na swoje konto - będziesz mógł je wypłacić lub postawić na inne mecze.
Transmisja meczu FC Genoa - Juventus Turyn o godz. 20:45. By mieć do niej dostęp wystarczy zarejestrować konto i wnieść zakład „bez ryzyka” w Betclick. Depozytu dokonasz w ciągu kilku minut dzięki wygodnemu systemowi Przelewy24.
Zawsze można spróbować.
- bonus2o
- Juventino
Wcale nie specjalna oferta. Jest to standardowa oferta betclicka. Pierwszy zakład jaki postawimy na nowym koncie jest w razie przegranej zwracany. Maksymalna kwota to 55 zł. Wiec można wpłacić 55 zł postawić na kilka meczy po dobrych kursach. Jeśli dobrze pójdzie mamy kasę na + jeśli kiepsko zwracają nam 55zł i możemy te pieniądze od razu wypłacić w obu przypadkach. Z tego co się orientuje nie robią żadnych problemów.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Aha. Dzięki za obszerną informację. Oferta jest ciekawa, to trzeba przyznać.
Wczoraj:
Aston Villa - Cardiff 1
Preston - Tottenham 2
Hull - Everton 2
Atl. Madryt - Almeria 1
Xerez - La Coruna 2
Siena - Chievo X2
Atalanta - Catania X
Bari - Cagliari 1
Tak kompletnie bez pomysłu grałem ten kupon.
Wczoraj:
Aston Villa - Cardiff 1
Preston - Tottenham 2
Hull - Everton 2
Atl. Madryt - Almeria 1
Xerez - La Coruna 2
Siena - Chievo X2
Atalanta - Catania X
Bari - Cagliari 1
Tak kompletnie bez pomysłu grałem ten kupon.
- Juve22
- Juventino
znam ten ból jeszcze mi na 2 kuponie Austria W nie weszladp10 pisze:Mi wczoraj Standard (1-1)uwalił kupon stawka 8 zł wygrana 150 zł...zabrakło 8 min :doh:

- white_wolv
- Juventino
No to i ja postanowilem sie zabawic :
Stoke City - Manchester United 2 1,4
Real Madrid - Tenerife 1 1,1
Malaga - FC Barcelon 2 1,25
Lazio - Palermo 1 2,15
Genoa - Juventus 2 2,2
Kurs Ogólny: 9,11
Kwota: 5,00 PLN
Możliwa wygrana: 45,55 PL
Mam nadzieje ze ryzyko na Juve sie oplaci..
Lazio - Palermo 1 2,15
Genoa - Juventus 2 2,2
- preclix
- Juventino
Nie mniejszym ryzykiem jest też "czysta" jedynka na Lazio.white_wolv pisze:No to i ja postanowilem sie zabawic :
Lazio - Palermo 1 2,15
Genoa - Juventus 2 2,2
- dp10
- Juventino
gramy gramy...ale do tego doszedł kupon po dzisiejszym remisie Juve stawka 10 zł ew. 86 zł przegrany meczem Tenerifa - Bilbao (moj typ X2) gol na 1-0 gospodarzy w 87 min :doh: no i dzis st. 2 zł - ew. 61 zł...postawiłem ze Amauri strzeli a wahałem sie miedzy nim a VIJuve22 pisze:znam ten ból jeszcze mi na 2 kuponie Austria W nie weszladp10 pisze:Mi wczoraj Standard (1-1)uwalił kupon stawka 8 zł wygrana 150 zł...zabrakło 8 min :doh:
tak bym mial 180 zl a tak tylko 30
ale coz raz sie wygrywa a raz przegrywa
gramy dalej

- Zawidowianin
- Juventino
Taka rada ode mnie. Sam ją stosuję i nie narzekam. Jeżeli gracie przez neta i wchodzi Wam mecz 1 bramką a do końca zostało 15-10 albo mniej minut to zagrajcie kontrę za drobne. Nie uszczupli to strasznie Waszej wygranej a oszczędzi wiele nerwów. Ostatnio tak się uratowałem przy Valencii, zagrałem remis po kursie 8 i parę minut potem gol na 2:2. Oczywiście ostatni mecz w kuponie :lol: . Normalnie bym szalał ze złości a tak po prostu wygrałem o 10 zł mniej niż przy zwycięstwie Valencii.