Serie A (5) Genoa 2-2 JUVENTUS
- goly
- Juventino
Dziś niesamowity mecz. Jeden z najciekawszych przeciwników. Naprawdę nie wiem czego się spodziewać po drużynie Genui. Zbierają naprawdę dobre recenzje i na pewno nie będzie łatwo ich pokonać.
Co do ustawienia. Myślę, że De Ceglie na lewej pomocy to bardzo dobry wybór. Wydaje się, że to jest właśnie pozycja idealna pod jego walory. Poza tym zdaje się, że Paolo ma patent na to, jak wrzucić piłkę Amauriemu na główkę. Może Brazylijczyk wreszcie się odblokuje.
Niestety, kolejny raz musimy sobie radzić w bardzo okrojonym składzie, ale wierze, że zwycięstwo jest jak najbardziej w naszym zasięgu.
Co do ustawienia. Myślę, że De Ceglie na lewej pomocy to bardzo dobry wybór. Wydaje się, że to jest właśnie pozycja idealna pod jego walory. Poza tym zdaje się, że Paolo ma patent na to, jak wrzucić piłkę Amauriemu na główkę. Może Brazylijczyk wreszcie się odblokuje.
Niestety, kolejny raz musimy sobie radzić w bardzo okrojonym składzie, ale wierze, że zwycięstwo jest jak najbardziej w naszym zasięgu.
"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- Vincitore
- Juventino
Raczej "N" nic by Ci też nie dało - > Cyfra +sylvin pisze:ehhh.... ten Polsat woli traansmitowac lige belgijska albo meksykansa.... a mowielm dla starszego kupic N...
A co do meczu to dobrze że już niedługo bo jestem uziemiony w domu przez chorobę i nie mam nic do roboty tylko czekam na mecz

- Lypsky
- Juventino
Do nauki, bo wyrośnie z Ciebie pan Zambrotta czy inny Coccolino!Vincitore pisze: A co do meczu to dobrze że już niedługo bo jestem uziemiony w domu przez chorobę i nie mam nic do roboty tylko czekam na mecz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Reaper
- Juventino
Na goal.com Podany jest taki wyjściowy skład:
Buffon - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Poulsen, Melo, Marchisio - Camoranesi - Amauri, Iaquinta
Jednak Ciro jest wierny swojemu ustawieniu, ciekawe jak Camor pokaże się jako trequartista.
Buffon - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Poulsen, Melo, Marchisio - Camoranesi - Amauri, Iaquinta
Jednak Ciro jest wierny swojemu ustawieniu, ciekawe jak Camor pokaże się jako trequartista.
- Łukasz
- Juventino
Wolałbym De Ceglie za Poulsena i Zebinę za Grygerę, ale cóż...Reaper pisze: Buffon - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Poulsen, Melo, Marchisio - Camoranesi - Amauri, Iaquinta
Pierwsza gafa Olbrychta. Wychodzimy w 4-3-1-2, rozrysowali nas w 4-3-3, a ten mówi, że gramy 4-4-2

Edit:
Chyba jednak Olbrycht miał rację, Camor został po prawej stronie, Marchisio gra lewego pomocnika.
- Gość
i już 1:0 brawo camor brawo iaqutinta ładnie to rozegrali i piękny strzał iaquiny !!! Forza JUVE !!!
- xam
- Juventino
- Vincitore
- Juventino
Chyba jednak nieŁukasz pisze: Edit:
Chyba jednak Olbrycht miał rację, Camor został po prawej stronie, Marchisio gra lewego pomocnika.

Gramy piach, nie podoba mi się to, skupiliśmy się na skrzydłach - straciliśmy bramkę po akcji naszą prawą stroną, odpuściliśmy środek zdecydowanie.
Kogoś wyróżniać? Iaquinta, Camoranesi i Melo/Marchisio.
Proponuję ściągnąć Poulsena, wpuścić Giovinco a Camora przesunąć z Trequartisty do pomocy, ale na to się nie zanosi bo De Ceglie pewnie wejdzie.
- Jvri
- Juventino
Szkoda tego gola, Genoa co prawda nieźle pogrywa ale nie jestem przekonany iż na niego zasłużyła, jedna 100% akcja i od razu gol, trochę dziwne zachowanie Grosso
Świetna akcja Juve przy golu, zręsztą do utraty bramki, rozgrywali naprawdę niezle zawody, nawet duńczyk 

- szczerbi
- Juventino
Gramy nową taktyką:
-----------------------Iaquinta------------------------
-----Amauri--------------------------Camoranesi---
----------------Marchisio----Poulsen-----------------
--------------------------Melo-------------------------
--Grosso------Chiellini---Legrottaglie---Grygera--
-------------------------Buffon------------------------
Amauri gra słabo. Jeżeli mamy cały mecz rozegrać takim ustawieniem, to za Amauriego powinien wejść Giovinco. Sebastian dobrze gra na tej pozycji, a Ama dzisiaj tylko traci piłki.
-----------------------Iaquinta------------------------
-----Amauri--------------------------Camoranesi---
----------------Marchisio----Poulsen-----------------
--------------------------Melo-------------------------
--Grosso------Chiellini---Legrottaglie---Grygera--
-------------------------Buffon------------------------
Amauri gra słabo. Jeżeli mamy cały mecz rozegrać takim ustawieniem, to za Amauriego powinien wejść Giovinco. Sebastian dobrze gra na tej pozycji, a Ama dzisiaj tylko traci piłki.