WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Piorko
- Juventino
Myśleliście kiedyś żeby wpaść do pubu poza centrum? Np. na Kozanowie jest pub w którym pisze na szybach "Mecze na żywo" więc jeśli ktoś by chciał wpaść to mogę iść zapytać jaki mecz puszczają, ale zdaje mi się że jak wpadniemy grupką to puszczą Juve-Bordo. Ewentualnie można wpaść na inne mecze Juve. Jeśli ktoś chętny to pisać.
Pozdro
Pozdro
- Pissu
- Juventino
Kozanow odpada. Lepiej wszystkim pojechac do centrum, gdzie kazdy ma wzglednie blisko, niz sie tarabanic na kozanow. Kubus np. z Orzechowej na Kozanow mialby hohoho, takze takie opcje odpadaja. Beatka i Warka daja rade, bo po meczu blisko do lokali poimprezowych.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja będę od jutra we Wrocławiu (studia) i jeśli byście szli na mecz z Genoą to niech mi ktoś poda nr telefonu, bo nie będę wiedział gdzie iść. Internetu na razie mieć nie będę.
...a jakby ktoś szedł od strony akademików Polibudy czy też nawet placu grunwaldzkiego to nawet lepiej by było.
...a jakby ktoś szedł od strony akademików Polibudy czy też nawet placu grunwaldzkiego to nawet lepiej by było.
- Bobek88
- Juventino
myśle że odpowiedź jest prosta.W czwartek wareczka na Genoe.Ale 30 będzie się działo.Na LM jak zawsze do 13.Nie będzie taryfy ulgowej.
Bayern-Juventus 2:0
Pozdro
Bayern-Juventus 2:0
Pozdro
This is madness!!!! Madness??? This!! Is!! Sparta!!!
- AmericanPsycho
- Juventino
Co taka cisza?!
Nikt się nie wybiera na Genoe?
Nikt się nie wybiera na Genoe?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Ktokolwiek...?
Ej, toć to kozacki mecz a i dzień odpowiedni...
To może chociaż ktoś wie, w której tawernie największa szansa na transmisje dzisiaj?
To może chociaż ktoś wie, w której tawernie największa szansa na transmisje dzisiaj?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- blk01
- Juventino
a gdzie? bo chyba bym się wybrałdelakha pisze:Ktokolwiek...?
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Buzol
- Juventino
Panowie, ja tak troszkę z innej beczki. Jako, że już wróciłem do Wrocławia to chętnie poszedłbym na mecz z Bayernem. Niestety wszystkie klubowe kolory zostawiłem w rodzinnym domu :lol: Wystarczy czarno-białe serce?
- syczu1234
- Juventino
Buzol, to jest najważniejsze 
Idziemy do "13" w środę, mecz na głównym kanale N leci, a w "13" jest najlepsza do oglądania meczów i tradycją już jest, że chodzimy tam na LM.
Do zo Panowie i oby po 2 remisach, przyszło w końcu zwycięstwo !

Idziemy do "13" w środę, mecz na głównym kanale N leci, a w "13" jest najlepsza do oglądania meczów i tradycją już jest, że chodzimy tam na LM.
Do zo Panowie i oby po 2 remisach, przyszło w końcu zwycięstwo !