WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- pokerzysta
- Juventino
Przez 7 miechow zylem bez neta
tzn z ograniczonym dostepem, a Casablance myslalem ze remontuja jak tam bylem w okolicy:P Dobra to jutro a jak nie to w srode ostateczne info !

- Polmos
- Juventino
Ostatnio jadąc z Patrycją tramwajem po Jana Pawła odkryliśmy, że w nowych pawilonach za feminą (tych na przeciwko całej masy sex szopów) powstał jakiś winners pub. Z tej drobnej informacji wnioskuje, że może być to coś ciekawego, więc jutro postaram się tam udać na oględziny i zdam raport co tam zastałem :-)
- Dionizos
- Juventino
A czemu porzucamy biednych, bałkańskich imigrantów? Dawajta do Małej Srbji, bo mie kusi na ichniejsze flaczki... 8) . Po meczu można po smażyć jajka na znanym już skwerku.
Ocb? :doh:Przez 7 miechow Żydem bez neta
- pokerzysta
- Juventino
Nie no olejmy mala serbie, pojdzmy sprawdzic cos nowego, potrzeeujemy jakiegos stalego miejsca, a nie bujamy sie ciagle gdzies indziej.
Jestem za tym co mowilem, dziewcyzny zaczynaja biznez z ta pubokawiarnia, jak zrobimy sobie dobry start, to mozemy miec tak potem calkiem w ciastko fory.
Jestem za tym co mowilem, dziewcyzny zaczynaja biznez z ta pubokawiarnia, jak zrobimy sobie dobry start, to mozemy miec tak potem calkiem w ciastko fory.
- pokerzysta
- Juventino
<- biznes
musze sie poprawic, studentowi dziennikarstwa nie wypada mi zostawiac po sobie takich bledow 

- Alexxxxx
- Juventino
Ty to chyba częściej studiujesz w KFC niż na wydzialepokerzysta pisze:<- biznesmusze sie poprawic, studentowi dziennikarstwa nie wypada mi zostawiac po sobie takich bledow

PS. Ustawiamy się wcześniej, taka piękna pogoda

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- bblackk
- Juventino
pitras się napalił na ten nowy lokal, bo jak tam był, to barmanka się do niego uśmiechnęła :lol:
Jeżeli Poli zapoda nam tu jakieś dobre wieści, to następnym razem zobaczymy jak jest w tym Winners Pub.
A do Małej Serbii i tak wrócimy, bo nie ma gdzie LM oglądać
Jeżeli Poli zapoda nam tu jakieś dobre wieści, to następnym razem zobaczymy jak jest w tym Winners Pub.

- Alexxxxx
- Juventino
w Otwocku możnabblackk pisze:pitras się napalił na ten nowy lokal, bo jak tam był, to barmanka się do niego uśmiechnęła :lol:

Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- pokerzysta
- Juventino
Napalilem sie, ale jednak na czwartek leje cieplym moczem na to miejsce: --- małe piwo 5 zł, a lanego nie maja jeszcze (ma byc zamontowane ale nie sadze zeby do czwartku sie wyrobili) wiec POLI do dziela 

- Bob
- Juventino
Ja to w czwartek sie niewyrobie , wiec pewnie bedziemy sie widziec w Małej Serbii w środe
łatwo dojśc i zawsze miłe niespodzianki po drodze napewno na nas będa czekać 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Polmos
- Juventino
Byłem wczoraj w tym Winners pubie i prezentuje się on całkiem korzystnie, co prawda mały, kameralny, ale za to mają 3 telewizory i 3 platformy cyfrowe. Do tego piwo jest po 6 zł - Królewskie i 7 zł - żywiec. Więc można tam iść.
- Alexxxxx
- Juventino
Poli tak skromnie przedstawił nam rajPolmos pisze:Byłem wczoraj w tym Winners pubie i prezentuje się on całkiem korzystnie, co prawda mały, kameralny, ale za to mają 3 telewizory i 3 platformy cyfrowe. Do tego piwo jest po 6 zł - Królewskie i 7 zł - żywiec. Więc można tam iść.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- piter_b
- Juventino
Alexxxxx pisze:Poli tak skromnie przedstawił nam rajPolmos pisze:Byłem wczoraj w tym Winners pubie i prezentuje się on całkiem korzystnie, co prawda mały, kameralny, ale za to mają 3 telewizory i 3 platformy cyfrowe. Do tego piwo jest po 6 zł - Królewskie i 7 zł - żywiec. Więc można tam iść.
A gdzie Twoja wspaniała prezentacja meczu ??