Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2009, 15:04

Lavaine pisze:Równie dobrze osoby ktore grają za więcej mogły by sie nie chwalić jakimi to są kozakami że tyle postawili.
Nie każdy ma nerwy żeby tyle postawić albo przede wszystkim wylożyć.
Wygrana to wygrana.
Tu nie chodzi o chwalenie się :) każdy kupon dobry ważne że wchodzi czy mała kasa czy duża...ja akurat gram grubu zazwyczaj i tylko takie pokazuje bo innych siłą rzeczy nie ma. Co do nerwów to nie polecam bo ja czasem wychodze z siebie czekając na wyniki :)
Na tygodniu nie warto grać dużych stawek więc coś małego...

Inter Milan - Napoli 1
Racing Santander - Barcelona 2
Sevilla - Mallorca 1
Villarreal - Real Madryt 2
Sporting Lisbon - Olhanense 1
Arsenal - West Bromwich Albion 1
Leeds - Liverpool 2
Preston - Tottenham 2

dla klimatu dałem coś takiego stawka niewielka 15 zł ewentualna wygrana 326zł także szkoda mi nie będzie :) Jeżeli pewniaki będą siadać to i kupon wejdzie...
Martwi mnie że nie ma chorwackiego pucharu na Betclic :( 2 dobre mecze po dobrych kursach były, później wrzuce coś jeszcze ale musze zagłębić się w statystyki bo ten kupon to tak na hura postawiony wczoraj przed snem :)

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2009, 15:19

Na dziś dubelek.

Racing Santander - FC Barcelona (1:0) 2 1.80
Arsenal - West Bromwich Albion (0:1) 1 2.10

AKO: 3.78
Stawka: 10 PLN
EW: 37.80 PLN

Mam nadzieję, że wejdzie, szczególnie, że w weekend zawiodłem się na Genoi i Valencii...

Obrazek
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2009, 15:46

W tygodniu:

bologna - livorno 1
viola - doria 0
perdenti - napoletano 1
lazio - parma 1
udine - milan 2
siena - chievo 02
palermo - (cisco) roma 02
bari - cagliari 1

ew. wygr. 282,50, oraz

barca 2
sevilla 1
atletico 1
clube brugge 1
standard 1
anderlecht 2
fc basel 1
łks 2
wisła kr. 2
śląsk (aw) 2
piast (aw) 2
cracovia (aw) 2
jaga (aw) 2
hamburg 2
stuttgart 2
leverkusen (aw) 2
arsenal 1

do wyjecia 963,70 ale nie napalam sie bo kupon bez przemyslenia :smile:

Charo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2009, 16:38

Inter - Napoli 1
Racing (+1,5) - Barca 2
Villareal - Real Madryt 2

lajtowy kuponik na przełamanie, bo Genoa i Lazio sprawili mi niefajną niespodziewanką. EW się w Juve zainwestuje i bedzie cacy :)
Ostatnio zmieniony 23 września 2009, 22:49 przez Charo, łącznie zmieniany 3 razy.

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2009, 19:00

Dziś nie gram, czuję, że będzie można utopić i na Sevilli i na wysokim handicapie dla Barcy, Arsenalu też nie byłbym pewien. Na jutro:

Villarreal - Real Madrid 2 1.60
AS Bari - Cagliari 1 2.10
FC Internazionale - SSC Napoli 1 1.40
Razem: 4.70

stawka : 30.00 PLN
możliwa wygrana 141.00

Liczę, że Bari potwierdzi dyspozycję z poprzedniej kolejki, kiedy to rozgromili Atalantę 4:1. Cagliari dotychczas jeden punkcik, starcia takich drużyn potrafią być nieobliczalne, ale dobry kurs na Bari wart ryzyka.
Inter wiadomo, zdecydowany faworyt swojego meczu, Napoli zawodzi w tym sezonie, ostatnio nie potrafili u siebie strzelić gola Udinese.
Real na wysokiej fali, kiedyś to się skończy, ale może nie teraz ;) póki co Villareal dostaje solidne baty, do tego Królewskich trenuje Pellegrini, który zna ten zespół od podszewki

To tak na dobry (oby) początek forumowego typowania

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2009, 19:38

orientuje się ktoś w meczu
Lyon - Tuluza
albo
Valenciennes - Marsylia?

postawiłem tak na doczepkę na Olimpiki, ale nie wiem czy aby na pewno słusznie...te dwa mecze tak trochę na ślepo, ale dopiero później zdałem sobie sprawę, że Tuluza nie jest taka marna jednak...

@blads-to dobrze, to dobrze, dzięki wielkie :D na razie martwię się Arsenalem...miałem nadzieję, że lekko klepną te WBA z 2. ligi, ale jak na razie bezbramkowo. W sumie to puchar...no nic, albo wejdzie albo nie :P
Ostatnio zmieniony 22 września 2009, 21:16 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2009, 21:08

mati888 pisze:orientuje się ktoś w meczu
Lyon - Tuluza
albo
Valenciennes - Marsylia?

postawiłem tak na doczepkę na Olimpiki, ale nie wiem czy aby na pewno słusznie...te dwa mecze tak trochę na ślepo, ale dopiero później zdałem sobie sprawę, że Tuluza nie jest taka marna jednak...
Lyon wygrywać musi...postawie aczkolwiek z takim przekonaniem jak i ty :) tam jest parcie ze strony kibiców, niemogą sobie pozwolić na porażki :) Co do Marsyli byłbym mniej przekonany bo w tamtym sezonie Valenciennes zawaliło mi chyba 2 razy o ile dobrze pamiętam kupon bo u siebie grają nieźle. Z drugiej jednak strony Marsylia w formie i nie wyobrażam sobie innego rezultatu jak wygrana. Francuska liga zawsze obfitowała w remisy i zawsze obstawiając ją trzeba wziąść poprawke właśnie na taki rezultat...

herr_braun dziwiłem się że piszesz o tych meczach :) wszystko wchodziło jak złoto a barce to chyba zaczne dawać w każdym meczu handi hehe Co do tego bari to własnie sie boje coś postawić bo oni będą pewnie nieźli w meczach z silniejszymi a takie mecze walki średniaków mogą być dla nich ciężkie...widze tutaj remis bardziej, ale pewnie sie myle :) na real daje handi kurs niczego sobie a mecz raczej pewny bo widze że żelowy zaczyna kumać gre i cała maszynka napędzana kaką będzie strzelać oporowo :)

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2009, 01:17

dziś przesadziłem z tym hokejem, ech na szczęście poszła kontra z Barca Sewilla LiverpolemX i PiacenzaX która uratowała dzień! szkoda ze tylko dwie ligi grają trudno coś wybrać ale może coś takiego
Villarreal - Real Madrid 2 muszą gonić barce a przeciwnik w tej formie i bez Senny do ogrania
Atletico Madrid - Almeria 1 no teraz chyba w końcu wygrają, strzelili 2 bramki Barcelonie wiec i w tym meczu coś wbija i może nie stracą:P
AA Gent - Westerlo 1 ostanie wyniki przemawiają za gospodarzami
kurs3,13
a kupon grany asekuracyjnie Bari Lazio Atalanta i Espaniol same 1x choć nie jetem pewien włoskich drużyn trudno coś ułożyć, miałem grac Valadolid ale sporo kontuzji, Valencia Bilbao i Deportivo na pewno powalczą o zwycięstwa na wyjeździe ale nie wiem kto ma największe szanse hmmm coś się postawi zobaczymy

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2009, 08:44

SV Kapfenberg - Rapid Wien / typ: 2 // kurs: 1,55 /
Dinamo Minsk - Granit Mikashevichi / typ: 1 // kurs: 1,40 /
Stawka: 50 zł
AKO: 2,17
EW: 108,50 zł
Klik.!
Obrazek
Typy mocno przeanalizowane, ale w "środku" czuje, że coś tu będzie nie tak (Tak jak czułem z Valencia). Mam nadzieje że tylko mi się wydaje.
Moim zdaniem ten dubel to jedyne co można na dzisiaj grać i prosze nie wyjezdzac mi z typami na Real, a puchary są blee...
Mimo ze wczoraj na nich zarobiłem.

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2009, 09:33

Dzisiaj spróbuję tak:

1364 Fiorentina - Sampdoria (0-1,5) 1 @ 4.00
1331 Atalanta - Catania 1 @ 1.80

Stawka: 15
Kurs: 7.20
Maks wygrana: 97,20 zł

Sampdoria musi w końcu przegrać, a Fiorentina podrażniona po stosunkowo wysokiej porażce z Romą, a Atalanta się teraz przełamie, bo jak nie z Catanią to z kim?
Ostatnio zmieniony 23 września 2009, 09:34 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2009, 09:33

No i podjalem decyzje, 300 pln poplynelo na bah, a drugie tyle gratis :) i zaczynam internetowa kariere. KUrsy niby na tej stronie nizsze, ale przejrzalem kilka stron, oraz oferty jakie maja i wlasnie ta na bah wydala mi sie najciekawsza, a dodatkowo strona fajna i przejrzysta.

Wczoraj weszla Barca + Sevilla, dzisiaj czekam jeszce naSalzburg i Brugge :)

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2009, 14:25

Getafe - Valencia 2
Tenerife - Athletic Bilbao 2

Kurs: 5,85

Valencię stawiam na przełamanie jak teraz nie wejdzie to już nigdy więcej jej nie postawię :P Athletic gra ostatnio dobrą piłę, powinni wygrać z beniaminkiem.

Lazio - Parma 1
Palermo - Roma 2

Lazio musi się w końcu przełamać i wygrać. Roma gra coraz lepiej za Siwego, powinna kopsnąć słabe ostatnio Palermo.

Ponadto postawiłem jeszcze tasiemiec z pewniakami, nie podam jednak, żeby nikogo nie obrazić czy urazić, że gram pewniaków :P
Ostatnio zmieniony 24 września 2009, 00:55 przez Reaper, łącznie zmieniany 2 razy.

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2009, 14:54

Liverpool , Arsenal, Sporting, Seviila, Barcelona z mojego starego kuponu już weszły :) Pozostaje na dziś Inter , Real i Tottenham którego boje się najbardziej. Nie jest źle tymbardziej że kuponik stawiany dla jaj w sumie :) Na dziś przygotowałem sobie jeszcze lepszy :)

Fiorentina - Sampdoria
Wynik meczu : Remis (Kurs: : 3,20)
Inter Milan - Napoli
Wynik meczu : Inter (Kurs: : 1,40)
Udinese - AC Milan
Wynik meczu : Remis (Kurs: : 3,15)
Villarreal - Real Madryt
Wynik handicap : Real -1 (Kurs: : 2,35)
Manchester United - Wolverhampton
Wynik handicap : ManU -1 (Kurs: : 1,85)
ogólny kurs spotkań 61,35 stawka 10 wygrana 613,50 :)

Plus jeszcze jeden zakład za 50 zł Juventus , Inter , Real i Valencia niech się dzieje co chce :)

Rzecz jasna przepraszam za "nudne" mecze :smile:

KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2009, 15:07

Vincitore pisze:Dzisiaj spróbuję tak:

1364 Fiorentina - Sampdoria (0-1,5) 1 @ 4.00

Sampdoria musi w końcu przegrać, a Fiorentina podrażniona po stosunkowo wysokiej porażce z Romą,
Grasz handicap na violę?? Trochę dziwny typ biorąc formę obu druzyn, ale może ryzyko Ci się opłaci, w każdym razie jednemu z nas dziś na pewno nie wejdzie kupon, w związku z tym powodzenia życzyć nie mogę :prochno:

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2009, 15:10

Atalanta : Catania 1
Bari : Cagliari 1
Bologna : Livorno 1
Inter : Napoli 1
Lazio : Parma 1
Siena : Chievo 1
Fiorentina : Sampdoria 10