Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- JuveFilip_8_
- Juventino
4 dni temu kurs na "tak" był 5.5VirusT pisze:A co powiecie na taki zaklad?
https://www.betsafe.com/setfilter.htm?f ... erevent=-2 :twisted:

JuveFilip_8_ pisze: PS: I jeszcze lajtownie na dzisiejsza nocke:
Instituto - Platense / typ: 1 // kurs: 1,62 /
Phoenix Mercury - San Antonia Silver Stars / typ: 1 // kurs: 1,17 /
Stawka: 15,00 zł
AKO: 1,90
EW: 28,43 zł
Klik.!
Institutio 1-0 Platense
Phoenix 100 - 92 San Antonia
Ktoś skorzystał

Ostatnio zmieniony 22 września 2009, 07:43 przez JuveFilip_8_, łącznie zmieniany 1 raz.

- Hoffman
- Juventino
Co racja to racja, tez mi sie na tym noga powinela, dobrze ze za mala gotówkę tak wiec nie ma histerii :-PKINIEK pisze:no i 2-4mesju pisze:Ja dzisiaj gram ligę duńską, na której się zupełnie nie znam 8)
Ten mecz nie został znaleziony przeze mnie
AGF Aarhus - Midtjylland - 1 - kurs obecnie 1,90. Gospodarze zajmują drugie, a goście przedostatnie miejsce w tabeli. Nie wiem dlaczego buki ustawiły tak wysoki kurs (wczoraj był 2,0), ale myślę, że warto postawić kilka złotówek.buki jednak o czymś wiedziały o czym nie wiedziałeś Ty, dlatego też nie lubię obstawiać tych "egzotycznych" lig, trzeba mieć do nich konkretne informacje.
- gregor_g4
- Juventino
ok panowie
widze ze paru z Was gra na necie, wiec mam do Was pytanie.
Ktory z serwisow polecacie (chodzi mi glownie o w miare dobre stawki) by zaczac gre na necie. Fajnie by bylo jakby ten serwis mial promocje w stylu podwojenie pierwszej wplaty lub cos w ten desne
Ktory z serwisow polecacie (chodzi mi glownie o w miare dobre stawki) by zaczac gre na necie. Fajnie by bylo jakby ten serwis mial promocje w stylu podwojenie pierwszej wplaty lub cos w ten desne

- charles
- Juventino
Expekt 150zł bonusu chyba najwyższe kursygregor_g4 pisze:ok panowie
Bet24 150zł bonusu
Bewin chyba 100zł
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- gregor_g4
- Juventino
dzieki za odpowiedzcharles pisze:Expekt 150zł bonusu chyba najwyższe kursygregor_g4 pisze:ok panowie
Ktory z serwisow polecacie (chodzi mi glownie o w miare dobre stawki) by zaczac gre na necie. Fajnie by bylo jakby ten serwis mial promocje w stylu podwojenie pierwszej wplaty lub cos w ten desne![]()
Bet24 150zł bonusu
Bewin chyba 100zł
a orientujesz sie jak z oferta w expect? chodzi mi o nizsze ligi (polska, ale takze inne europejskie no i sporty zimowe

- król Alex
- Juventino
Wczoraj zagrałem sobie na bet-at-home, żeby podtrzymać dobrą passe i:
Caen - Ajaccio 1 (1,50zł)
Sporting - Olhanense 1 (1,25zł)
Kasimpasa - Galatasaray 2 (1,20zł)
Kurs: 2,26zł
Stawka: 10zł
Wygrana: 22,60zł
Może szału z wygrana nie ma ale zawsze coś;))
Caen - Ajaccio 1 (1,50zł)
Sporting - Olhanense 1 (1,25zł)
Kasimpasa - Galatasaray 2 (1,20zł)
Kurs: 2,26zł
Stawka: 10zł
Wygrana: 22,60zł
Może szału z wygrana nie ma ale zawsze coś;))
FORZA JUVE
- charles
- Juventino
piłki jest dużo! a zimowe na pewno też jakieś się pojawią! zresztą sprawdź sam www.expekt.comgregor_g4 pisze:dzieki za odpowiedzcharles pisze:Expekt 150zł bonusu chyba najwyższe kursygregor_g4 pisze:ok panowie
Ktory z serwisow polecacie (chodzi mi glownie o w miare dobre stawki) by zaczac gre na necie. Fajnie by bylo jakby ten serwis mial promocje w stylu podwojenie pierwszej wplaty lub cos w ten desne![]()
Bet24 150zł bonusu
Bewin chyba 100zł
a orientujesz sie jak z oferta w expect? chodzi mi o nizsze ligi (polska, ale takze inne europejskie no i sporty zimowe:) )
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Pawciosss
- Juventino
No nie wiem czy piłki jest tak dużo w expekcie, czasami wkurza mnie, że nie ma pewnych typów, które chętnie bym postawił. Na pewno jest to mniejsza oferta niż w naziemnych bukach typu sts, ale coś dla siebie znajdziesz.
- charles
- Juventino
jak dla mnie to jest sporo lig! pojawiło sie w tym sezonie min. 2liga polska, zakład typu zwrot stawki przy remisie, może niektóre mecze mają mniej zdażen ale nie ma co kombinować trzeba grać co jest! jak na początek obstawiania prze kolegę to najlepszy jest chyba expekt- wysoki bonus, fajna oferta, niezłe kursy.
na dziś dałem coś takiego:
Racing Santander - Barcelona 2
Bayern München - Rot Weiss 1
HC Vitkovice - HC Kometa Brno 1
Kurs 1,93 trochę niski a mecze nie są może jakoś specjalnie wyszukane ale bardzo liczę ze wejdzie
powodzenia
na dziś dałem coś takiego:
Racing Santander - Barcelona 2
Bayern München - Rot Weiss 1
HC Vitkovice - HC Kometa Brno 1
Kurs 1,93 trochę niski a mecze nie są może jakoś specjalnie wyszukane ale bardzo liczę ze wejdzie

powodzenia
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- jesion10
- Juventino
ludzie przestancie sie chwalic kuponami z wygrana rzedu 20-30 zl bo zal nie powiem co sciska rozumiem wysokie wygrane na kupnach lub gra za duza kase wtedy jest czym sie chwalic i co pokazywac ja jak bym ial do wygrania 20 zl to bym sie wstydzil komus tego powiedziec
VIDE CUL FIDE
- Giret
- Juventino
jesion10 pisze:ludzie przestancie sie chwalic kuponami z wygrana rzedu 20-30 zl bo zal nie powiem co sciska rozumiem wysokie wygrane na kupnach lub gra za duza kase wtedy jest czym sie chwalic i co pokazywac ja jak bym ial do wygrania 20 zl to bym sie wstydzil komus tego powiedziec
Tak cie to boli że ludzie mają o 20 złotych więcej?
Równie dobrze osoby ktore grają za więcej mogły by sie nie chwalić jakimi to są kozakami że tyle postawili.
Nie każdy ma nerwy żeby tyle postawić albo przede wszystkim wylożyć.
Wygrana to wygrana.
- król Alex
- Juventino
To indywidualna sprawa każdej osoby, lepiej miec 20 zł w kieszeni niż 0... Nawet jakby ktoś wygrał 3zł to zawsze ma na piwo albo następny kuponjesion10 pisze:ludzie przestancie sie chwalic kuponami z wygrana rzedu 20-30 zl bo zal nie powiem co sciska rozumiem wysokie wygrane na kupnach lub gra za duza kase wtedy jest czym sie chwalic i co pokazywac ja jak bym ial do wygrania 20 zl to bym sie wstydzil komus tego powiedziec
FORZA JUVE
- JuveFilip_8_
- Juventino
Dla mnie najlepszy jest TOBET. Swietne kursy, bogata oferta (nawet IV Liga Polska - jedyny taki bukmacher), super support, ktory odpowiada do 1,5h, szybkie wplaty i wypłaty, zadnych limitow.
Najlepszy bukmacher online, polceam z pelna odpowiedzialnoscia
Btw. A bonus na start chyba tez maja konkretny.
Przerzuc sie na online
A ja trzeci kuponik na dzisiaj w takiej postaci
Bez jakichs wiekszych nadziei, ale te "dziesiatki" czasem mi wchodza
Carlisle - Portsmouth / typ: 2 // kurs: 1,95 /
Brescia - Sassuolo / typ: 1 // kurs: 1,75 /
St. Pölten - Austria Wien II / typ: 1 // kurs: 1,45 /
Stawka: 10 zł
AKO: 4,95
EW: 49,48 zł
Klik.!

Ktos gra dla przyjemnosci za 2zł i wygrywa za nie 10 - to jest nie lada wyczyn, zeby siadło ako 5,0.
JuvePoland to nie forum bukmacherskie, a ten temat jest taka lekka odskocznia, wiec wez sie uspokoj i jak sie nie podoba to -> ZAPRASZAM!
Najlepszy bukmacher online, polceam z pelna odpowiedzialnoscia

Btw. A bonus na start chyba tez maja konkretny.
Stawiajac taki kupon na internecie (choćby we wspomnianym przezemnie wczesniej Tobecie) ew.wygrana bylaby wyzsza o 200zł!
Przerzuc sie na online

A ja trzeci kuponik na dzisiaj w takiej postaci

Carlisle - Portsmouth / typ: 2 // kurs: 1,95 /
Brescia - Sassuolo / typ: 1 // kurs: 1,75 /
St. Pölten - Austria Wien II / typ: 1 // kurs: 1,45 /
Stawka: 10 zł
AKO: 4,95
EW: 49,48 zł
Klik.!

Tak mowisz? To zauwaz ze tutaj chodzi o podawanie kuponow pewnych, z w miare jak najwyzszym ako. A jak kto sobie to potraktuje i jaka da stawke to jego sprawa.jesion10 pisze:ludzie przestancie sie chwalic kuponami z wygrana rzedu 20-30 zl bo zal nie powiem co sciska rozumiem wysokie wygrane na kupnach lub gra za duza kase wtedy jest czym sie chwalic i co pokazywac ja jak bym ial do wygrania 20 zl to bym sie wstydzil komus tego powiedziec
Ktos gra dla przyjemnosci za 2zł i wygrywa za nie 10 - to jest nie lada wyczyn, zeby siadło ako 5,0.
JuvePoland to nie forum bukmacherskie, a ten temat jest taka lekka odskocznia, wiec wez sie uspokoj i jak sie nie podoba to -> ZAPRASZAM!